за 10 000 если только. там менять половину вела
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
WalkMan
Member
рівно до того моменту, поки не погнуться штіфтиSphinx: ↑ 26.04.2021 16:40Gx хороші
-
Kronus
Member
Раньше в эту ветку не заходил. Оказывается, тут Санта-Барбара с выбором вела Мурзику. Ну, надеюсь, я доживу до финала.
-
Hotspur
Member
я тоже надо заниматься спортом и не куритьKronus: ↑ 27.04.2021 01:12Ну, надеюсь, я доживу до финала.
-
murzik
Member
Hotspur
А які варіанти? Це лиш питання грошей. А знайти хорошу річ нижче ринкової вартості рідко дається можливість. З нормальною то вилкою ...та ще й "поміряти", посидіти ..
А які варіанти? Це лиш питання грошей. А знайти хорошу річ нижче ринкової вартості рідко дається можливість. З нормальною то вилкою ...та ще й "поміряти", посидіти ..
-
odessitmws
Member
Hotspur: ↑ 27.04.2021 12:33заниматься спортом правильно и не курить
все же в курсе что можно убить колени и это никак не лечится
нельзя через силу давить на педали долго, чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше! в нижнем положении педали нога еле еле прямая должна быть, оську педалей давить подушечкой стопы откуда пальцы торчат, пить воду по кд даже если не хочешь и держать колени в тепле
Востаннє редагувалось 27.04.2021 14:01 користувачем odessitmws, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
поддерживаю. а для начала купить измеритель каденса. у меня он есть.odessitmws: ↑ 27.04.2021 13:50нельзя через силу давить на педали долго, чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше! в нижнем положении педали нога еле еле прямая должна быть, оську педалей давить основанием пальцев, пить воду по кд даже если не хочешь и держать колени в тепле
P S летом вообще выходит возить 3-4 литра воды потому что пьешь много
-
leif
Member
ну не настільки категорично))odessitmws: ↑ 27.04.2021 13:50чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше!
імхо, для початківця каденс 80+ вже ок, для трохи більш просунутих можна і в районі 70, якщо підходить і коліна міцні. але треба розраховувати свої сили і бути впевненим у рівні підготовки, не ризикувати. я, наприклад, каденс до 90 і більше розганяю тільки коли вже взагалі на всі гроші кручу з потужністю 350-500w, найбільше подобається тримати 75-80 і десь 150-180вт. ну але це в приміщенні на станку, щоб пульс сильно не заганяти, бо все ж таки не свіже повітря.
і датчик пульсу. до речі, як же ж мене останнім часом дістає zwift в парі з моїм wahoo tickr (v2), інколи тупо рандомно перестає підтягуватись і треба вмикати-вимикати блютус на компі, вимикати-вмикати станок з розетки, бо він заважає підключенню датчику. то нормально працює тижнями, то якийсь кривий апдейт індуси запилять і починаєтьсяHotspur: ↑ 27.04.2021 13:53купить измеритель каденса
Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
25 - 35 градусів по методу Холмса, це може бути досить далеко від прямої.odessitmws: ↑ 27.04.2021 13:50 в нижнем положении педали нога еле еле прямая
Відправлено через 49 секунд:
- спойлер
-
odessitmws
Member
то для спортсменов, а большой спорт не всегда здоровьеleif: ↑ 27.04.2021 14:05 25 - 35 градусів по методу Холмса, це може бути досить далеко від прямої.
по тому же методу холмса рекомендуют
более прямой как более нежный к коленямПритом, угол 25 градусов предпочтителен людям, у которых есть проблемы с коленными суставами - например, страдающих болью в коленях из-за воспаления сухожилий.
-
murzik
Member
вище згадували занадто підняте сідло - що нічого хорошого
-
leif
Member
то для всіх. в будь-якому випадку орієнтуватись наodessitmws: ↑ 27.04.2021 14:13то для спортсменов
я б не радив, бо скоріше за все сядеш зависоко. а там самі дивітьсяеле еле прямая
Відправлено через 15 хвилин :
Найприкольніше виставляти висоту сідла вдома це коли крутиш на станку і знімаєш цю справу на слоумоушн камеру на телефоні(ну або не на телефоні у кого є камера підходяща) щоб під навантаженням можна було добре роздивитись крайні положення/рух стегон і т.д. можна і на байкфіт не ходити (жартую)
-
dead_rat
Member
leif
Я не ошибаюсь, это же вы купили шоссер от Трека? Поделитесь впечатлениями?
Задумался и себе обновить шоссер в честь новой должности, сейчас естественно, в магазинах пусто но хоть к осени.
Я не ошибаюсь, это же вы купили шоссер от Трека? Поделитесь впечатлениями?
Задумался и себе обновить шоссер в честь новой должности, сейчас естественно, в магазинах пусто но хоть к осени.
-
murzik
Member
ось топчик. але ж 25к щоб його https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gorn ... 44a46afef2
пізно я про джамиса з переробкою на 2х10 подумав. так би 20к було
пізно я про джамиса з переробкою на 2х10 подумав. так би 20к було
-
3-14
Member
Люди так долго не живут, только мурзикиKronus: ↑ 27.04.2021 01:12Ну, надеюсь, я доживу до финала.
я каденс выше 100 долго держать не могуodessitmws: ↑ 27.04.2021 13:50чем меньше силы, и больше оборотов тем лучше
-
leif
Member
так, я купив domane 21 року. і навіть не один більший переробив на сітібайк: менший теж пройшов через певні модифікації, вийшло дуже добре і як раз під мене. але по вулиці накатав я поки що зовсім мало: на байку що з бараном кілометрів 400, на сітіку взагалі трохи більше ста. на станку більше тисячі віртуальних км, але це про інше)dead_rat: ↑ 27.04.2021 14:42Я не ошибаюсь, это же вы купили шоссер от Трека? Поделитесь впечатлениями?
загальні враження від обох велосипедів найприємніші: якісні, швидкі і при цьому комфортні (в моєму розумінні) велосипеди, не знаю що тут ще додати. що власне цікавить?
Востаннє редагувалось 27.04.2021 17:50 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
85-90 уже предел не спортсмена. поездь на нем хотя бы 10 километров. что то реальное в жизни 70-80leif: ↑ 27.04.2021 14:05імхо, для початківця каденс 80+ вже ок
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
и сходить к кардиологу. МПК у всех разный как и особенности пульсаleif: ↑ 27.04.2021 14:05і датчик пульсу.
-
leif
Member
ти сходив?Hotspur: ↑ 27.04.2021 17:41и сходить к кардиологу
я не спортсмен, але на каденсі в районі 85 я можу їхати довго, це не проблема. якщо це не 250 вт, то нічого страшного, звикаєш, їдеш собі нормально. я так колись пробував взагалі постійно їздити, коли думав, що це канонічно і правильно. зараз так не думаю)Hotspur: ↑ 27.04.2021 17:41поездь на нем хотя бы 10 километров
-
Hotspur
Member
сходилleif: ↑ 27.04.2021 17:47ти сходив?
Отправлено спустя 2 минуты :
мерида хорошаяmurzik: ↑ 27.04.2021 16:13ось топчик. але ж 25к щоб його https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gorn ... 44a46afef2
-
leif
Member
І що і як відбувається процес походу до кардиолога для велосипедиста? скільки коштує? що ти отримав на виході?
я два роки тому обстежувався просто з профілактичною метою, сказали що все у мене супер (ттт), але нічого про велосипед я не казав.
я два роки тому обстежувався просто з профілактичною метою, сказали що все у мене супер (ттт), але нічого про велосипед я не казав.
-
Hotspur
Member
ну смотрят на тебя. потом вешают на руку на 3-4 суток штуку такую, меряет давление и пульс постоянно. ходишь с ней и спишь. потом рассказывают какой ты больной и как срочно тебя надо лечить. еще можно непрерывную кардиограмму сделать за 3-5 дней. стоит по разному от 1000 до очень многоleif: ↑ 27.04.2021 18:11І що і як відбувається процес походу до кардиолога для велосипедиста? скільки коштує? що ти отримав на виході?
Востаннє редагувалось 27.04.2021 18:18 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.