Ніхто буде працювати в рендері на ультра-тонкому ноуті, але ви можете легко довести зворотнє, нашавши власні роботи, це ж просто?yuriy_dd: ↑ 22.07.2025 00:59 Інтел за 4 роки змогли підтягнути автономність, випустивши проц який згідно тесту Cinebench 2024 (а це добре оптимізований тест, тому я орієнтуюсь на нього) який ледве швидший за М1
Тобто про "емейзінг" авнотомність M4 Air (яка повинна бути не гіршою за M1 Air) ви вже казати нічого не хочете?yuriy_dd: ↑ 22.07.2025 00:59 Випустити конкурента М4 - вони не змогли
Бо ця "емейзінг" фіча вже не ексклюзив яблука, і не буде, кількість "емейзінгу" з часом лише зменшується
"Не маю потреби" - гарна відмазка для того, хто хизується застарілим M1 без можливості апгрейду, якого вже всі давно обійшлияка зараз ситуація з макбук ейр М4 - я не знаю, я ще не маю потреби купувати цей ноут
workstation це не про ентегрпайз, це про формат/функіональність робочого ПК та задачі, які він здатний виконуватия знаю, є ще виробники робочих станцій - HP, Lenovo - у всіх ситуація приблизно така ж по цінам
в світі x86 ніхто не заважає зібрати workstation самому, на відміну від яблука, де це фізично меможливоале таке ж стосується і проти робочих станцій від Делл, HP, Lenovo
чи у вас притензії виключно до Епл?
Є купа інтеграторів (як от Brain - це не реклама), які масово поставляють workstation з гарантією багатьом крупним компаніямну і ви не прийдете в якусь контору яка купує робочі станції, і не зможете там таке запропонувати, і нести гарантію, і пройти всі тести і сертифікації
Хто заважає купити дешевше в того ж Brain (це не реклама)? Яблофанатики завжди знайдуть причину виправдати зайві витрати - ви часом не в держ.установі працевлаштовані? Просто так питаюале це ж офіційна ціна від виробника першого ешелону
STREAM це гра-симулятор гонок чи чого? Надайте інтегрований результат у вигляді FPS + скрін з графікою, бажано в 4Kя маю тести STREAM для М4 Макс:
От ми й дійшли до логічного фіналу: workstation на x86 це і для роботи, і для ігор, і для експериментів (розгін, кастомні комплектуючі та ін.), і для будь-чого.ігри не оптимізовані, якщо це вам важливо - краще купуйте х86
там нові ВК вийшли 5090, правда по тестам майже те саме що і 4090, але ціна в 2-3 рази дорожче - такий світ х86![]()
![]()
workstation від яблука - виключно для "роботи" та однієї ігри (STREAM), тож для всього іншого додатково придбається консоль (x86) та/або ПК (x86)