Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Sanьka
Member
Radio Bay: ↑ 26.05.2026 15:25До речі, таких теж не спостерігав
Востаннє редагувалось 26.05.2026 15:31 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
Sanьka
після певної суми, приріст якості дуже не лінійний і не всі звукорежисери, щоб почути точний відсоток покращень.
але коли чуєш сонус фабер на вокалі вперше, або два саба на металіці до великих колонок в великому преміщенні, то щелепа відвисає з алкоголем чи без)
QFlash
ясний перець, що до романтики одесса кабель те що лікар прописав
Hotspur
ми всі тут трохи дауни, кожен в своїй темі
після певної суми, приріст якості дуже не лінійний і не всі звукорежисери, щоб почути точний відсоток покращень.
але коли чуєш сонус фабер на вокалі вперше, або два саба на металіці до великих колонок в великому преміщенні, то щелепа відвисає з алкоголем чи без)
QFlash
ясний перець, що до романтики одесса кабель те що лікар прописав
Hotspur
ми всі тут трохи дауни, кожен в своїй темі
Востаннє редагувалось 26.05.2026 15:37 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
konb999
Member
І прийшов до того що в тебе? Я без під..бу! Реально?Radio Bay: ↑ 26.05.2026 15:16Я вже пройшов цей этапkonb999: ↑ 26.05.2026 15:12і мені подобається отримувати нові враження від нових пристроїв
Ну тоді співчуваю...
Я от в житті не раз доказував що мені вистачає звуку, це доки я не почув чогось кращого. Так було коли мені радили поставити перший процессор в автівку а я на студії доказував що мені і просто підсилювачів вистачає. Так само я в 2004 доказував товаришу шо автомат гірший за механіку... і кучу аргументів ще наводив...
Якщо пройшов то тоді ти дядько досвідчений, бажаю насолоджуватись якісним звуком в в ас свен і зенхах 6 серії...
А і ще головне шоб кабелі якісні були... не дешевші за 30 баксів бо зенхі не заграють шестисоті!
-
QFlash
Member
Одеса-кабель. Нормальний кабель виготовляє, чи виготовляла.Filabatya: ↑ 26.05.2026 15:30ясний перець, що до романтики одесса кабель те що лікар прописав
Чого Вам не подобається.
Звісно високих технологій у Нас немає. Ядерну прибрали щоб тихо сиділи і чекали на русню.
Багато питань. Мало відповідей.
Востаннє редагувалось 26.05.2026 15:41 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
В мене купа знайомих працювала у хайфайних салонах, тому накрутився у свій час по саме не можу, побільше ніж тиkonb999: ↑ 26.05.2026 15:34І прийшов до того що в тебе? Я без під..бу! Реально?
-
Sanьka
Member
Оооо в мене таке було.Filabatya: ↑ 26.05.2026 15:30але коли чуєш сонус фабер на вокалі вперше, або два саба на металіці
Але то був концерт Металіки + атмосфера відповідна. А оце надрюнькування в кріслі на якусь сопілку .....не для мене. Люблю коли живе і гріш ціна тій музиці якщо нема відповідної атмосфери
Оті ваші уберколонки в кабак хіба що треба, коли споживаю м'ясо, щоб щось на фоні грало (бо бардів ніде нема, а барди зайшли б краще)
Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
Лишилось з'ясувати в кого найхайфайніші салонні знайоміRadio Bay: ↑ 26.05.2026 15:39В мене купа знайомих працювала у хайфайних салонах, то
-
QFlash
Member
Металіка, є моменти не всі слухають. Там є чудові рішення.Sanьka: ↑ 26.05.2026 15:40Але то був концерт Металіки
Так само у кожного свої пріоритети.
Але попри це все, якщо amplifier настроєно він буде звучати (співати) з будь якої аудіокарточки PC/ (більш менш сучасної навіть Rачка)
У мене не дуже із зором (око не працює) брав в ремонти карточки та підсилювачі.
Це тяжко робити (особливо з мікрокомпонентаим).
Сучасні інтегровані аудіо карточки справляються чудово.
Та про шо говорити.
Востаннє редагувалось 26.05.2026 15:53 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
та ніфіга там не буде звучати, там пищі по баксу, підвіси сухі як вагіна 100 річної бабки 
взяти по 25м одеса кабелю врубати сектор газа на повну і скинути їх з 9 поверхівки
взяти по 25м одеса кабелю врубати сектор газа на повну і скинути їх з 9 поверхівки
-
Sanьka
Member
QFlash
Ти ж розумієш, щоб слухати розуму багато не треба.
А ось співати?
Аудіофіл не аудіофіл, а звичайний споживач
, якщо не вміє гарно співати (сам генерувати якісний звук)
Тре перевірити чи
і
вміють співати 
Ти ж розумієш, щоб слухати розуму багато не треба.
А ось співати?
Аудіофіл не аудіофіл, а звичайний споживач
Тре перевірити чи
-
QFlash
Member
Чому такий ображений?. Можливо Тебе обманули чи яка фігня.?Filabatya: ↑ 26.05.2026 15:52та ніфіга там не буде звучати, там пищі по баксу, підвіси сухі як вагіна 100 річної бабки
Якщо якісні елементи та елементи чому б йому не звучати.
Питання на скільки потужності і за це Ти платиш якщо захочеш.
Відправлено через 57 секунд:
Тут Ти помилився.Sanьka: ↑ 26.05.2026 15:54Ти ж розумієш, щоб слухати розуму багато не треба.
Востаннє редагувалось 26.05.2026 16:05 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
konb999
Member
Дивись, не хочу опускатись до твого рівня і тебе ображати зайвий раз, - ти вже життям ображений!Hotspur: ↑ 26.05.2026 15:36слухай можна технічно сперечатись але приходить даун і розказує якусь шизофренію. тому це не жартFilabatya: ↑ 26.05.2026 15:09Смішний жарт, дуже
Просто хочу запитати, - ти насправді вважаєш шо заходити в кожну тему присвячену топовому залізу і написувати фрази накшталт "ховрашки хавають" чи "памятаю цей жах" це нормально? Яке корисне навантеження таких фраз? Я тебе резонно запитав, ти цим користувався, можливо у тебе є досвід? І, Хто ховрашки? Люди які можуть собі купувати вк за 3000 баксів чи нути за 7000 чи інші подібні речи... вони ховрашки!
Зато ти не разу не ховрашка і не даун. Вітаю!
-
Ostin
Member
А оце вже точно зайве в темі про зкSanьka: ↑ 26.05.2026 15:43Люблю коли живе
Оце вже щось нове) Справді, вперше про таке чую)
-
Radio Bay
Member
Стрьомно Одесу брати, бо є перевірений Klotz )QFlash: ↑ 26.05.2026 15:39Чого Вам не подобається
Хто б порівняв, взагалі цікаво
-
Z440_User
Member
Ну я от з REW бавитися збираюся. От як раз одним з етапів буде ОдесаКабель)Radio Bay: ↑ 26.05.2026 17:13 Стрьомно Одесу брати, бо є перевірений Klotz )
Хто б порівняв, взагалі цікаво
-
Radio Bay
Member
Цікаві експерименти, але додаткова обробка — палка о двох кінцях, наскільки я зрозумів. Може з'їдати деталіZ440_User: ↑ 26.05.2026 18:12Ну я от з REW бавитися збираюся
-
QFlash
Member
Я бавився з REW. (Мається на увазі програма).Z440_User: ↑ 26.05.2026 18:12Ну я от з REW бавитися збираюся.
Наразі немає часу на то всьо.
-
vdemeshko
Member
-
Z440_User
Member
Я ж по хардкору.Radio Bay: ↑ 26.05.2026 18:42Цікаві експерименти, але додаткова обробка — палка о двох кінцях, наскільки я зрозумів. Може з'їдати деталіZ440_User: ↑ 26.05.2026 18:12Ну я от з REW бавитися збираюся
Мені знову Естонію УП-010 приперли причісати (сарафанне радіо воно таке). Радий що хоча б лише УП. Деяких блох виловити треба, бо не співає вона як може після профілактики. Уж я то знаю на що вона спроможна.
От хочу REW або RMAA використати для цього.
Але спочатку треба звукову відкалібрувати.
От і маю план:
1.) Підпаяти перемички LineIN - FrontOut прямо на платі звукової, зняти характеристики і зробити файл калібрування.
2.) Прибрати перемички і повернути на місце свої 15метрові "міжблочники" ОдесаКабель.
3.) Подивитися що ті "міжблочники" вносять відносно еталона з 1 пункту.
це ж вийде петля довжиною 30метрів
4.) Зробити новий "еталон+15метрів" і далі вже колупати Естонію з розумінням допусків "вимірювального інструменту".
Звісно що ніякого Windows в цьому процесі не буде.
Тільки Linux, тільки низькорівнева ALSA, тільки прямий hardware доступ до апаратної начинки X-FI Titanium, прямий hardware доступ до її апаратного мікшера, ніяких софтових прошарків.
Коротше, повний хардкор
Біда з АЧХ, щось він валить верхню СЧ та робить горби в діапазоні 300-500Гц.
В усьому іншому агінь вийшов.
Ідеальна синхронність каналів: однаковий сигнал поданий одночасно на лівий та правий канал - окрім однакового виходу по приборах, звучить тупо як моно з одної центральної колонки якщо причепити його до poweramp і дати звук на колонки. Навіть рожевий шум звучить як моно
Якщо включити музику - центральний звук наче моно, ліве - зліва, праве - праворуч, якщо починаються обертання/зсуви фаз або затримки - звук покидає межі ас, може звучати типу позаду, з'являється 3Д і таке інше.
Але от біда з АЧХ в нього...
-
Radio Bay
Member
Z440_User
Крутий замут
Крутий замут
-
feson
Member
Щось ми забули в нашій тусовці та мало приділяємо уваги до запитів від звичайних юзерів......serg450453: ↑ 26.05.2026 11:38 UGREEN USB ekstern stereolydkortadapter
Коли я підключаю мікрофон до материнки через 3.5 ми є шум. Не великий, але є.
Якщо підключити до цієї звукової плати,твін зникне?
Тому відповідаю - краще купити таке. Шум точно зникне......і ще буде трохи музики.....
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... in_prod%3A
Отправлено спустя 9 минут 11 секунд:
Хоча там входу немає - тоді таке
https://www.aliexpress.com/item/1005010 ... 9556789326