Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
corban_jum
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.10.2023 13:18
corban_jum: 19.10.2023 13:01 Чи є зараз якісь риски в придбанні сірих Самсунгів?
Ризикуєте купити телефон на 20% дешевше. Обережно!
за це в курсі. мне знайомий говорить шо після оновлення вмикається регіональний лок
snapdragon999
Member

Повідомлення

corban_jum: 19.10.2023 13:21
Nutbar: 19.10.2023 13:18
Ризикуєте купити телефон на 20% дешевше. Обережно!
за це в курсі. мне знайомий говорить шо після оновлення вмикається регіональний лок
да, гнусмас любит таким грешить))никогда не знаешь что будет в следующем обновлении.
MaksymCR
Junior

Повідомлення

Доброго вечора!
Підкажіть, Xiaomi 13T чи 13T PRO?
Хочу поміняти свій побитий самсунг 10 лайт.
Пріоритет - потрібно фотографувати зелень(рослини в теплиці), ПДФ та інет. Авто -навігація, бо штатної у мене не має.
Запис дзвінків, але воно тільки на самсунг.
P.S. хочу айфон але, мабуть, після того, як АР-15 собі куплю...
Donate
Member

Повідомлення

MaksymCR: 19.10.2023 20:45 Доброго вечора!
Пріоритет - потрібно фотографувати зелень(рослини в теплиці), ПДФ та інет. Авто -навігація, бо штатної у мене не має.
Ну так самсунг купи собі. Навіщо сяомі за оверпрайс? :insane:

Added in 9 minutes 29 seconds:
Ща зашёл в тему на 4пда
спойлер
Зображення
А потім в алло
спойлер
Зображення
Зображення
MaksymCR
Junior

Повідомлення

Не розумію...
В 4pda до тієї теми додали китайську версію К60.

-----
А який самсунг?
snapdragon999
Member

Повідомлення

любое салями за 300 баксов справится
Nutbar
Member

Повідомлення

snapdragon999: 19.10.2023 22:14
MaksymCR: 19.10.2023 20:45 Пріоритет - потрібно фотографувати зелень
любое салями за 300 баксов справится
Якщо камера не запітніє :lol: :lol: :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 19.10.2023 21:07
Ну так самсунг купи собі. Навіщо сяомі за оверпрайс? :insane:

Added in 9 minutes 29 seconds:
Ща зашёл в тему на 4пда
спойлер
Зображення
А потім в алло
спойлер
Зображення
Зображення
Тепер салямі треба не тільки правильно реанімувати та прошивати, а ще й правильно готувати у духовці, оце я розумію конкурси для справжніх гіків :up:
Donate
Member

Повідомлення

MaksymCR: 19.10.2023 21:10 Не розумію...

-----
А який самсунг?

Да тут залежить від того що хочется.
Але тут є два ватажки... Один говорить що це amazing
спойлер
Зображення
Другий... Що там все поганенько...
спойлер
Сяомі це цікаво коли там до 10к вище :down: А купувати по ціні айфону салями це такє, щоб потом його в панку з сіллю :lol: І не знаю ще що там буде.

Я би взагалі сказав би що купи сьомий піксель, але...
P.S. хочу айфон
Ну так можна просто купити тринашку не офф варіанти десь 25-26к, офф на 6к дороже 32к :rotate: Якогось amazing при переході на 14 або 15 не побачите, окрім грошового... Купив і забув :shuffle: Отримаєте все і одразу :shuffle:

P.S: У сяомі якщо я не помиляюсь ще в 12 моделі були трабли з запотіванням скла камери, було неймовірно зайти в тему і побачити що там люди які купили аппарат по ціні якогось флагману змагаються з телефоном, замість тим щоб ним насолоджуватися і роблять якись дикий колхоз щоб камера не запотіла :lol:

Взагалі якщо грошей багато я бачу три варіанти. Якщо потрібна ігрова лопата це рог фон 7, якщо фото є pixel 7/6/6a, якщо самсунг щоб з гарним фото і автономністю s22/s23 ultra (але прайс важкий), ну якщо айфон то взагалі на що гроші є 13-шка (дивлячись на те що 14 вишла взагалі зхожую як дві каплі води на попередника) взагалі гарний вибір...
____
А потім я бачу від сяомі фанів тонну хейту коли там щось у гугла або айфона десь зламано програмно :laugh: Щас там на приклад у гугла з А14 зламали режим декількох користувачів а смердить це в новинах будь де. А те що во флагманському сяомі єпік фейл що з ПО що ще й хардово ні слова :laugh:
спойлер
Зображення
snapdragon999
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.10.2023 22:40
snapdragon999: 19.10.2023 22:14 любое салями за 300 баксов справится
Якщо камера не запітніє :lol: :lol: :lol:
потеет у дорогих, от радости покупки))

Отправлено спустя 15 минут 48 секунд:
Donate: 20.10.2023 01:42 P.S: У сяомі якщо я не помиляюсь ще в 12 моделі були трабли з запотіванням скла камери
було таке. тоже не понимаю кто берёт по цене самсунга флагмана.Но оно потом проходит спустя какое то время это запотевание.
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 20.10.2023 08:04Но оно потом проходит спустя какое то время это запотевание.
Зате тач не в п’ять дотиків (с) :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 20.10.2023 08:43
snapdragon999: 20.10.2023 08:04Но оно потом проходит спустя какое то время это запотевание.
кроме огрызка 5 больше никто не ставит))жалко что-ли за такие бабки?
Grava
Member

Повідомлення

snapdragon999
Де потрібно 5 дотиків? Про більше навіть не питаю.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Grava: 20.10.2023 09:09 snapdragon999
Де потрібно 5 дотиків? Про більше навіть не питаю.
дело не в количестве,а в экономии на технологиях,если уже все используют технологию 10 ,зачем ставить 5 ?это ж не 200 доларовая труба
Evgen88
Member

Повідомлення

Donate: 20.10.2023 01:42
MaksymCR: 19.10.2023 21:10 Не розумію...

-----
А який самсунг?

Да тут залежить від того що хочется.
Але тут є два ватажки... Один говорить що це amazing
спойлер
Зображення
Другий... Що там все поганенько...
спойлер
Сяомі це цікаво коли там до 10к вище :down: А купувати по ціні айфону салями це такє, щоб потом його в панку з сіллю :lol: І не знаю ще що там буде.

Я би взагалі сказав би що купи сьомий піксель, але...
P.S. хочу айфон
Ну так можна просто купити тринашку не офф варіанти десь 25-26к, офф на 6к дороже 32к :rotate: Якогось amazing при переході на 14 або 15 не побачите, окрім грошового... Купив і забув :shuffle: Отримаєте все і одразу :shuffle:

P.S: У сяомі якщо я не помиляюсь ще в 12 моделі були трабли з запотіванням скла камери, було неймовірно зайти в тему і побачити що там люди які купили аппарат по ціні якогось флагману змагаються з телефоном, замість тим щоб ним насолоджуватися і роблять якись дикий колхоз щоб камера не запотіла :lol:

Взагалі якщо грошей багато я бачу три варіанти. Якщо потрібна ігрова лопата це рог фон 7, якщо фото є pixel 7/6/6a, якщо самсунг щоб з гарним фото і автономністю s22/s23 ultra (але прайс важкий), ну якщо айфон то взагалі на що гроші є 13-шка (дивлячись на те що 14 вишла взагалі зхожую як дві каплі води на попередника) взагалі гарний вибір...
____
А потім я бачу від сяомі фанів тонну хейту коли там щось у гугла або айфона десь зламано програмно :laugh: Щас там на приклад у гугла з А14 зламали режим декількох користувачів а смердить це в новинах будь де. А те що во флагманському сяомі єпік фейл що з ПО що ще й хардово ні слова :laugh:
спойлер
Зображення
Ответ всем кто что-то выбирает. Спасибо все дельно, согласен +. :up: ;)

Те кто писал и спрашивал по выбору хотели узнать альтернативу iPhone, Google, и 50 тыс Samsung, тут понятно и так все ясно.

А для вас остальные фирмы вообще не рассматриваются, и вообще не покупать и даже смотреть, тип Motorola, One Plus, ZTE, Oppo и прочее их сотни просто имеется ввиду весь рынок остальное, (не эти фирмы конкретно)?
Hum
Member

Повідомлення

У меня был телефон с сенсором в два касания. Хватало с головой. :)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Hum: 20.10.2023 10:12
У меня был телефон с сенсором в два касания. Хватало с головой. :)
у меня в samsung galaxy s1 был 5-точечный мультитач 13 лет назад.
А зачем ЦАП 32 бит 352кгц?если 99.9% не отличит от 16/44 тот же flac
Hum
Member

Повідомлення

snapdragon999
Это я к тому, что высокие суммарно технические характеристики телефона не гарантируют комфорт при его использовании. Первым моим смартфоном был iocean x7 с лучшим экраном по качеству изображения из представленных на рынке 2013-го года аж в 10 касаний но на этом все его преимущества заканчивались. Когда я его сменил на InFocus m310 после череды Леново, зте, млаисов и.т.д то наконец-то получил телефон который не имел косяков при работе кроме как невозможности использовать навигатор без интернет соединения но это уже была аппаратная проблема процессора МТК которую никак нельзя было устранить. Телефон умел даже убивать автоматически процесс когда закрывалось приложение, не тормозил рабочий стол и его нельзя было разрядить за сутки активного интернет-серфинга. При этом у него был экран в два касания но я горя не знал после всех тех недотелефонов. Ну и это был один из немногих китайфонов у которого был не чистый андроид, а полностью перекопанный с собственной оболочкой поэтому он и не тормозил на не самом производительном "железе".
Romani
Member

Повідомлення

snapdragon999
Не могу понять, как вы им пользуетесь? Я чаще всего одним пальцем пользуюсь. Очень редко двумя. 5 касаеий за глаза. Зачем больше то? Просто скажите, зачем это?
YumaX
Member

Повідомлення

Donate: 20.10.2023 01:42Сяомі це цікаво коли там до 10к вище
Мабуть, пан, окрім члена папіка, який придбав йому айфон, нічого більше в руках і не тримав :lamer:
Відповісти