Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
Z440_User
Цей чувак, багато цікавого говорить. Графіки приводить.
Без графічної характеристики неможливо добитись Hi-EnD/+ симетрія
Критично.
Я вказував на графіки MA8950 - вони знали що роблять. (інженери)
PS/ Всі компоненти аудіосистеми мають бути справними всі поголовно.
У мене вже працює не рахуючи MA8950/
З будь-якого джерела це працює просто чудово.
Якось.
Цей чувак, багато цікавого говорить. Графіки приводить.
Без графічної характеристики неможливо добитись Hi-EnD/+ симетрія
Критично.
Я вказував на графіки MA8950 - вони знали що роблять. (інженери)
PS/ Всі компоненти аудіосистеми мають бути справними всі поголовно.
У мене вже працює не рахуючи MA8950/
З будь-якого джерела це працює просто чудово.
Якось.
-
Radio Bay
Member
Теж цікавоZ440_User: ↑ 07.07.2026 11:20Народ, мені ото цікаво, отого чувака з v-mire.net, що постите в темі, на повному серйозі слухаєте чи приколюєтесь?
Ні, в нього є правильні думки, але вишукувати їх серед того лайна та витрачати на це час може тільки йолоп, ще й постити це.
Накой ляд це сюди постити? Ну, слухай сам
Два рази послухав по приколу )
-
Filabatya
Member
Жаль РО тільки на тиждень дали, зараз знов буде бредятіна 
-
StTechnik
Member
Тут бредятина в каждом втором посте. Так что больше - меньше - нестрашно
-
QFlash
Member
Ти не знаєш як то тримати паяльника в руках і щось зробити.QFlash: ↑ 07.07.2026 14:49Тут бредятина в каждом втором посте. Так что больше - меньше - нестрашно
Нашо то пишеш.
Немає ніякої "бредятині".
У мене все працює шикарно на старому апараті.
Последний раз редактировалось QFlash 07.07.2026 14:57, всего редактировалось 1 раз.
-
StTechnik
Member
Ты гадалка по фоткам? Или по сообщениям в чате. Как что держать - я в курсе. Если я не трачу на это свое время и мне намного дешевле и проще купить готовое - это говорит только о том, что я рационально подхожу к вопросу невосполняемого рессурса, а именно - времени.QFlash: ↑ 07.07.2026 14:54и не знаєш як то тримати паяльника в руках і щось зробити.
Пишу вот и думаю - а он вообще поймет чо написано?
-
QFlash
Member
Так - простіше купити готовий пристрій - але чи він працюватиме так як я хочу? Питання.StTechnik: ↑ 07.07.2026 14:57Ты гадалка по фоткам? Или по сообщениям в чате. Как что держать - я в курсе. Если я не трачу на это свое время и мне намного дешевле и проще купить готовое - это говорит только о том, что я рационально подхожу к вопросу невосполняемого рессурса, а именно - времени.
Пишу вот и думаю - а он вообще поймет чо написано?
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
StTechnik
Забудь, у мене вже співає апарат.
-
Radio Bay
Member
QFlash: ↑ 07.07.2026 15:01Забудь, у мене вже співає апарат
-
QFlash
Member
Цього всього не потрібно.StTechnik: ↑ 07.07.2026 14:57Ты гадалка по фоткам? Или по сообщениям в чате. Как что держать - я в курсе.
Достатньо налаштувати апарат.
-
Filabatya
Member
Достатньо просто накатити 
-
QFlash
Member
Також варіант але він не працює. Нажаль.Filabatya: ↑ 07.07.2026 15:05Достатньо просто накатити
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
Для якісної і коректної роботи апарата див графіки Mcintosh (інженери знали що роблять)
Все має працювати гармонійно.
Я коли налаштовував preamp довелось почекати пару хвилин щоб робота організувалась з силовими MX50SE/
Якось.
-
tablestikus
Member
Потужний графікоман затарився бухлом за тиждень і зараз знову понесеться потік свідомості)StTechnik: ↑ 07.07.2026 14:51Тут бредятина в каждом втором посте. Так что больше - меньше - нестрашно![]()
-
QFlash
Member
До речі в Mac також електронні регулятори щоб звук не попадав на потенціометри.
-
StTechnik
Member
Не, я категорически За всякие хобби и увлечения, особенно когда они доставляют удовольствие. Я полностью с уважением отношусь. И даже сам имею такие. Но. Надо понимать что это может быть не всем интересно. И просто описывать каждую пришедшую в голову мысль, для немного проходных людей в теме - ну такое себе. Я понимаю, эмоции переполняют, хочется выплеснуть, поделиться, но.. это не всегда (никогда) находит позитивный отклик у посторонних людей. 
-
QFlash
Member
Зрозумів суть. Дякую.StTechnik: ↑ 07.07.2026 15:21Не, я категорически За всякие хобби и увлечения, особенно когда они доставляют удовольствие. Я полностью с уважением отношусь. И даже сам имею такие. Но. Надо понимать что это может быть не всем интересно. И просто описывать каждую пришедшую в голову мысль, для немного проходных людей в теме - ну такое себе. Я понимаю, эмоции переполняют, хочется выплеснуть, поделиться, но.. это не всегда (никогда) находит позитивный отклик у посторонних людей.
Відправлено через 6 хвилин 55 секунд:
Так звісно багато критики з моєї сторони, але суть питання можна прослідкувати.
Достатньо глянути історію розвитку poweram та preamp/
Дякую.
PS/ Всі звукові карти в даному часі прекрасно справляються із завданням чого не можна сказати про УНЧ.
-
Radio Bay
Member
Заведи окрему гілку з приводу своїх експериментів та думокQFlash: ↑ 07.07.2026 15:31Достатньо глянути історію розвитку poweram та preamp
-
QFlash
Member
Radio Bay
Дякую Тобі. Але без замірів і графіків нічого не доб'єшся.
Так я налаштував свою систему.
Якось так.
PS/ Система Романтика нічим не поступає MA8950.
В плані потужності MAC просто розриває Ромашку.
Дякую Тобі. Але без замірів і графіків нічого не доб'єшся.
Так я налаштував свою систему.
Якось так.
PS/ Система Романтика нічим не поступає MA8950.
В плані потужності MAC просто розриває Ромашку.
-
Radio Bay
Member
Це у твоєму трешаку. Близько 100% тут мають фабричні девайси, і міряти там нічого, або можна обговорити виміри ЗК/ЦАПів до купівлі, але все це до твіків підсилювачів не має ніякого відношення. Тім більш відоси того довбня, що ти постиш. Тут є деякі суперечливі теми поза прямим відношенням до теми, але вони викликають дискусію. Твої пости навіть ніхто не читає та обговорює — це просто спам.QFlash: ↑ 07.07.2026 15:45Але без замірів і графіків нічого не доб'єшся
-
QFlash
Member
Я науковець на пенсії, довіряю графікам.Radio Bay: ↑ 07.07.2026 15:57Це у твоєму трешаку. Близько 100% тут мають фабричні девайси, і міряти там нічого, або можна обговорити виміри ЗК/ЦАПів до купівлі, але все це до твіків підсилювачів не має ніякого відношення. Тім більш відоси того довбня, що ти постиш. Тут є деякі суперечливі теми поза прямим відношенням до теми, але вони викликають дискусію. Твої пости навіть ніхто не читає та обговорює — це просто спам.
Не думаю, що інженери Mcintosh помилились. Хоча є питання.