Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
loner44
Member

Повідомлення

murzik: 27.07.2023 19:33 loner44
я тупий , але запитаю - чому не влащтовує монтаж по інструкції?
Ну типа в мануале к монику просят винты 7мм, в комплекте - 12мм. В отзывах об этом никто не пишет, возможно народ тупо не парится, а я тот еще параноик.
Может тупо в дырку засуну зубочистку и посмотрю сколько там до упора и закручу комплектными :D
murzik
Member

Повідомлення

полотно по металу 7 грн :idea:
прокладки начебто потрібні, якщо поверхня монітора випукла, а не рівна, але це не точно
loner44
Member

Повідомлення

taxi911: 27.07.2023 19:41 loner44
Upd М-Ф это как раз и есть те проставки для уменьшения размера болта. В схеме сборки рис.3
Да, видел, но они резиновые с виду, под закрутом прогнутся (на пару мм?), но там еще комплект шайб не знаю какой толщины (1-2мм?) но думаю если их вместе с этими прокладками заюзать то должно быть ок.
Graveworm
Member

Повідомлення

В мене мон на розетковському кронштейні
Крутив через довгі з проставками
Наскільки я зрозумів, довгі і короткі - в залежності від девайса і глибини різби в ньому
NUN4AG
Member

Повідомлення

В мене дивне питання. Мабуть сюди.
Який мені необхідний розділ (барахолка, обмін, та чи дозволено тут домовлятися про таке) для обміну поповнення Steam-акаунту (на суму 40 грн.) на гіфт з мого боку на сумму x2-x3.
Чи є перевірені люди, які займаються таким?
7mindfields
Member

Повідомлення

NUN4AG: 28.07.2023 00:19 В мене дивне питання. Мабуть сюди.
Який мені необхідний розділ (барахолка, обмін, та чи дозволено тут домовлятися про таке) для обміну поповнення Steam-акаунту (на суму 40 грн.) на гіфт з мого боку на сумму x2-x3.
Чи є перевірені люди, які займаються таким?
Тобі потрібне поповнення гаманця, чи гіфт в стім? Якщо друге, то тобі це обійдеться за 80-85 відсотків від вартості, тут є ті, хто виводить баланс
NUN4AG
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.07.2023 01:15Тобі потрібне поповнення гаманця, чи гіфт в стім? Якщо друге, то тобі це обійдеться за 80-85 відсотків від вартості, тут є ті, хто виводить баланс
Мені потрібно щоб мені на мій додатковий акаунт (де заблокований торгівельний майданчик через відсутність покупок за останній рік) з українським регіоном поповнили гаманець на 40 грн., а я придбаю та віддам гіфт необхідної гри (якщо вона доступна для покупки у рф регіоні для мого головного акаунту) вартістю x2-x3 від цієї суми поповнення.
На основному акаунті є гроші, але майже усі ігри недоступні в рф регіоні (живу в окупації, через відсутність укр. моб. операторів неможу поповнити через ощадбанківську картку основний акаунт та перевести на український регіон).
На додатковому матиму можливість купувати будь які ігри та "дарувати" на основний, доки не зможу змінити там регіон, але для цього треба розблокувати торгівельний майданчик на додатковому акаунті.
Є люди, які можуть поповнити гаманець потрібного акаунту на 40 грн. за гіфт/гіфти вартістю умовних 100-150 грн.?
7mindfields
Member

Повідомлення

NUN4AG: 28.07.2023 02:01
7mindfields: 28.07.2023 01:15Тобі потрібне поповнення гаманця, чи гіфт в стім? Якщо друге, то тобі це обійдеться за 80-85 відсотків від вартості, тут є ті, хто виводить баланс
Мені потрібно щоб мені на мій додатковий акаунт (де заблокований торгівельний майданчик через відсутність покупок за останній рік) з українським регіоном поповнили гаманець на 40 грн., а я придбаю та віддам гіфт необхідної гри (якщо вона доступна для покупки у рф регіоні для мого головного акаунту) вартістю x2-x3 від цієї суми поповнення.
На основному акаунті є гроші, але майже усі ігри недоступні в рф регіоні (живу в окупації, через відсутність укр. моб. операторів неможу поповнити через ощадбанківську картку основний акаунт та перевести на український регіон).
На додатковому матиму можливість купувати будь які ігри та "дарувати" на основний, доки не зможу змінити там регіон, але для цього треба розблокувати торгівельний майданчик на додатковому акаунті.
Є люди, які можуть поповнити гаманець потрібного акаунту на 40 грн. за гіфт/гіфти вартістю умовних 100-150 грн.?
Я думаю що знайдуться і ті, хто дешевше візьме :) Думав запропонувати поповнити через гіфт карту (але там мінімальне поповнення 50грн і треба бути не менше трьох днів у френдлісті), якщо ніхто не допоможе раніше, сьогодні/завтра буду в магазині, можу закинути через айбокс (якщо згадаю як, років 10 не поповнював так стім :gigi: ) ну або додавайся в стім, і через гіфткарту через три дні закину
murzik
Member

Повідомлення

тачкрін може тупити лише по краям телефону? redmi 4 pro - не натискаються букви цифрової клави по краям, раніше такого не було
EuGENiy
Member

Повідомлення

murzik: 28.07.2023 13:31 тачкрін може тупити лише по краям телефону? redmi 4 pro - не натискаються букви цифрової клави по краям, раніше такого не було
Захисне сколо на екрані є? Може воно
maroders2
Member

Повідомлення

murzik
В плеймаркеті є touch screen test, поводіть пальцем по екрану, воно покаже які ділянки не працюють
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 28.07.2023 13:31 тачкрін може тупити лише по краям телефону? redmi 4 pro - не натискаються букви цифрової клави по краям, раніше такого не було
може бути і сама клавіатура. В мене гугл клава на самсунг іноді не натискається, ставишь іншу клаву - все ок)))
maroders2
Member

Повідомлення

Що це за хрінь і як з нею боротись?
спойлер
Зображення
Сьогодні з'явилась на кількох сайтах і далі цього екрану мене не пускає. Таку ж штуку бачу і при заході з телефону через вай-фай, але через мобільний інтернет її чомусь немає
Scoffer
Member

Повідомлення

maroders2
провайдер тебе почав випускати через ip, на котрому сиділи або продовжують сидіти якісь спамерні редиски
дзвони провайдеру і вимагай виправити
murzik
Member

Повідомлення

maroders2: 28.07.2023 14:29 murzik
В плеймаркеті є touch screen test, поводіть пальцем по екрану, воно покаже які ділянки не працюють
Без скла перевіряв. Справа і зліва майже на всю висоту не працює по бокам. Лише заміна ьтач скріна чи це щось інше,
Зображення
maroders2
Member

Повідомлення

murzik
Я колись під час невдалого ремонту пошкодив коннектор на платі, до якого підключався екран, і у мене так само не працювали деякі вертикальні ділянки. Тоді мені пощастило, коннектор відремонтували. У Вас же можливі проблеми як із шлейфом, так і з самим тачскріном. В будь-якому випадку це погано, звернутись до майстра на діагностику варто(може шлейф відійшов), але скоріше за все доведеться робити заміну екрана
Jumper007
Member

Повідомлення

Кто слышал про LK-99 ?

https://ru.wikipedia.org/wiki/LK-99

Это че, типа будущее уже наступило ? :insane:
Scoffer
Member

Повідомлення

Jumper007
Станом на вчора чи позавчора декілька лабараторій відчитались що не змогли повторити надпровідність. Так що скоріш за все чергове шарлатанство.
Shosya
Member

Повідомлення

як побороти firmware not determined в Crucial Storage Executive
sersus
Member

Повідомлення

Зустрічав якось теми придбання ігор в Steam за бонуси ( чи бонусний рахунок ) в обмін на реальні гроші з урахуванням відсотків. Чи є зараз хтось, хто цим займається? Планую придбати Baldurs Gate 3. Дякую за увагу.
Відповісти