Спасибо!Hotspur:да. и задняя тоже. главное манетки 3х8. и я про Шимано говорюViktorUA:Народ передняя перекидка 3х9 будет адекватно работать с 3х8?
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
ViktorUA
Member
-
leif
Member
оце халепа так халепа, сьогодні нарешті дозрів до покупки, а останню Scultura Endurance 4000, що була в Києві в розмірі L забрали
прям в той же день, коли я вирішив її купити 
передзамовлення ж байдуже у кого робити? всі одночасно їх отримують?
передзамовлення ж байдуже у кого робити? всі одночасно їх отримують?
-
leif
Member
Це просто жесть, велосипед нині купити це той ще квест з непевним результатом, або ж чекати дуже довго: тотальний дефіцит якийсь.
на меріду scultura endurance не приймають передзамовлення, продзвонив усіх, неясно навіть орієнтовно чи будуть вони взагалі наступного року, а якщо будуть то коли.
думаю вже ну добре, біс з ним, візьму Trek Domane SL 5 20го року на 16к дорожче, типу є в наявності в Києві. і знову облом — в наявності типу стоїть але за велосипед внесли завдаток, забирають в середу
але сказали, що нібито їде в Україну Domane SL5 2021 року в потрібному мені розмірі і або вже приїхав або от-от приїде і ніби можна його купити. але я вже не поспішаю на щось сподіватись, бо знову очікую на якусь підставу типу "забронювали в іншому місці"
отакі реалії, маєш гроші, хочеш купити велосипед за 3к баксів, готовий от вже їх віддати і не можеш навіть на передзамовлення
на меріду scultura endurance не приймають передзамовлення, продзвонив усіх, неясно навіть орієнтовно чи будуть вони взагалі наступного року, а якщо будуть то коли.
думаю вже ну добре, біс з ним, візьму Trek Domane SL 5 20го року на 16к дорожче, типу є в наявності в Києві. і знову облом — в наявності типу стоїть але за велосипед внесли завдаток, забирають в середу
але сказали, що нібито їде в Україну Domane SL5 2021 року в потрібному мені розмірі і або вже приїхав або от-от приїде і ніби можна його купити. але я вже не поспішаю на щось сподіватись, бо знову очікую на якусь підставу типу "забронювали в іншому місці"
отакі реалії, маєш гроші, хочеш купити велосипед за 3к баксів, готовий от вже їх віддати і не можеш навіть на передзамовлення
-
JCDenton
Member
Шоссейные велосипеды для самоубийц. Проще купить хороший горный, плюс велостанок для него.leif:візьму Trek Domane SL 5
-
leif
Member
кожному своє, мене таке не цікавить. на 25 гумі в Україні трохи камікадзе, так, але я собі беру не класичний шосер, а ендуранс і встановлю одразу 38 гуму без камер, взагалі майже гравійник будеJCDenton:Проще купить хороший горный
тим часом вніс передоплату за Trek Domane SL 5 2021року, що нині десь везуть в Україну. правда білого кольору, отакий: якби було з чого обирати, то звичайно обрав би інший колір, не зовсім мій варіант. але в нинішні часи і так нормально
-
Dark-seer
Member
еще один адепт горных велосипедов на асфльте 
Отправлено спустя 33 секунды:
leif
да чет с велами проблема в этом году, чуствую и в следующем будет тоже
Отправлено спустя 33 секунды:
leif
да чет с велами проблема в этом году, чуствую и в следующем будет тоже
-
leif
Member
Dark-seer
привабливі моделі будь-якого виробника, ще й в найбільш розповсюджених розмірах, розкуповують за лічені дні (інколи тижні) досі, хоча вже ніби і не сезон.
я думав на трохи дорожчі моделі ніж базові не такий ажіотаж, але помилявся — така ж історія. на які знижки "не в сезон" можна розраховувати в таких умовах — загадка
весною, мабуть, взагалі головним критерієм вибору велосипеду стане можливість його купити
привабливі моделі будь-якого виробника, ще й в найбільш розповсюджених розмірах, розкуповують за лічені дні (інколи тижні) досі, хоча вже ніби і не сезон.
я думав на трохи дорожчі моделі ніж базові не такий ажіотаж, але помилявся — така ж історія. на які знижки "не в сезон" можна розраховувати в таких умовах — загадка
весною, мабуть, взагалі головним критерієм вибору велосипеду стане можливість його купити
-
Graveworm
Member
Могу продать свой дырчик
Все равно я, скорей всего, ездить больше не буду
Все равно я, скорей всего, ездить больше не буду
-
leif
Member
Graveworm
на б\в шось попит не такий потужний, я свою меріду вже тиждень продаю, ніби і ціна норм, але за цей час ніхто навіть не поцікавився. переглядаю сусідні об'яви час від часу, вони теж висять собі нерухомо.
подивимось як далі піде, все ж таки тиждень це зовсім мало. може взагалі залишу меріду на випадок якщо раптом відчую непереборне бажання поїхати катати КК, але це навряд
на б\в шось попит не такий потужний, я свою меріду вже тиждень продаю, ніби і ціна норм, але за цей час ніхто навіть не поцікавився. переглядаю сусідні об'яви час від часу, вони теж висять собі нерухомо.
подивимось як далі піде, все ж таки тиждень це зовсім мало. може взагалі залишу меріду на випадок якщо раптом відчую непереборне бажання поїхати катати КК, але це навряд
-
murzik
Member
Graveworm
чому?
чому?
-
Graveworm
Member
murzik
По той же причине, почему я никогда за руль авто не сяду - по дорогам ездить страшно. А по другим местам - смысла нет
По той же причине, почему я никогда за руль авто не сяду - по дорогам ездить страшно. А по другим местам - смысла нет
-
murzik
Member
Graveworm
тю
а шо лисапед?
тю
а шо лисапед?
-
dead_rat
Member
ПеречитайDark-seer:еще один адепт горных велосипедов на асфльте
Похоже камрад предлагает и из квартиры на нем не выезжать, только станок, только безопасность!JCDenton:Проще купить хороший горный, плюс велостанок для него.
Отправлено спустя 3 минуты 46 секунд:
leif
Великов нет, вот тебе фото из Германии.
- спойлер

-
leif
Member
Ага, таке всюди, вчора я розповів другу з Копенгагену про свій квест, він каже, що у них та ж ситуація.dead_rat:Великов нет, вот тебе фото из Германии.
Трек, наприклад, який мені їде, у них купити реально тільки в якихось XS розмірах або 2014 чи 2016 року модель
Добре, що хоч ціни на велосипеди продавани не підіймають як на rtx 3080/3090
-
dead_rat
Member
Я думаю, сейчас закажу велик жене, должны до весны доставить 
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Младший Скотт Фойл
2017 - 1800
2020 - 3000
2021 - 4000
Ррц растет на 500 евро в год
Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Поднимают.leif:Добре, що хоч ціни на велосипеди продавани не підіймають як на rtx 3080/3090
Младший Скотт Фойл
2017 - 1800
2020 - 3000
2021 - 4000
-
leif
Member
dead_rat
від моделі\виробника залежить. на Domane SL5 за останні 3-4 роки ціни не змінились (на дискових гальмах). на модель 2021 року я оформлював передоплату по тій же вартості як і була 2020-го.
меріду big nine 400 теж останні роки продають в одну ціну, приїхали вже 2021 року до нас і та ж ціна, що і минулого року, хоча попит значно зріс.
від моделі\виробника залежить. на Domane SL5 за останні 3-4 роки ціни не змінились (на дискових гальмах). на модель 2021 року я оформлював передоплату по тій же вартості як і була 2020-го.
меріду big nine 400 теж останні роки продають в одну ціну, приїхали вже 2021 року до нас і та ж ціна, що і минулого року, хоча попит значно зріс.
-
Hotspur
Member
с велами ближайшие 2 года будут проблемыdead_rat:Я думаю, сейчас закажу велик жене, должны до весны доставить
-
leif
Member
побачив тут на ютубі відос як обклеїли санта круз антигравійною плівкою:
https://youtu.be/u6JfCSTngJY
виглядає круто. подумав, а чого б і мені так не зробити, тим паче що велосипед буде білий і якщо подряпати, мабуть буде сильно в око кидатись.
хтось стикався може? є в Києві перевірені майстерні, де вміють акуратно зробити?
https://youtu.be/u6JfCSTngJY
виглядає круто. подумав, а чого б і мені так не зробити, тим паче що велосипед буде білий і якщо подряпати, мабуть буде сильно в око кидатись.
хтось стикався може? є в Києві перевірені майстерні, де вміють акуратно зробити?
-
mumu
Member
Друг обклеював прозорою автомобільною, здається самостійно.
А знайома обклеїла вишиванковим візерунком, правда не знаю, самостійно чи у майстра, вєлік виглядає круто.
А знайома обклеїла вишиванковим візерунком, правда не знаю, самостійно чи у майстра, вєлік виглядає круто.
-
leif
Member
mumu
самостійно я не хочу навіть пробувати))) судячи по ютуб-мануалах це по-перше треба робити десь не в квартирі (а у мене немає більше де) ,а по-друге це розвага на багато годин і не факт що з хепі ендом.
цікаво навіть приблизно порядок цін на саму роботу і як взагалі знайти досвідченого майстра. швидко загуглив по Києву і такої послуги в прейскурантах майстерень не знайшлось. а у Львові не хочу робити, мені тут веломайстри не надто подобаються навіть на простіші таски.
самостійно я не хочу навіть пробувати))) судячи по ютуб-мануалах це по-перше треба робити десь не в квартирі (а у мене немає більше де) ,а по-друге це розвага на багато годин і не факт що з хепі ендом.
цікаво навіть приблизно порядок цін на саму роботу і як взагалі знайти досвідченого майстра. швидко загуглив по Києву і такої послуги в прейскурантах майстерень не знайшлось. а у Львові не хочу робити, мені тут веломайстри не надто подобаються навіть на простіші таски.