SergN:
Чуєш, хамло безграмотне, ти вчергове написав кучу дурниць...
Ти не вважаєш що твої пости занадто зверхні ? Тебе батьки так вчили спілкуватись чи в школі ?
Слідкуй краще за своїми словами і манерами. І не відходь від теми.
По темі пропоную ознайомитись із такими нюансами:
- як PPI
- Санітарно-гігієнічні норми роботи за компьютером. Дистанція, яка потрібна для роботи за 32 дюймами.
- Кронштейн з газліфтом, габарити після монтажа.
- Прийми до уваги ринок столів і які найчастіше столи зустрічаються у продажі по глибині.
Тоді розказуй щось в даній темі.
32 діагональ велика як не крути і із нею виникне більше проблем у процесі розміщення чим із меншими діагоналями. Більшість гониться за великими діагоналями наче це дасть їм більшу інформативність і зображання стане значно кращим. Но це далеко не так, оскільки якість зображення із збільшенням піксельної сітки тільки погіршується. І щоб не помічати нюансів які повязані із PPI потрібно збільшувати дистанцію перегляду.
Так що тоді великі діагоналі не потрібні ? Потрібні, але для телевізорів, які переглядають із відстані декілької метрів. І переглядає не одна людина, а декілька.
Ти кажеш що гнуті матриці нікому не інтересні і це вибір меншоті. Можливо. Но по даній темі такого не скажеш. Оскільки Samsung Odyssey G7 цікавиться дуже багато людей. Народ приглядається до нього і не можу зрозуміти що воно таке на ділі. Більшість людей не має змогу оцінити його до покупки оскільки він не у всіх масмаркетах є на полках. Це не бюджетне рішення, тому його не виставляють щоб його не лапали зайвий раз всі підряд.
Оскільки монітор має конструктивні особливості я їх відмітив. Перед покупкою це потрібно врахувати.
32 діагональ інформативно ніяких переваг тобі не дає, як і значно більші діагоналі. Вони тільки змушують тримати більшу дистанцію від монітора до очей. Якщо ти розмістиш його на звичайному столі 55-60см через пару років твій зір значно впаде. І тобі кронштей тут не допоможе повір.
І варто також звернути увагу на естетику робочого місця. Я не раз помічав коли в малій кімнаті, на відносно малому столі розміщають 32 чи 35 і даже 42 дюйми. Це виглядає настільки не пропорційно відносно простору кімнати що основний акцент падає саме на монітор. І я не можу сказати що 32 дюйма це гіганський монітор, ні далеко не так. Но якщо врахувати стіл та площу кімнати цей дівайс ну просто не вписується в інтерєр. Я розумію коли кімната простора, стіл відповідний, тоді можна і монітор трішки більший взяти і все це буде гармонійно. Но коли хрущовка 3х4 і там телік 43 дюйма на пів кімнати ... я якщо чесно дивуюсь. Но звичайно це вибір особисто кожного. Но це спричиняє дисосанс.
Звичайно унікуми купивши діагональ не по розміру із часом пробують вписати її в інтерєр. Но для цього потрібні кошти. Оскільки економічна ситуація у нашій країні бажає кращого. Заміна стола відійде на делеку перспективу. Оскільки монік то 4к! І під 4к треба ще й залізо брати в кредит на мамку. Так і живем.
А фото реально описує типову ситуацію із моніторами у наших краях.
П.С. не коментуй будь-ласка моїх постів. Мені більше не має що із тобою обговорювати.
Відправлено через 42 хвилини 6 секунди:
tablestikus:Dub1k:
Якісні кронштейни не вирішують проблему економіні дистанції. Оскільки сам мехенізм газліфту потребує габариту і по факту він займає практично стільки ж місця скільки і сама стококова нога монітору. Так у тебе зявиться трішки більше місця на столі, але це не суттєво. Бо різниця буде незначною.
Еще как решают, так как все место что занимала нога на столе - становится пустым.
Так це тобі дасть змогу виграти пару сантиметрів стола. Але це не дасть можливості віддалити монітор значно дальше до стінки. Саме коліно ноги кронштейна (газліфта) також займає простір, який буде наближувати монітор до тебе.
Відповідно простір на столі звільниться, але дистанція від монітору до очей не зміниться.
Монтаж безпосередньо на стіну дасть кращий результат, але суттєво ситуацію не змінить. Оскільки ти виграєш буквально 10см із урахуванням монтажного кріплення.
Єдина панацеє це достатній стіл. Це вирішує всі проблеми та не потрібно свердлити стіну із руйнувати еститику стіни. Також ти втражаєш можливості регулювання по висоті і обмежений в наклоні монітора. також виникають попутні нюанси із кабелями які потрібно буде приховати на стіні. Одне діло у тебе є ремонтом передбачається прокладка кабелів під гіпсокартоном. І ти візуально можеш їх приховати за гіпсокартомном. Друге діло коли ти колхозиш згідно ситуації. Не кожному подобається кабеля які звисають на стіні. А у моніторів тепер кабеля товсті і їх чимало (1 живлення, 2 дісплей порт, 3 аудіо навушники) і все це буде висіти як лапша. Такий собі варіант )
Стандартна нога в цьому плані значно естетичніша (оскільки приховує прокладку кабелів і виводить їх так що їх взагалі не помітно) і регулювання положень монітора дуже зручне. Тому особисто для мене її міняти це не варіант.
І наголошую мені мого стола вистачає повністю. Але це може бути проблемою для людей які придбають даний монітор під стіл стандартної глибини. Але я бачив на Розетці в коментах кутове розміщення даного монітору. Він прекрасно вписується в кутові столи.