Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Alex+: 28.03.2023 17:57
7mindfields: 28.03.2023 17:42що водафон найбільший імпотент серед операторів вже не один рік.
Ніколи його б і не купляв, але після обстрілів та блекаутів, лайф зовсім не працює, а київстар на 1 рисочку і одразу вимикається коли світло зникає. А водахвон на подив робить стабільно, і інтернета багато дали швидкого, та навіть генератора встановив на БС, тобто до самих послух зв'язку претензій немає.
В принципі, якби не нічні дзвінки, то і не переймався б, а вони гади дзвонять вночі. До сирен ще й це додалося :(

Чи є якийсь секретний метод купити "чистий" номер?
Наскільки мені відомо - ні, це повний рандом, хіба що шукати якись старий номер (сімку старого формату) на барахолці тут (є один надійний продавець номерів) чи на тому ж 0day можливо.
Alex+
Member

Zombie
Не, не залишається :(
7mindfields
Member

Zombie: 28.03.2023 18:00
Alex+: 28.03.2023 17:36Чи було в когось таке, та як з ним боротися?
А якщо змінити номер, то пакет послуг залишиться?
https://www.vodafone.ua/gold-number
Ні, вони не переносять тарифи з одного номеру на інший.
Alex+
Member

7mindfields
Ясно :insane:
Sachem
Member

Alex+: 28.03.2023 17:36Чи було в когось таке, та як з ним боротися?
Мне уже 8 лет периодически звонят. Ну тупые :D
Было время когда были вилы. Но потом им вроде запретили много звонить, раз в день совсем не проблема, после пережитого.
Alex+: 28.03.2023 17:36де гарантія, що на новій такого ж не буде?
Тоже так думаю.
7mindfields
Member

Alex+ ти зв’язок у роумінгу пробував? Чи тобі потрібен інтернет обов’язково?
Sachem
Member

7mindfields: 28.03.2023 18:00хіба що шукати якись старий номер (сімку старого формату) на барахолці тут
У меня есть ещё один номер Водафона, раньше пользовался двумя, ему тоже 8 лет, сейчас им не пользуюсь, держу на всякий случай. На него ни разу никто не звонил. Но не продам. Так что вариант таки реальный найти древний под честное слово.
Alex+
Member

7mindfields
Так, інтернет треба. Київстар і так майже весь час на роумінгу ... від водафона :rotate:
sanchako
Junior

Alex+: 28.03.2023 18:13 7mindfields
Так, інтернет треба. Київстар і так майже весь час на роумінгу ... від водафона :rotate:
Может есть возможность взять еще одну симку чисто для интернета. Или вставить в юсб модем или роутер, пусть он на все звонки отвечает
murzik
Member

де у нас можна придбати такі порти
https://www.globalsources.com/RJ45-conn ... 80399p.htm
Crossbow
Member

murzik: 28.03.2023 21:48де у нас можна придбати такі порти
https://www.globalsources.com/RJ45-conn ... 80399p.htm
http://www.kosmodrom.com.ua/prodlist.php?name=rj-45
murzik
Member

Crossbow
не має такого) вертикальний смд формат

Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
на аліку є .. ну ок https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 01671565_7
Splemish
Member

Васильович: 07.03.2023 22:59
Splemish: 07.03.2023 18:21 Хлопці, які маєте ідеї, щоб перекинути файл 100гб з одного компа на інший?

Тімвьювер хоче платну підписку і надає низьку швидкість передачі та й ще вибиває через деякий час бо безкоштовна версія. А якщо і перекинеться то файли пошкоджені і не встановлюється гра.

Сайт Dropmefiles, ніби файли передає, але з файлами щось не так, пробував якось гру перекинути типу репака, то при завантаженні на іншому ПК завжди були помилки з файлами, гру встановити не можливо. Але файли за розміром такі ж.

Залишився варіант з Google Drive за 10.80$. Варіант робочий, підходить.

Але хочеться перебрати спочатку всі безкоштовні варіанти.
Мав аналогічну проблему кілька років тому.
Ідеальне рішення - ZeroTier.
Суть: компи будуть об'єднані в єдину віртуальну мережу, файли перекидати можна просто через розшарені ресурси "вінди". В мене швидкість впиралася в канал 100 Мбіт/с, а по оглядах в мережі бачив, що і 500 Мбіт/с реально отримати.
Скориставшись вашим методом досягнув своєї цілі, налаштовувати було не легко, але все можливо.
Дякую

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Хто яким антивірусом користується чи користуєтесь взагалі?

Я розумію, що можна і його обійти, якщо завантажувати будь що і будь звідки:)

Але все одно антивірус в треї гріє душу.

Мене саме цікавить антивірус з ключем за пару баксів на рік, до прикладу, не як раніше взламані з торентів.

Користувався раніше Есет норд 32, ніби норм був, не ліз будь де щоб тільки щось видалити.

Може щось є і безкоштовне, але ефективне.
7mindfields
Member

Splemish: 29.03.2023 21:38
Васильович: 07.03.2023 22:59
Мав аналогічну проблему кілька років тому.
Ідеальне рішення - ZeroTier.
Суть: компи будуть об'єднані в єдину віртуальну мережу, файли перекидати можна просто через розшарені ресурси "вінди". В мене швидкість впиралася в канал 100 Мбіт/с, а по оглядах в мережі бачив, що і 500 Мбіт/с реально отримати.
Скориставшись вашим методом досягнув своєї цілі, налаштовувати було не легко, але все можливо.
Дякую

Мене саме цікавить антивірус з ключем за пару баксів на рік, до прикладу, не як раніше взламані з торентів.

Користувався раніше Есет норд 32, ніби норм був, не ліз будь де щоб тільки щось видалити.

Windows Defender достатньо, якщо щось перед завантаженням потрібно перевірити - virustotal в браузері (розуміє і лінки, і завантажити файл можна)
Splemish
Member

7mindfields: 30.03.2023 00:39
Splemish: 29.03.2023 21:38

Дякую

Windows Defender достатньо, якщо щось перед завантаженням потрібно перевірити - virustotal в браузері (розуміє і лінки, і завантажити файл можна)
Спробую ваш метод, не знав, що можна перевірити файл до скасування :shuffle:
maxn
Member

Подскажите чем лезвия электробритвы можно смазывать за не имением масла специального? Из того что нашел под рукой MOTUL FORK OIL EXPERT LIGHT 5W
Возможно найду моторное 10w40.
Если повезет найду от швейной машинки, но это врядли....так что подскажи по поводу первого варианта.
Alex+
Member

На крайняк купіть в аптеці вазелінове масло. Коштує копійки
maxn
Member

Синтетическое что выше описал не подходит?
Ответить