Новини
Останні статті і огляди
Автотема: всё из мира авто-мото
-
Fishnya
Alex
Камрады, есть такой вопрос. Есть коленвал, на малокубатурную технику, нужно отреставрировать.
кто знает по Украине хороших мастеров? нужно проверить биение, ну это такое. а также распрессовать, заменить шатун и запрессовать обратно, если вал целый.
кто знает по Украине хороших мастеров? нужно проверить биение, ну это такое. а также распрессовать, заменить шатун и запрессовать обратно, если вал целый.
-
GRaFkiyv
Member
Момент взрыва на АЗС около Переяслав-Хмельницького с онбоарда регика
https://www.youtube.com/watch?v=QgGcbwZ9A-Y#t=112 (1мин.40сек.)
Як повідомили у МВС, двоє молодих мешканців з Кіровоградщини 22 квітня вранці зупинилися якраз на цій заправці та зайшли в кафе, коли пролунав вибух. Крім них загинуло ще четверо працівників АЗС.
"За попередніми даними, у підвалі будівлі стався витік і вибухнув газ. Колонки АЗС, слава богу, не зачеплені, а то жертв було б більше!" - розповів журналістам полковник міліції, який назвався В'ячеслав.
З-під завалів на АЗС рятівникі дістали тіла п'ятьох загиблих. Троє з них - працівниці АЗС: Віталіна Тарасюк ( 24 роки), Юлія Самань (30 років ) та Ірина Малякін (25 років) , двоє – відвідувачі Віктор Степаненко (26 років) та Ігор Румянцев (25 років ), обидва - працівники Крюківського вагонобудівного заводу, які на машині поверталися з відрядження.
Також повідомляється, що згодом, від отриманих ушкоджень в лікарні померла ще одна працівниця АЗС 37-річна Лілія Пашинська.

Добавлено через 2 часа 6 минут 15 секунд:
https://www.youtube.com/watch?v=QgGcbwZ9A-Y#t=112 (1мин.40сек.)
Як повідомили у МВС, двоє молодих мешканців з Кіровоградщини 22 квітня вранці зупинилися якраз на цій заправці та зайшли в кафе, коли пролунав вибух. Крім них загинуло ще четверо працівників АЗС.
"За попередніми даними, у підвалі будівлі стався витік і вибухнув газ. Колонки АЗС, слава богу, не зачеплені, а то жертв було б більше!" - розповів журналістам полковник міліції, який назвався В'ячеслав.
З-під завалів на АЗС рятівникі дістали тіла п'ятьох загиблих. Троє з них - працівниці АЗС: Віталіна Тарасюк ( 24 роки), Юлія Самань (30 років ) та Ірина Малякін (25 років) , двоє – відвідувачі Віктор Степаненко (26 років) та Ігор Румянцев (25 років ), обидва - працівники Крюківського вагонобудівного заводу, які на машині поверталися з відрядження.
Також повідомляється, що згодом, від отриманих ушкоджень в лікарні померла ще одна працівниця АЗС 37-річна Лілія Пашинська.
Добавлено через 2 часа 6 минут 15 секунд:
Последствия аварии https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ijd6Fap5vkGRaFkiyv:подробности аварии на пересечении улиц Вышгородской и Белицкой, где грузовой автомобиль Ford врезался в троллейбус № 18.
-
sensey
Member
Що за моло кубатурна техніка на роликових підшипниках? Перевірка на "биение" це балансування колінаFishnya:Камрады, есть такой вопрос. Есть коленвал, на малокубатурную технику, нужно отреставрировать.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
агаИ это в очередной раз подтверждает - чтобы получать удовольствие от езды вовсе не надо покупать "жирного немца"Tigris STI:
- спойлер

золотые словаЗа ту цену, что просят за Audi, из Evo можно сделать самолёт, который обставит RS5 в любом спринте.
-
Fishnya
Alex
sensey
- спойлер
хорошая техникаsensey:Що за моло кубатурна техніка на роликових підшипниках?
каким боком балансировка вдруг нужнаsensey:Перевірка на "биение" це балансування коліна
я ж не об этом. если сам вал изношен, посадочные "кривые", то куда ж его балансировать.
sensey:Тільки в нормальний а не до дяді Васіsensey:В простому токарному цеху не зберуть.
Италияsensey:Техніка відчизняна чи
нужно заменить шатун, у него большой износ на верхней шейке.sensey:І якщо потрібно розпресувати
для этого щеки фиксируют относительно пальца. да и какой прокрут вдруг будет при том же натягеsensey:Велика вірогідність прокруту щок коліна відносно шийок
мы говорим явно на разных языкахsensey:ЩОб зіпсувати балансування вистчить 0,03-0,1 градуса
-
sensey
Member
Fishnya
Друже
нужно заменить шатун, у него большой износ на верхней шейке
Це як? Яким боком Шатун відноситься до коліна? Шатун складається з щік та шийок на які власне посажені шатуни (А - за допомогою корінних підшипників; Б - за допомгою роликових (що майже вже не використовується тому що конструкція дуже шумна) також присутні посадні місяця для підшипників якими він фікується до блоку мотора. Також можуть бути передбачені шийки для маслонасоса та інше в залежності від конструкції.
Тепер про шатун. В розбірному шатуні, які використовуються виключно на корінних підшипнках (вкладишах по народному) є сам шатун і є кришка шатуна. Далі на вашому коліні (з вашого тексту те що я зрозумів) оскільки ваше коліно пресоване воно має інші шатуни ковані і не розбірні запресовані разом із голчатими підшипниками. На таких шатунах (як і взагалі на шатунах) шийок НЕМАЄ.
Великий люфт шатуна між щоками говорить про те що Вам вже придеть купувати новий комплект коліно + шатуни бо така конструкція не є ремонтною (на скільки я знаю). Надалі шатуни бувають правий лівий (якщо двигун опозит, рядний на 2 котла або Втвінер) або якщо конструкція налічує більше 2 котлів то перший другий третій н..ний...
І пишить будь ласка правильні назви деталей а то я Вам не зможу допомогти.
Добавлено через 1 минуту 57 секунд:
Друже
нужно заменить шатун, у него большой износ на верхней шейке
Тепер про шатун. В розбірному шатуні, які використовуються виключно на корінних підшипнках (вкладишах по народному) є сам шатун і є кришка шатуна. Далі на вашому коліні (з вашого тексту те що я зрозумів) оскільки ваше коліно пресоване воно має інші шатуни ковані і не розбірні запресовані разом із голчатими підшипниками. На таких шатунах (як і взагалі на шатунах) шийок НЕМАЄ.
І пишить будь ласка правильні назви деталей а то я Вам не зможу допомогти.
Добавлено через 1 минуту 57 секунд:
З вами повністю згоденFishnya: мы говорим явно на разных языках
-
Fishnya
Alex
sensey
тьфу, мне нельзя вечером писать.
верхняя головка шатуна изношена.
теперь мы поняли друг друга
Добавлено через 22 минуты 9 секунд:
в общем, я натупил, попробую ещё раз описать.
есть коленвал, вот такого вида:
http://33.img.avito.st/640x480/283594133.jpg" target="_blank
пресованный, на игольчатом подшипнике.
есть износ(ощущается пальцем) на верхней головке шатуна.
так как новый дорогой, есть желание отремонтировать. этот.
тьфу, мне нельзя вечером писать.
верхняя головка шатуна изношена.
ремонтируется, но особо никто не берётся, ибо по-хорошему нужен пресс.sensey:бо така конструкція не є ремонтною (на скільки я знаю)
теперь мы поняли друг друга
Добавлено через 22 минуты 9 секунд:
в общем, я натупил, попробую ещё раз описать.
есть коленвал, вот такого вида:
http://33.img.avito.st/640x480/283594133.jpg" target="_blank
пресованный, на игольчатом подшипнике.
есть износ(ощущается пальцем) на верхней головке шатуна.
так как новый дорогой, есть желание отремонтировать. этот.
-
Serfer
Advanced Member
Fishnya, Мариуполь большой город, не уж-то не найдешь мастера хорошего?
-
dimka890
Member
Serfer
не тривиальная задачка расперсовать и спресовать обратно коленвал. ибо как правило такие валы встречаются только на старой технике и на скутерах. На китайских скутерах никто и не заморачивается с ремонтом, а просто меняют вал с шатуном в сборе (копейки же стоит)
не тривиальная задачка расперсовать и спресовать обратно коленвал. ибо как правило такие валы встречаются только на старой технике и на скутерах. На китайских скутерах никто и не заморачивается с ремонтом, а просто меняют вал с шатуном в сборе (копейки же стоит)
-
Fishnya
Alex
Serfer
неа, пока не нашёл.
dimka890
если бы китаец
неа, пока не нашёл.
dimka890
если бы китаец
-
dimka890
Member
Fishnya
я понимаю. но дело в том что мало кто занимается ремонтом валов таких. Разобрать не проблема, а вот назад собрать сложно
я понимаю. но дело в том что мало кто занимается ремонтом валов таких. Разобрать не проблема, а вот назад собрать сложно
-
Tigris STI
Member
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Tigris STI
наконец-то увидел идеальную морду ево
наконец-то увидел идеальную морду ево
- спойлер

-
Tigris STI
Member
Ну не знаю... как-то "пластмассово" смотрится вся эта конструкция...prosha_evolist: наконец-то увидел идеальную морду ево
- спойлер
Самая быстрая на Нюрбургринге "road legal" STi
- спойлер
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Tigris STI
у стихи передок какой-то лысый
то не пластмасса, то карбон, по крайней мере должен быть
у стихи передок какой-то лысый
то не пластмасса, то карбон, по крайней мере должен быть
-
Tigris STI
Member
Тоже так подумалось, но аэродинамика обязывает... Правда хапальник они зря убралиprosha_evolist: у стихи передок какой-то лысый
Если карбон, то ещё норм.то не пластмасса, то карбон, по крайней мере должен быть
Востаннє редагувалось 02.05.2014 19:00 користувачем Tigris STI, всього редагувалось 1 раз.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ну в time attack аэродинамика тоже важна, хотя там выглядит прикольнее, имхо
- спойлер

-
Fishnya
Alex
камрады, подскажите, какая резьба топливных жиклеров на солексе восьмёрочном?
-
Tigris STI
Member
То уже не "road legal"prosha_evolist:ну в time attack аэродинамика тоже важна, хотя там выглядит прикольнее, имхо
Если уж делать в угоду аэродинамике, то как по мне лучше что-то такое:
- спойлер
Эээ... они же там вроде не вкручиваются, а вставляются... или я что-то путаю ?Fishnya:какая резьба топливных жиклеров на солексе восьмёрочном?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Tigris STI
voltex
Тем временем в риге...
voltex
- спойлер
Тем временем в риге...
- спойлер