Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Не зрозумівQFlash: ↑ 25.06.2026 16:00Я в осаді. Для чого?
Відправлено через 47 секунд:
Jim BeamQFlash: ↑ 25.06.2026 16:01Порадь щось для .... настрою
Відправлено через 22 хвилини 14 секунд:
Крім крутої каталогізації та сортування, у лівому верхньому кутку є Play Now. Там можна створювати зони з різними налаштуваннями плеєра або просто списки. Зони можна копіювати. Ініціально то розраховувалося під мультирум. Там в мене є радіо по WASAPI у ексклюзивному та неексклюзивному режимі, коли навколишні звуки потрібні, Tmp, Test - щось швидко заслухати, вирішити залишати чи ні та не змішувати з головним плейлістом. Play Doctor - рандомне набівання плейлисту за пошуковим запитом, цікава нова фіча - сам собі радіо, користуюсь
- Вкладка Albums

-
Z440_User
Member
QFlash
-
QFlash
Member
Z440_User
Цікаво. Де вперше почули звучання (спів) апарата? Я саме таке "правильне" почув на драній Ромашці в 2001 році.
В салонах аудіо якось не то, а в Ромашці - шикарне виконання.
Зараза, я знову гоню.

Памятаю ті роки - лише Амфітон Ламовський міг тягатися з імпортом.
Мені якось фіолєтово було на то дєло, поки не послухав Ромашку-какашку.

Як я вже казав, в мене є знання, тілько хто би дов під зад. для розкачки. Ладно жартую. Обирайте симетрію.
Цікаво. Де вперше почули звучання (спів) апарата? Я саме таке "правильне" почув на драній Ромашці в 2001 році.
В салонах аудіо якось не то, а в Ромашці - шикарне виконання.
Зараза, я знову гоню.
Памятаю ті роки - лише Амфітон Ламовський міг тягатися з імпортом.
Мені якось фіолєтово було на то дєло, поки не послухав Ромашку-какашку.
Як я вже казав, в мене є знання, тілько хто би дов під зад. для розкачки. Ладно жартую. Обирайте симетрію.
Последний раз редактировалось QFlash 25.06.2026 17:05, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Вибачай, подобається та гарно, але то до правильного звуку не має ніякого стосунку. Правильний звук, це коли піаніно схоже на піаніно.QFlash: ↑ 25.06.2026 16:53Я саме таке "правильне" почув на драній Ромашці в 2001 році
Я почув на Dynaudio Confidence C1 + NAD Masters. Зайшов у салон та прифігів, грав джаз з роялем і все це розтікалося по кімнаті, наповнюючи її. Потім вже якось з цими хлопцями познайомився, багато нового узнав, бо мав змогу все це покрутити, перемикати та звикнути до гарного правильного звуку, взагалі зрозуміти, як він виглядає
-
Filabatya
Member
Radio Bay
А що би взяли кофіденс з локомотивними моноблоками чи предтоповий жденелек в ваш теперішній тракт?
QFlash
В нього активна акустика як і саб)
Бо паяти чогось не хоче
А що би взяли кофіденс з локомотивними моноблоками чи предтоповий жденелек в ваш теперішній тракт?
QFlash
В нього активна акустика як і саб)
Бо паяти чогось не хоче
Последний раз редактировалось Filabatya 25.06.2026 17:11, всего редактировалось 2 раза.
-
QFlash
Member
Який Ти використовуєш amplifier? Не потрібно нічого, просто марку назви... бажано інтегральник...? Ламп ніколи не слухав і не думаю. Хіба джина випустити чи шо...Radio Bay: ↑ 25.06.2026 17:04Вибачай, подобається та гарно, але то до правильного звуку не має ніякого стосунку. Правильний звук, це коли піаніно схоже на піаніно.
Я почув на Dynaudio Confidence C1 + NAD Masters. Зайшов у салон та прифігів, грав джаз з роялем і все це розтікалося по кімнаті, наповнюючи її. Потім вже якось з цими хлопцями познайомився, багато нового узнав, бо мав змогу все це покрутити, перемикати та звикнути до гарного правильного звуку, взагалі зрозуміти, як він виглядає
Відправлено через 14 хвилин 43 секунди:
Можна по Multisim подивитись без пайки та лайна.Filabatya: ↑ 25.06.2026 17:07Бо паяти чогось не хоче
Я обираю лайно. Зараза з зором проблеми.
Скоро приїдуть 1524 і 1526 буду тестити.
Це основний момент... можуть бути биті
Последний раз редактировалось QFlash 25.06.2026 17:27, всего редактировалось 3 раза.
-
Radio Bay
Member
Мабуть, Дженелек + R2R. Конфіденси потребують багато місця, моцну стійку з технікою, кімнату більше. Тут я за мінімізацію, компактність та активність у моїй ситуації. Мені там жити, а мне пишатися купой коробків та дротів та пил витиратиFilabatya: ↑ 25.06.2026 17:07предтоповий жденелек
Може навіть PMС Result6 або Dutch & Dutch + R2R, звісно, рівень відповідний
Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
У мене активна акустика к компу, у стерео Musical Fidelity X-P200 (power) + NAD320 (pred з випаяний предом та темброблоком, залишився селектов входів та моторізований ALPS RK27)QFlash: ↑ 25.06.2026 17:22Який Ти використовуєш amplifier?
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Dutch & Dutch 8c Studio (Pair)
PMС Result6
Последний раз редактировалось Radio Bay 25.06.2026 17:34, всего редактировалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Це і є poweramp?Radio Bay: ↑ 25.06.2026 17:29NAD320
Не poweramp а preamp наскільки розумію.
-
Radio Bay
Member
Musical Fidelity X-P200 Stereo Power AmplifierQFlash: ↑ 25.06.2026 17:33Це і є poweramp?
-
QFlash
Member
Мене голова болить. Ви бачили графіки, хтось поняття має шо воно таке? Навіщо ви показуєте ту х-ню.
Краще покажіть такі графіки, які я показував на своїх драних, драних, драних, TCA740/730.
Я свого Raчка поточити
не можу? Бо воно всраку нікому не потрібно.
Шукайте симетрію.
Краще покажіть такі графіки, які я показував на своїх драних, драних, драних, TCA740/730.
Я свого Raчка поточити
Шукайте симетрію.
-
Radio Bay
Member
Я що дурень з чим колупатися? Я взял його на вторинці за $600 у супер стані з прослуховуванням при ритейлі $1200. Вимкнув - вау, залишивQFlash: ↑ 25.06.2026 17:40Ви бачили графіки, хтось поняття має шо воно таке? Краще покажіть такі графіки
Последний раз редактировалось Radio Bay 25.06.2026 17:46, всего редактировалось 1 раз.
-
QFlash
Member
Це poweramp чорт забирай.Radio Bay: ↑ 25.06.2026 17:45Я що дурень з чим колупатися? Я взял його на вторинці за $600 у супер стані з прослуховуванням при ритейлі $1200. Вимкнув - вау, залишив
-
Radio Bay
Member
Колись послухає нормальну акустику, та рване дахFilabatya: ↑ 25.06.2026 17:45Оце вас від тої романтики попердолило
Я саундтести тєї романтики спеціально послухав, а то какахи накидувати кожен може
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Так, та NAD320BEE (pred з випаяний предом та темброблоком, залишився селектов входів та моторізований ALPS RK27)QFlash: ↑ 25.06.2026 17:47Це poweramp чорт забирай
-
Radio Bay
Member
Для спрощення, то мощник та ручка потужності
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Попередник у NAD320BEE люте лайно яке жре звук, тому він був просто віпаян, простіше, сигнал кинуто двумі дротамі в обхід
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Вот мені не потрібнаQFlash: ↑ 25.06.2026 17:53На powerampi немає корекції - це силовик
Попередник у NAD320BEE люте лайно яке жре звук, тому він був просто віпаян, простіше, сигнал кинуто двумі дротамі в обхід
-
QFlash
Member
Я хотів вказати - лайно.Radio Bay: ↑ 25.06.2026 17:58 Для спрощення, то мощник та ручка потужності
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:Вот мені не потрібнаQFlash: ↑ 25.06.2026 17:53На powerampi немає корекції - це силовик
Відправлено через 7 хвилин 31 секунду:
Якщо умова не буде виконана - ви не почуєте того самого звуку, математика та фізика.
-
Radio Bay
Member
Тому людина з прямими руками та досвідом зробив йому секір башка і заграло дуже круто, тому трохи наприжено відношусь до попередників, якщо це не щось крутеQFlash: ↑ 25.06.2026 17:59Я хотів вказати - лайно
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
ПффффффффффффффффQFlash: ↑ 25.06.2026 18:07Якщо умова не буде виконана - ви не почуєте того самого звуку, математика та фізика
"Посему всякие школьные физики шизики - помните что современная наука это как пляска у костра неандертальца" (с) feson
Дуже вдало сформульвано, в мене виходило гирше
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Вибачай, але з ромашкою та рачком ти взагалі не знаєш, що таке звук. Не в образуRadio Bay: ↑ 25.06.2026 18:11ви не почуєте того самого звуку
-
QFlash
Member
Radio Bay
Я не фізик, а драний магістр хімії.
Елетроніка - хоббі.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Змісти поличку 100-400 тонкомпесованим якісним регулятором - зрозумієш.
Електронні можуть задерати
Я не фізик, а драний магістр хімії.
Елетроніка - хоббі.
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Так воно у мене вже співає. Ти графіки дивився? чи прослухав.Radio Bay: ↑ 25.06.2026 18:12Вибачай, але з ромашкою та рачком ти взагалі не знаєш, що таке звук.
Змісти поличку 100-400 тонкомпесованим якісним регулятором - зрозумієш.
Електронні можуть задерати
Последний раз редактировалось QFlash 25.06.2026 18:22, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Звісно, слухав, бо вважаю, що графіками неможливо описати звук, можна лише зрозуміти, що воно справне чи ні.QFlash: ↑ 25.06.2026 18:15чи прослухав
Графіки, співає по графіках, ти зробив мій день ))))))))))))))))))))))))))