Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

за 10 000 если только. там менять половину вела
WalkMan
Member

Повідомлення

рівно до того моменту, поки не погнуться штіфти
Kronus
Member

Повідомлення

Раньше в эту ветку не заходил. Оказывается, тут Санта-Барбара с выбором вела Мурзику. Ну, надеюсь, я доживу до финала. :D
Hotspur
Member

Повідомлення

Kronus: 27.04.2021 01:12Ну, надеюсь, я доживу до финала.
я тоже :beer: надо заниматься спортом и не курить :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
А які варіанти? Це лиш питання грошей. А знайти хорошу річ нижче ринкової вартості рідко дається можливість. З нормальною то вилкою ...та ще й "поміряти", посидіти ..
odessitmws
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.04.2021 12:33заниматься спортом правильно и не курить
:teacher:
все же в курсе что можно убить колени и это никак не лечится
нельзя через силу давить на педали долго, чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше! в нижнем положении педали нога еле еле прямая должна быть, оську педалей давить подушечкой стопы откуда пальцы торчат, пить воду по кд даже если не хочешь и держать колени в тепле
Востаннє редагувалось 27.04.2021 14:01 користувачем odessitmws, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

odessitmws: 27.04.2021 13:50нельзя через силу давить на педали долго, чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше! в нижнем положении педали нога еле еле прямая должна быть, оську педалей давить основанием пальцев, пить воду по кд даже если не хочешь и держать колени в тепле
поддерживаю. а для начала купить измеритель каденса. у меня он есть.

P S летом вообще выходит возить 3-4 литра воды потому что пьешь много :lol:
leif
Member

Повідомлення

odessitmws: 27.04.2021 13:50чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше!
ну не настільки категорично))

імхо, для початківця каденс 80+ вже ок, для трохи більш просунутих можна і в районі 70, якщо підходить і коліна міцні. але треба розраховувати свої сили і бути впевненим у рівні підготовки, не ризикувати. я, наприклад, каденс до 90 і більше розганяю тільки коли вже взагалі на всі гроші кручу з потужністю 350-500w, найбільше подобається тримати 75-80 і десь 150-180вт. ну але це в приміщенні на станку, щоб пульс сильно не заганяти, бо все ж таки не свіже повітря.
Hotspur: 27.04.2021 13:53купить измеритель каденса
і датчик пульсу. до речі, як же ж мене останнім часом дістає zwift в парі з моїм wahoo tickr (v2), інколи тупо рандомно перестає підтягуватись і треба вмикати-вимикати блютус на компі, вимикати-вмикати станок з розетки, бо він заважає підключенню датчику. то нормально працює тижнями, то якийсь кривий апдейт індуси запилять і починається :facepalm:

Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
odessitmws: 27.04.2021 13:50 в нижнем положении педали нога еле еле прямая
25 - 35 градусів по методу Холмса, це може бути досить далеко від прямої.

Відправлено через 49 секунд:
спойлер
Зображення
odessitmws
Member

Повідомлення

leif: 27.04.2021 14:05 25 - 35 градусів по методу Холмса, це може бути досить далеко від прямої.
то для спортсменов, а большой спорт не всегда здоровье
по тому же методу холмса рекомендуют
Притом, угол 25 градусов предпочтителен людям, у которых есть проблемы с коленными суставами - например, страдающих болью в коленях из-за воспаления сухожилий.
более прямой как более нежный к коленям
murzik
Member

Повідомлення

вище згадували занадто підняте сідло - що нічого хорошого
leif
Member

Повідомлення

odessitmws: 27.04.2021 14:13то для спортсменов
то для всіх. в будь-якому випадку орієнтуватись на
еле еле прямая
я б не радив, бо скоріше за все сядеш зависоко. а там самі дивіться :)

Відправлено через 15 хвилин :
Найприкольніше виставляти висоту сідла вдома це коли крутиш на станку і знімаєш цю справу на слоумоушн камеру на телефоні(ну або не на телефоні у кого є камера підходяща) щоб під навантаженням можна було добре роздивитись крайні положення/рух стегон і т.д. :up: можна і на байкфіт не ходити (жартую)
dead_rat
Member

Повідомлення

leif
Я не ошибаюсь, это же вы купили шоссер от Трека? Поделитесь впечатлениями? :)

Задумался и себе обновить шоссер в честь новой должности, сейчас естественно, в магазинах пусто но хоть к осени.
murzik
Member

Повідомлення

ось топчик. але ж 25к щоб його https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gorn ... 44a46afef2
пізно я про джамиса з переробкою на 2х10 подумав. так би 20к було
3-14
Member

Повідомлення

Kronus: 27.04.2021 01:12Ну, надеюсь, я доживу до финала.
Люди так долго не живут, только мурзики :laugh:
odessitmws: 27.04.2021 13:50чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше
я каденс выше 100 долго держать не могу :(
leif
Member

Повідомлення

dead_rat: 27.04.2021 14:42Я не ошибаюсь, это же вы купили шоссер от Трека? Поделитесь впечатлениями?
так, я купив domane 21 року. і навіть не один :D більший переробив на сітібайк:
спойлер
ЗображенняЗображення
менший теж пройшов через певні модифікації, вийшло дуже добре і як раз під мене. але по вулиці накатав я поки що зовсім мало: на байку що з бараном кілометрів 400, на сітіку взагалі трохи більше ста. на станку більше тисячі віртуальних км, але це про інше)
загальні враження від обох велосипедів найприємніші: якісні, швидкі і при цьому комфортні (в моєму розумінні) велосипеди, не знаю що тут ще додати. що власне цікавить?
Востаннє редагувалось 27.04.2021 17:50 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 27.04.2021 14:05імхо, для початківця каденс 80+ вже ок
85-90 уже предел не спортсмена. поездь на нем хотя бы 10 километров. что то реальное в жизни 70-80

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
leif: 27.04.2021 14:05і датчик пульсу.
и сходить к кардиологу. МПК у всех разный как и особенности пульса
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.04.2021 17:41и сходить к кардиологу
ти сходив?
Hotspur: 27.04.2021 17:41поездь на нем хотя бы 10 километров
я не спортсмен, але на каденсі в районі 85 я можу їхати довго, це не проблема. якщо це не 250 вт, то нічого страшного, звикаєш, їдеш собі нормально. я так колись пробував взагалі постійно їздити, коли думав, що це канонічно і правильно. зараз так не думаю)
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 27.04.2021 17:47ти сходив?
сходил

Отправлено спустя 2 минуты :
murzik: 27.04.2021 16:13ось топчик. але ж 25к щоб його https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gorn ... 44a46afef2
мерида хорошая
leif
Member

Повідомлення

І що і як відбувається процес походу до кардиолога для велосипедиста? скільки коштує? що ти отримав на виході?

я два роки тому обстежувався просто з профілактичною метою, сказали що все у мене супер (ттт), але нічого про велосипед я не казав.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 27.04.2021 18:11І що і як відбувається процес походу до кардиолога для велосипедиста? скільки коштує? що ти отримав на виході?
ну смотрят на тебя. потом вешают на руку на 3-4 суток штуку такую, меряет давление и пульс постоянно. ходишь с ней и спишь. потом рассказывают какой ты больной и как срочно тебя надо лечить. еще можно непрерывную кардиограмму сделать за 3-5 дней. стоит по разному от 1000 до очень много
Востаннє редагувалось 27.04.2021 18:18 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти