Ентузіаст модифікував роз'єм живлення GeForce RTX 5090, припаявши до відеокарти ще два 8-контактні роз'єми

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

dext: ↑ 06.10.2026 20:39Де саме людина написала, що йому замінили роз'єм на ВК, який згорів від 8+ річних кабелів невідомої якості?
Це ви написали "Це п.1 - скільком з них виробники замінили ВК як "брак"? Ні-ко-му", ви й повинні це довести, не я. Я лише привів пару прикладів погорівших 8пін, а їх на Реддіті море.
Чи це допомогло автору з RMA, чи це допоможе вам, якщо ваш вендор заднім числом змінить політику RMA? Питання знову риторичне :yes:
Так це може абсолютно любого стосуватись. От згорить ваша 9070ХТ Прайм, відправите на гарантію, а там вам відмовлять, бо ви її розганяли. :laugh:
Це факт: гарантії завжди обмежені.
Так, і на сайті виробника зазначені виключення, я ж вам кидав посилання.
Знайдіть тут виключення для випадку, коли сторонній кабель вигорів з обох сторін
Його нема, тому карта підпадає під гарантію.
Також давайте повернемося до початку: якщо у вас горить роз'єм/кабель на обох кінцях ланцюга, хто за це повинен платити?
Зі сторони карти, її виробник, зі сторони БЖ, його. Вс просто. Головне не брати Поні. Хлоп взяв МСІ і йому замінили.
Тож чи є ваш БЖ/materials/equipment в QVL гнилобайта? :rotate:
Це стосується оперативки. Ви ж самі могли перевірити.
dext
Member

Повідомлення

kairo: ↑ 06.10.2026 21:16 Це ви написали "Це п.1 - скільком з них виробники замінили ВК як "брак"? Ні-ко-му", ви й повинні це довести, не я. Я лише привів пару прикладів погорівших 8пін, а їх на Реддіті море.
Я вихожу так само з наявної онформації: жодень з цих погорільців, особливо той з 10-річним БЖ не робив RMA, бо це нонсенс, така практика існує лише для 12pin, з "рекомендації" nvidії, яка відома викручуванням рук своїм васалам
Так це може абсолютно любого стосуватись. От згорить ваша 9070ХТ Прайм, відправите на гарантію, а там вам відмовлять, бо ви її розганяли. :laugh:
Гарантовано не відправлю, і не тільки ВК :rotate: Мова не про це
Його нема, тому карта підпадає під гарантію.
GIGABYTE will not be responsible for any failure to perform due to causes beyond its control, including but not limited to, flood, fire, typhoon, submersion, earthquakes, liquid spill, neglect, misuse, abuse, acts of any government, explosions, accidents, wars, rebellions, insurrections, sabotage, epidemics, labor disputes, labor strike, or any agency thereof (including denials or onerous restrictions on required export licenses), customer induced damage and any other force majeure event
Damage from use of materials, equipment not manufactured by GIGABYTE or not found in Qualified Vendor List(QVL)
If any obvious user damage on the exterior, it will no longer be covered by the warranty
Останній пункт це фішка гіги: ви приносите будь-що на немонт, а вам відмовляють через наявність подряпини, майте на увазі
Зі сторони карти, її виробник, зі сторони БЖ, його. Вс просто. Головне не брати Поні. Хлоп взяв МСІ і йому замінили.
Тобто якщо користувач знову поставить той самий БЖ, замінений по гарантії і воно знову (з ненульовою ймовірністю) згорить на обох кінцях - виробник ВК повинен буде вдруге замінити карту, за свій рахунок, як "браковану"? Поясніть логіку визначення відповідальності за цей "брак" :popcorn:

От в іншому випадку PNY без проблем замінила ВК, яка артефачила/зависала - чому не брати PNY? Адекватна компанія
Це стосується оперативки. Ви ж самі могли перевірити.
Це загальний шаблон під все, з дуже широким тлумаченням окремих положень
kairo
Member

Повідомлення

dext: ↑ 07.10.2026 05:49Я вихожу так само з наявної онформації: жодень з цих погорільців, особливо той з 10-річним БЖ не робив RMA, бо це нонсенс, така практика існує лише для 12pin, з "рекомендації" nvidії, яка відома викручуванням рук своїм васалам
Знову, ви пишете нічим не підкріплені речі. Винятків з гарантії по роз'ємам у виробників ВК та БЖ немає.
Тобто якщо користувач знову поставить той самий БЖ, замінений по гарантії і воно знову (з ненульовою ймовірністю) згорить на обох кінцях - виробник ВК повинен буде вдруге замінити карту, за свій рахунок, як "браковану"? Поясніть логіку визначення відповідальності за цей "брак" :popcorn:
Там в сусідній новині чуваку триці ЦП міняли.
і воно знову (з ненульовою ймовірністю) згорить на обох кінцях
З якою? 0,0001%? Карт із 12VHPWR продається десятками мільйонів щороку. Тобто на руках у людей сотні мільйонів карт із таким роз'ємом. І все, що ми маємо, це десяток постів на Реддіт.
Це загальний шаблон під все, з дуже широким тлумаченням окремих положень
Покажіть мені хоч один випадок, де людині не замінили карту Гігабайт по гарантії через розплавлений роз'єм. З мільйонів користувачів, хоч хтось би пост написав про це в Реддіт.
Відповісти