Новини
Останні статті і огляди
Странные вопросы и точные ответы
-
TSMatvey
Member
Всім привіт. Хтось знає безкоштовну, або недорогу( гривень 100) програму, щоб можна було висталяти слайд-шоу зміну шпалер на декількох моніторах(умовно кожну 1 хвилину), на кожному окремо. Бо монітори різного ризширення і орієнтації. Є платна "display fusion". Але 35 доларів, це вже перебор за базову функцію, якої якогось хріна** немає у вінді по дефолту
-
Donate
Member
TSMatvey: ↑ 21.07.2023 01:11 Всім привіт. Хтось знає безкоштовну, або недорогу( гривень 100) програму, щоб можна було висталяти слайд-шоу зміну шпалер на декількох моніторах(умовно кожну 1 хвилину), на кожному окремо. Бо монітори різного ризширення і орієнтації. Є платна "display fusion". Але 35 доларів, це вже перебор за базову функцію, якої якогось хріна** немає у вінді по дефолту
- спойлер

-
TSMatvey
Member
так, але саме Слайд-шоу застосовується до всіх екранів одночасно. а мені хочеться Окремо на вертикальний монітор - вертикальні фото, а на горизонтальний монітор - горизонтальні )
-
MobileLord
Member
Пару дней назад перестал работать перевод субтитров в youtube. Оригинальные показывает, а любой перевод не появляется, на телефоне тоже самое, куки почистил. У всех так?
-
strang
Member
Для многожильной витой пары надо специальные коннекторы rj45 и/или обжимка?
Ну и где где прикупить многожилки медной так чтоб недорого и сердито?
Надо домой наделать коротких 0,2-4м проводов. Но вот что то задумался на счет коннекторов...
Ну и где где прикупить многожилки медной так чтоб недорого и сердито?
Надо домой наделать коротких 0,2-4м проводов. Но вот что то задумался на счет коннекторов...
-
murzik
Member
strang
не знаю, але якихось "інших" конекторів я не зустрічав.
не знаю, але якихось "інших" конекторів я не зустрічав.
-
murzik
Member
не по темі
лічильники на воду хтось встановлював нещодавно? за чий рахунок цей банкет?
шукається таке
"З 2 серпня 2017 року в Україні набув чинності Закон про комерційний облік теплової енергії та водопостачання. Згідно цього закону, компанії, що надають послуги центрального водопостачання та водовідведення повинні встановити в кожному багатоквартирному будинку лічильники на воду."
тобто встановлення за рахунок надавача послуг.
Та щось я в цьому сумніваюся
бо прислали папірець, що якщо відмовимося перейти на облік по лічильнику - то мають право припинити або відключити надання послуг. тільки яким законом вони керуються - не зрозуміло. і я не відмовляюся перейти на облік по лічильнику, але не хочу платити за його встановлення.
Відправлено через 9 хвилин 47 секунд:
https://vodokanal.kiev.ua/lichilniki
Київ водоканал пише що все за рахунок споживача
шукається таке
"З 2 серпня 2017 року в Україні набув чинності Закон про комерційний облік теплової енергії та водопостачання. Згідно цього закону, компанії, що надають послуги центрального водопостачання та водовідведення повинні встановити в кожному багатоквартирному будинку лічильники на воду."
бо прислали папірець, що якщо відмовимося перейти на облік по лічильнику - то мають право припинити або відключити надання послуг. тільки яким законом вони керуються - не зрозуміло. і я не відмовляюся перейти на облік по лічильнику, але не хочу платити за його встановлення.
Відправлено через 9 хвилин 47 секунд:
https://vodokanal.kiev.ua/lichilniki
Київ водоканал пише що все за рахунок споживача
напевно і денінде так самоУ пункті 9 постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 вказано: у квартирі (будинку садибного типу) роботи з встановлення приладів обліку води проводяться спеціалізованою організацією, виконавцем, виробником чи постачальником за рахунок коштів споживача.
ПрАТ «АК «Київводоканал» надає послуги по встановленню засобів обліку на платній основі, за умови надання необхідних матеріалів замовником.
-
Engineer_1988
Member
Ты когда то научишься ставить вопрос полноценно? Где установка ? В многокварт . доме или частном ?murzik: ↑ 22.07.2023 20:15 не по темі
шукається таке. і я не відмовляюся перейти на облік по лічильнику, але не хочу платити за його встановлення.
- спойлер
- "З 2 серпня 2017 року в Україні набув чинності Закон про комерційний облік теплової енергії та водопостачання. Згідно цього закону, компанії, що надають послуги центрального водопостачання та водовідведення повинні встановити в кожному багатоквартирному будинку лічильники на воду."
бо прислали папірець, що якщо відмовимося перейти на облік по лічильнику - то мають право припинити або відключити надання послуг. тільки яким законом вони керуються - не зрозуміло![]()
Если многоквартир, то впервые ты покупаешь счётчик и оформ заявку на сайте своего инфокса , приходят, ставят , пломба ..бесплатно . Далее вскоре , снова придут и заменят на свой ...хочешь со своим , вызываешь организацию, которая поверяет без снятия ...башляешь ей около 600 и передаешь докум о поверке в инфокс свой .....
Пример
- спойлер
Востаннє редагувалось 22.07.2023 20:36 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 1 раз.
-
murzik
Member
в чому прикол? нехай одразу своє ставлятьEngineer_1988: ↑ 22.07.2023 20:29Далее вскоре , снова придут и заменят на свой .
я в сраці живу, тут не має
квартираEngineer_1988: ↑ 22.07.2023 20:29 сайте своего инфокса
-
faunel
Junior
Теж перестав працювати переклад субтитрів.MobileLord: ↑ 21.07.2023 14:34 Пару дней назад перестал работать перевод субтитров в youtube. Оригинальные показывает, а любой перевод не появляется, на телефоне тоже самое, куки почистил. У всех так?
Нічого з рекомендованого не допомогло. А саме чистка кукі і історії переглядів.
Думаю, що проблема на стороні самого youtube
-
taxi911
Member
Маємо АндрюшаТВ на телеку.
Потрібно якось швидко перемикати вивід звуку на ТВ. Не лопатити все меню настройки, а якось це робити швидше. Нажаль, одночасного виводу звуку телек+спдіф немає.
Є якісь думки з цього приводу?
Потрібно якось швидко перемикати вивід звуку на ТВ. Не лопатити все меню настройки, а якось це робити швидше. Нажаль, одночасного виводу звуку телек+спдіф немає.
Є якісь думки з цього приводу?
-
Барбарис
Member
faunel, в мене просто у деяких відео немає субтитрів навіть і перекладу, відповідно. А в інших є. В чому причина не ясно.
-
molla
Member
где-то можно 3Dmark скачать бесплатно, или только покупать ?
-
7mindfields
Member
На 6700xt гроші знайшов, a пару сотень на 3dmark під час постійних розпродажів в стім грошей немає?molla: ↑ 26.07.2023 00:06 где-то можно 3Dmark скачать бесплатно, или только покупать ?
-
molla
Member
На 6700xt гроші знайшов, a пару сотень на 3dmark під час постійних розпродажів в стім грошей немає?![]()
700грн трохи дорого
-
7mindfields
Member
Насправді там часто знижка 85%, хотів запропонувати розшарити через стім, але 3д марк не шеритьсяmolla: ↑ 26.07.2023 00:31На 6700xt гроші знайшов, a пару сотень на 3dmark під час постійних розпродажів в стім грошей немає?![]()
700грн трохи дорого![]()
-
molla
Member
дякую, тоді буду чекати знижку
-
loner44
Member
Подскажите, хотел купить самый дешевый кронштейн для монитора в зеленом магазе, там в комплекте идут винты м4 на 12мм, в инструкции к монитору указано нужны м4 7мм. Там еще идут прокладки резиновые 5мм и шайбы именуемые "d5". Как его лучше прикручивать, этими комплектными с прокладками и шайбами или тупо винты недокручивать до конца?
Вот инструкция этого кронштейна:
Вот инструкция этого кронштейна:
-
murzik
Member
loner44
я тупий , але запитаю - чому не влащтовує монтаж по інструкції?
я тупий , але запитаю - чому не влащтовує монтаж по інструкції?
-
taxi911
Member
loner44
Если недожать то как монитор будет держаться?
Есть такой инструмент как пилка по металлу или болгарка, а если по фен-шую - то купить болты нужной длины.
Upd М-Ф это как раз и есть те проставки для уменьшения размера болта. В схеме сборки рис.3
Если недожать то как монитор будет держаться?
Есть такой инструмент как пилка по металлу или болгарка, а если по фен-шую - то купить болты нужной длины.
Upd М-Ф это как раз и есть те проставки для уменьшения размера болта. В схеме сборки рис.3