Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Sanьka
Member

Radio Bay: 26.05.2026 15:25До речі, таких теж не спостерігав
🐴 666 обіцяв не зупинятись. Колись таки купить по справжньому якісний кабель, отримає нові враження і тобі дасть спробувати :laugh:
Последний раз редактировалось Sanьka 26.05.2026 15:31, всего редактировалось 1 раз.
Filabatya
Member

Sanьka
після певної суми, приріст якості дуже не лінійний і не всі звукорежисери, щоб почути точний відсоток покращень.
але коли чуєш сонус фабер на вокалі вперше, або два саба на металіці до великих колонок в великому преміщенні, то щелепа відвисає з алкоголем чи без)
QFlash
ясний перець, що до романтики одесса кабель те що лікар прописав :gigi:
Hotspur
ми всі тут трохи дауни, кожен в своїй темі :rotate:
Последний раз редактировалось Filabatya 26.05.2026 15:37, всего редактировалось 1 раз.
konb999
Member

Radio Bay: 26.05.2026 15:16
konb999: 26.05.2026 15:12і мені подобається отримувати нові враження від нових пристроїв
Я вже пройшов цей этап
І прийшов до того що в тебе? Я без під..бу! Реально?
Ну тоді співчуваю...
Я от в житті не раз доказував що мені вистачає звуку, це доки я не почув чогось кращого. Так було коли мені радили поставити перший процессор в автівку а я на студії доказував що мені і просто підсилювачів вистачає. Так само я в 2004 доказував товаришу шо автомат гірший за механіку... і кучу аргументів ще наводив...
Якщо пройшов то тоді ти дядько досвідчений, бажаю насолоджуватись якісним звуком в в ас свен і зенхах 6 серії...
А і ще головне шоб кабелі якісні були... не дешевші за 30 баксів бо зенхі не заграють шестисоті!
QFlash
Member

Filabatya: 26.05.2026 15:30ясний перець, що до романтики одесса кабель те що лікар прописав
Одеса-кабель. Нормальний кабель виготовляє, чи виготовляла.
Чого Вам не подобається.
Звісно високих технологій у Нас немає. Ядерну прибрали щоб тихо сиділи і чекали на русню.
Багато питань. Мало відповідей.
Последний раз редактировалось QFlash 26.05.2026 15:41, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

konb999: 26.05.2026 15:34І прийшов до того що в тебе? Я без під..бу! Реально?
В мене купа знайомих працювала у хайфайних салонах, тому накрутився у свій час по саме не можу, побільше ніж ти :)
Sanьka
Member

Filabatya: 26.05.2026 15:30але коли чуєш сонус фабер на вокалі вперше, або два саба на металіці
Оооо в мене таке було.
Але то був концерт Металіки + атмосфера відповідна. А оце надрюнькування в кріслі на якусь сопілку .....не для мене. Люблю коли живе і гріш ціна тій музиці якщо нема відповідної атмосфери
Оті ваші уберколонки в кабак хіба що треба, коли споживаю м'ясо, щоб щось на фоні грало (бо бардів ніде нема, а барди зайшли б краще)

Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
Radio Bay: 26.05.2026 15:39В мене купа знайомих працювала у хайфайних салонах, то
Лишилось з'ясувати в кого найхайфайніші салонні знайомі :laugh:
QFlash
Member

Sanьka: 26.05.2026 15:40Але то був концерт Металіки
Металіка, є моменти не всі слухають. Там є чудові рішення.
Так само у кожного свої пріоритети.
Але попри це все, якщо amplifier настроєно він буде звучати (співати) з будь якої аудіокарточки PC/ (більш менш сучасної навіть Rачка)
У мене не дуже із зором (око не працює) брав в ремонти карточки та підсилювачі.
Це тяжко робити (особливо з мікрокомпонентаим).
Сучасні інтегровані аудіо карточки справляються чудово.
Та про шо говорити.
Последний раз редактировалось QFlash 26.05.2026 15:53, всего редактировалось 1 раз.
Filabatya
Member

та ніфіга там не буде звучати, там пищі по баксу, підвіси сухі як вагіна 100 річної бабки :gigi:
взяти по 25м одеса кабелю врубати сектор газа на повну і скинути їх з 9 поверхівки :rotate:
Sanьka
Member

QFlash
Ти ж розумієш, щоб слухати розуму багато не треба.
А ось співати?
Аудіофіл не аудіофіл, а звичайний споживач :down: , якщо не вміє гарно співати (сам генерувати якісний звук)
Тре перевірити чи 🐘 і 🐴 вміють співати :super:
QFlash
Member

Filabatya: 26.05.2026 15:52та ніфіга там не буде звучати, там пищі по баксу, підвіси сухі як вагіна 100 річної бабки
Чому такий ображений?. Можливо Тебе обманули чи яка фігня.?
Якщо якісні елементи та елементи чому б йому не звучати.
Питання на скільки потужності і за це Ти платиш якщо захочеш.
Відправлено через 57 секунд:
Sanьka: 26.05.2026 15:54Ти ж розумієш, щоб слухати розуму багато не треба.
Тут Ти помилився.
Последний раз редактировалось QFlash 26.05.2026 16:05, всего редактировалось 1 раз.
konb999
Member

Hotspur: 26.05.2026 15:36
Filabatya: 26.05.2026 15:09Смішний жарт, дуже
слухай можна технічно сперечатись але приходить даун і розказує якусь шизофренію. тому це не жарт
Дивись, не хочу опускатись до твого рівня і тебе ображати зайвий раз, - ти вже життям ображений!
Просто хочу запитати, - ти насправді вважаєш шо заходити в кожну тему присвячену топовому залізу і написувати фрази накшталт "ховрашки хавають" чи "памятаю цей жах" це нормально? Яке корисне навантеження таких фраз? Я тебе резонно запитав, ти цим користувався, можливо у тебе є досвід? І, Хто ховрашки? Люди які можуть собі купувати вк за 3000 баксів чи нути за 7000 чи інші подібні речи... вони ховрашки!
Зато ти не разу не ховрашка і не даун. Вітаю!
Ostin
Member

Sanьka: 26.05.2026 15:43Люблю коли живе
А оце вже точно зайве в темі про зк :D
Sanьka: 26.05.2026 15:54Аудіофіл не аудіофіл, а звичайний споживач :down: , якщо не вміє гарно співати
Оце вже щось нове) Справді, вперше про таке чую)
Radio Bay
Member

QFlash: 26.05.2026 15:39Чого Вам не подобається
Стрьомно Одесу брати, бо є перевірений Klotz )
Хто б порівняв, взагалі цікаво
Z440_User
Member

Radio Bay: 26.05.2026 17:13 Стрьомно Одесу брати, бо є перевірений Klotz )
Хто б порівняв, взагалі цікаво
Ну я от з REW бавитися збираюся. От як раз одним з етапів буде ОдесаКабель)
Radio Bay
Member

Z440_User: 26.05.2026 18:12Ну я от з REW бавитися збираюся
Цікаві експерименти, але додаткова обробка — палка о двох кінцях, наскільки я зрозумів. Може з'їдати деталі
QFlash
Member

Z440_User: 26.05.2026 18:12Ну я от з REW бавитися збираюся.
Я бавився з REW. (Мається на увазі програма).
Наразі немає часу на то всьо.
vdemeshko
Member

:popcorn: he_he_classic.gif
Z440_User
Member

Radio Bay: 26.05.2026 18:42
Z440_User: 26.05.2026 18:12Ну я от з REW бавитися збираюся
Цікаві експерименти, але додаткова обробка — палка о двох кінцях, наскільки я зрозумів. Може з'їдати деталі
Я ж по хардкору.
Мені знову Естонію УП-010 приперли причісати (сарафанне радіо воно таке). Радий що хоча б лише УП. Деяких блох виловити треба, бо не співає вона як може після профілактики. Уж я то знаю на що вона спроможна.

От хочу REW або RMAA використати для цього.
Але спочатку треба звукову відкалібрувати.
От і маю план:
1.) Підпаяти перемички LineIN - FrontOut прямо на платі звукової, зняти характеристики і зробити файл калібрування.
2.) Прибрати перемички і повернути на місце свої 15метрові "міжблочники" ОдесаКабель.
3.) Подивитися що ті "міжблочники" вносять відносно еталона з 1 пункту.
це ж вийде петля довжиною 30метрів :insane:
4.) Зробити новий "еталон+15метрів" і далі вже колупати Естонію з розумінням допусків "вимірювального інструменту".

Звісно що ніякого Windows в цьому процесі не буде.
Тільки Linux, тільки низькорівнева ALSA, тільки прямий hardware доступ до апаратної начинки X-FI Titanium, прямий hardware доступ до її апаратного мікшера, ніяких софтових прошарків.

Коротше, повний хардкор :gigi:

Біда з АЧХ, щось він валить верхню СЧ та робить горби в діапазоні 300-500Гц.
В усьому іншому агінь вийшов.
Ідеальна синхронність каналів: однаковий сигнал поданий одночасно на лівий та правий канал - окрім однакового виходу по приборах, звучить тупо як моно з одної центральної колонки якщо причепити його до poweramp і дати звук на колонки. Навіть рожевий шум звучить як моно
Якщо включити музику - центральний звук наче моно, ліве - зліва, праве - праворуч, якщо починаються обертання/зсуви фаз або затримки - звук покидає межі ас, може звучати типу позаду, з'являється 3Д і таке інше.
Але от біда з АЧХ в нього...
Radio Bay
Member

Z440_User
Крутий замут
feson
Member

serg450453: 26.05.2026 11:38 UGREEN USB ekstern stereolydkortadapter

Коли я підключаю мікрофон до материнки через 3.5 ми є шум. Не великий, але є.

Якщо підключити до цієї звукової плати,твін зникне?
Щось ми забули в нашій тусовці та мало приділяємо уваги до запитів від звичайних юзерів...... :D

Тому відповідаю - краще купити таке. Шум точно зникне......і ще буде трохи музики.....
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... in_prod%3A

Отправлено спустя 9 минут 11 секунд:
Хоча там входу немає - тоді таке
https://www.aliexpress.com/item/1005010 ... 9556789326
Ответить