Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Radio Bay
Member

QFlash: 25.06.2026 16:00Я в осаді. Для чого?
Не зрозумів

Відправлено через 47 секунд:
QFlash: 25.06.2026 16:01Порадь щось для .... настрою
Jim Beam :gigi:

Відправлено через 22 хвилини 14 секунд:
Крім крутої каталогізації та сортування, у лівому верхньому кутку є Play Now. Там можна створювати зони з різними налаштуваннями плеєра або просто списки. Зони можна копіювати. Ініціально то розраховувалося під мультирум. Там в мене є радіо по WASAPI у ексклюзивному та неексклюзивному режимі, коли навколишні звуки потрібні, Tmp, Test - щось швидко заслухати, вирішити залишати чи ні та не змішувати з головним плейлістом. Play Doctor - рандомне набівання плейлисту за пошуковим запитом, цікава нова фіча - сам собі радіо, користуюсь
Вкладка Albums
Изображение
Z440_User
Member

QFlash
QFlash
Member

Z440_User
Цікаво. Де вперше почули звучання (спів) апарата? Я саме таке "правильне" почув на драній Ромашці в 2001 році.
В салонах аудіо якось не то, а в Ромашці - шикарне виконання.
Зараза, я знову гоню. :lol: :lol: :lol:
Памятаю ті роки - лише Амфітон Ламовський міг тягатися з імпортом.
Мені якось фіолєтово було на то дєло, поки не послухав Ромашку-какашку. :lol: :lol: :lol:
Як я вже казав, в мене є знання, тілько хто би дов під зад. для розкачки. Ладно жартую. Обирайте симетрію.
Последний раз редактировалось QFlash 25.06.2026 17:05, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

QFlash: 25.06.2026 16:53Я саме таке "правильне" почув на драній Ромашці в 2001 році
Вибачай, подобається та гарно, але то до правильного звуку не має ніякого стосунку. Правильний звук, це коли піаніно схоже на піаніно.
Я почув на Dynaudio Confidence C1 + NAD Masters. Зайшов у салон та прифігів, грав джаз з роялем і все це розтікалося по кімнаті, наповнюючи її. Потім вже якось з цими хлопцями познайомився, багато нового узнав, бо мав змогу все це покрутити, перемикати та звикнути до гарного правильного звуку, взагалі зрозуміти, як він виглядає
Filabatya
Member

Radio Bay
А що би взяли кофіденс з локомотивними моноблоками чи предтоповий жденелек в ваш теперішній тракт?
QFlash
В нього активна акустика як і саб)
Бо паяти чогось не хоче :lol:
Последний раз редактировалось Filabatya 25.06.2026 17:11, всего редактировалось 2 раза.
QFlash
Member

Radio Bay: 25.06.2026 17:04Вибачай, подобається та гарно, але то до правильного звуку не має ніякого стосунку. Правильний звук, це коли піаніно схоже на піаніно.
Я почув на Dynaudio Confidence C1 + NAD Masters. Зайшов у салон та прифігів, грав джаз з роялем і все це розтікалося по кімнаті, наповнюючи її. Потім вже якось з цими хлопцями познайомився, багато нового узнав, бо мав змогу все це покрутити, перемикати та звикнути до гарного правильного звуку, взагалі зрозуміти, як він виглядає
Який Ти використовуєш amplifier? Не потрібно нічого, просто марку назви... бажано інтегральник...? Ламп ніколи не слухав і не думаю. Хіба джина випустити чи шо... :D

Відправлено через 14 хвилин 43 секунди:
Filabatya: 25.06.2026 17:07Бо паяти чогось не хоче
Можна по Multisim подивитись без пайки та лайна.
Я обираю лайно. Зараза з зором проблеми.
Скоро приїдуть 1524 і 1526 буду тестити.
Це основний момент... можуть бути биті :lol: :l :gigi: ol: :lol:
Последний раз редактировалось QFlash 25.06.2026 17:27, всего редактировалось 3 раза.
Radio Bay
Member

Filabatya: 25.06.2026 17:07предтоповий жденелек
Мабуть, Дженелек + R2R. Конфіденси потребують багато місця, моцну стійку з технікою, кімнату більше. Тут я за мінімізацію, компактність та активність у моїй ситуації. Мені там жити, а мне пишатися купой коробків та дротів та пил витирати

Може навіть PMС Result6 або Dutch & Dutch + R2R, звісно, рівень відповідний

Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
QFlash: 25.06.2026 17:22Який Ти використовуєш amplifier?
У мене активна акустика к компу, у стерео Musical Fidelity X-P200 (power) + NAD320 (pred з випаяний предом та темброблоком, залишився селектов входів та моторізований ALPS RK27)

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Dutch & Dutch 8c Studio (Pair)
PMС Result6
Последний раз редактировалось Radio Bay 25.06.2026 17:34, всего редактировалось 1 раз.
QFlash
Member

Це і є poweramp?
Не poweramp а preamp наскільки розумію.
QFlash
Member

Мене голова болить. Ви бачили графіки, хтось поняття має шо воно таке? Навіщо ви показуєте ту х-ню.
Краще покажіть такі графіки, які я показував на своїх драних, драних, драних, TCA740/730.
Я свого Raчка поточити :lol: не можу? Бо воно всраку нікому не потрібно.
Шукайте симетрію.
Radio Bay
Member

QFlash: 25.06.2026 17:40Ви бачили графіки, хтось поняття має шо воно таке? Краще покажіть такі графіки
Я що дурень з чим колупатися? Я взял його на вторинці за $600 у супер стані з прослуховуванням при ритейлі $1200. Вимкнув - вау, залишив
Последний раз редактировалось Radio Bay 25.06.2026 17:46, всего редактировалось 1 раз.
Filabatya
Member

Оце вас від тої романтики попердолило :weep:
спойлер
Може купіть в мене мій сонар стх і я буду мати причину к15 взяти :up:
Последний раз редактировалось Filabatya 25.06.2026 18:07, всего редактировалось 3 раза.
QFlash
Member

Radio Bay: 25.06.2026 17:45Я що дурень з чим колупатися? Я взял його на вторинці за $600 у супер стані з прослуховуванням при ритейлі $1200. Вимкнув - вау, залишив
Це poweramp чорт забирай.
Radio Bay
Member

Filabatya: 25.06.2026 17:45Оце вас від тої романтики попердолило
Колись послухає нормальну акустику, та рване дах
Я саундтести тєї романтики спеціально послухав, а то какахи накидувати кожен може

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
QFlash: 25.06.2026 17:47Це poweramp чорт забирай
Так, та NAD320BEE (pred з випаяний предом та темброблоком, залишився селектов входів та моторізований ALPS RK27)
QFlash
Member

На powerampi немає корекції - це силовик. Хоча якщо там текучі транзистори - забудьте про HI-END
Последний раз редактировалось QFlash 25.06.2026 17:55, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Для спрощення, то мощник та ручка потужності

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
QFlash: 25.06.2026 17:53На powerampi немає корекції - це силовик
Вот мені не потрібна

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Попередник у NAD320BEE люте лайно яке жре звук, тому він був просто віпаян, простіше, сигнал кинуто двумі дротамі в обхід
QFlash
Member

Radio Bay: 25.06.2026 17:58 Для спрощення, то мощник та ручка потужності

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
QFlash: 25.06.2026 17:53На powerampi немає корекції - це силовик
Вот мені не потрібна

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Попередник у NAD320BEE люте лайно яке жре звук, тому він був просто віпаян, простіше, сигнал кинуто двумі дротамі в обхід
Я хотів вказати - лайно.

Відправлено через 7 хвилин 31 секунду:
Якщо умова не буде виконана - ви не почуєте того самого звуку, математика та фізика.
Radio Bay
Member

QFlash: 25.06.2026 17:59Я хотів вказати - лайно
Тому людина з прямими руками та досвідом зробив йому секір башка і заграло дуже круто, тому трохи наприжено відношусь до попередників, якщо це не щось круте

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
QFlash: 25.06.2026 18:07Якщо умова не буде виконана - ви не почуєте того самого звуку, математика та фізика
Пфффффффффффффффф
"Посему всякие школьные физики шизики - помните что современная наука это как пляска у костра неандертальца" (с) feson :laugh:
Дуже вдало сформульвано, в мене виходило гирше :)

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Radio Bay: 25.06.2026 18:11ви не почуєте того самого звуку
Вибачай, але з ромашкою та рачком ти взагалі не знаєш, що таке звук. Не в образу
QFlash
Member

Radio Bay
Я не фізик, а драний магістр хімії.
Елетроніка - хоббі.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Radio Bay: 25.06.2026 18:12Вибачай, але з ромашкою та рачком ти взагалі не знаєш, що таке звук.
Так воно у мене вже співає. Ти графіки дивився? чи прослухав.
Змісти поличку 100-400 тонкомпесованим якісним регулятором - зрозумієш.
Електронні можуть задерати
Последний раз редактировалось QFlash 25.06.2026 18:22, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

QFlash: 25.06.2026 18:15чи прослухав
Звісно, слухав, бо вважаю, що графіками неможливо описати звук, можна лише зрозуміти, що воно справне чи ні.
Графіки, співає по графіках, ти зробив мій день ))))))))))))))))))))))))))
Ответить