Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
ViktorUA
Member

Повідомлення

Hotspur:
ViktorUA:Народ передняя перекидка 3х9 будет адекватно работать с 3х8?
да. и задняя тоже. главное манетки 3х8. и я про Шимано говорю
Спасибо!
leif
Member

Повідомлення

оце халепа так халепа, сьогодні нарешті дозрів до покупки, а останню Scultura Endurance 4000, що була в Києві в розмірі L забрали :weep: прям в той же день, коли я вирішив її купити :banghead:

передзамовлення ж байдуже у кого робити? всі одночасно їх отримують?
leif
Member

Повідомлення

Це просто жесть, велосипед нині купити це той ще квест з непевним результатом, або ж чекати дуже довго: тотальний дефіцит якийсь.

на меріду scultura endurance не приймають передзамовлення, продзвонив усіх, неясно навіть орієнтовно чи будуть вони взагалі наступного року, а якщо будуть то коли.

думаю вже ну добре, біс з ним, візьму Trek Domane SL 5 20го року на 16к дорожче, типу є в наявності в Києві. і знову облом — в наявності типу стоїть але за велосипед внесли завдаток, забирають в середу :censoured:

але сказали, що нібито їде в Україну Domane SL5 2021 року в потрібному мені розмірі і або вже приїхав або от-от приїде і ніби можна його купити. але я вже не поспішаю на щось сподіватись, бо знову очікую на якусь підставу типу "забронювали в іншому місці" :-/

отакі реалії, маєш гроші, хочеш купити велосипед за 3к баксів, готовий от вже їх віддати і не можеш навіть на передзамовлення :lol:
JCDenton
Member

Повідомлення

leif:візьму Trek Domane SL 5
Шоссейные велосипеды для самоубийц. Проще купить хороший горный, плюс велостанок для него.
leif
Member

Повідомлення

JCDenton:Проще купить хороший горный
кожному своє, мене таке не цікавить. на 25 гумі в Україні трохи камікадзе, так, але я собі беру не класичний шосер, а ендуранс і встановлю одразу 38 гуму без камер, взагалі майже гравійник буде

тим часом вніс передоплату за Trek Domane SL 5 2021року, що нині десь везуть в Україну. правда білого кольору, отакий:
спойлер
ЗображенняЗображення
якби було з чого обирати, то звичайно обрав би інший колір, не зовсім мій варіант. але в нинішні часи і так нормально
Dark-seer
Member

Повідомлення

еще один адепт горных велосипедов на асфльте :gigi:

Отправлено спустя 33 секунды:
leif
да чет с велами проблема в этом году, чуствую и в следующем будет тоже
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer
привабливі моделі будь-якого виробника, ще й в найбільш розповсюджених розмірах, розкуповують за лічені дні (інколи тижні) досі, хоча вже ніби і не сезон.
я думав на трохи дорожчі моделі ніж базові не такий ажіотаж, але помилявся — така ж історія. на які знижки "не в сезон" можна розраховувати в таких умовах — загадка :dontknow:

весною, мабуть, взагалі головним критерієм вибору велосипеду стане можливість його купити :laugh:
Graveworm
Member

Повідомлення

Могу продать свой дырчик :gigi:
Все равно я, скорей всего, ездить больше не буду
leif
Member

Повідомлення

Graveworm
на б\в шось попит не такий потужний, я свою меріду вже тиждень продаю, ніби і ціна норм, але за цей час ніхто навіть не поцікавився. переглядаю сусідні об'яви час від часу, вони теж висять собі нерухомо.

подивимось як далі піде, все ж таки тиждень це зовсім мало. може взагалі залишу меріду на випадок якщо раптом відчую непереборне бажання поїхати катати КК, але це навряд
murzik
Member

Повідомлення

Graveworm
чому?
Graveworm
Member

Повідомлення

murzik
По той же причине, почему я никогда за руль авто не сяду - по дорогам ездить страшно. А по другим местам - смысла нет
murzik
Member

Повідомлення

Graveworm
тю :-/
а шо лисапед?
dead_rat
Member

Повідомлення

Dark-seer:еще один адепт горных велосипедов на асфльте
Перечитай
JCDenton:Проще купить хороший горный, плюс велостанок для него.
Похоже камрад предлагает и из квартиры на нем не выезжать, только станок, только безопасность!

Отправлено спустя 3 минуты 46 секунд:
leif
Великов нет, вот тебе фото из Германии.
спойлер
Зображення
leif
Member

Повідомлення

dead_rat:Великов нет, вот тебе фото из Германии.
Ага, таке всюди, вчора я розповів другу з Копенгагену про свій квест, він каже, що у них та ж ситуація.

Трек, наприклад, який мені їде, у них купити реально тільки в якихось XS розмірах або 2014 чи 2016 року модель :horror:

Добре, що хоч ціни на велосипеди продавани не підіймають як на rtx 3080/3090 :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Я думаю, сейчас закажу велик жене, должны до весны доставить :(

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
leif:Добре, що хоч ціни на велосипеди продавани не підіймають як на rtx 3080/3090
Поднимают.

Младший Скотт Фойл
2017 - 1800
2020 - 3000
2021 - 4000

:( :( :( Ррц растет на 500 евро в год
leif
Member

Повідомлення

dead_rat
від моделі\виробника залежить. на Domane SL5 за останні 3-4 роки ціни не змінились (на дискових гальмах). на модель 2021 року я оформлював передоплату по тій же вартості як і була 2020-го.

меріду big nine 400 теж останні роки продають в одну ціну, приїхали вже 2021 року до нас і та ж ціна, що і минулого року, хоча попит значно зріс.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat:Я думаю, сейчас закажу велик жене, должны до весны доставить
с велами ближайшие 2 года будут проблемы
leif
Member

Повідомлення

побачив тут на ютубі відос як обклеїли санта круз антигравійною плівкою:
https://youtu.be/u6JfCSTngJY
виглядає круто. подумав, а чого б і мені так не зробити, тим паче що велосипед буде білий і якщо подряпати, мабуть буде сильно в око кидатись.

хтось стикався може? є в Києві перевірені майстерні, де вміють акуратно зробити?
mumu
Member

Повідомлення

Друг обклеював прозорою автомобільною, здається самостійно.
А знайома обклеїла вишиванковим візерунком, правда не знаю, самостійно чи у майстра, вєлік виглядає круто.
leif
Member

Повідомлення

mumu
самостійно я не хочу навіть пробувати))) судячи по ютуб-мануалах це по-перше треба робити десь не в квартирі (а у мене немає більше де) ,а по-друге це розвага на багато годин і не факт що з хепі ендом.

цікаво навіть приблизно порядок цін на саму роботу і як взагалі знайти досвідченого майстра. швидко загуглив по Києву і такої послуги в прейскурантах майстерень не знайшлось. а у Львові не хочу робити, мені тут веломайстри не надто подобаються навіть на простіші таски.
Відповісти