Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

Evgen88: 11.10.2023 19:09 Хорошо, если откинуть 12 часов и 6.1, что еще можно посмотреть не из Китая ?
Ну так в тому і питання, ти пишеш потреби, і через одне повідомлення для тебе вже це неактуально :lol: співчуваю консультанту в магазині, який на тебе натрапить :(
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.10.2023 20:12
Evgen88: 11.10.2023 19:09 Хорошо, если откинуть 12 часов и 6.1, что еще можно посмотреть не из Китая ?
Ну так в тому і питання, ти пишеш потреби, і через одне повідомлення для тебе вже це неактуально :lol: співчуваю консультанту в магазині, який на тебе натрапить :(
Його будь який консультант розведе за 2 хвилини :laugh: Працював знаю які там є акули бізнесу, сидиш і дивишся як чарівно розводять очірідного гаврика :rolleyes:
Evgen88
Member

Повідомлення

Alexsandr: 11.10.2023 19:34
Evgen88: 11.10.2023 17:35 Снова повторюсь ок. :insane:
Ежедневное пользование, качественная связь джсм голосовая (не пропадает четкая речь), минимум по 12 часов в соц.сетях фейсбук, инстаграм, ютуб и мессенджеры, качественная фото камера ВАЖНО, серфинг в Интернете по сайтам, быстрый и без тормозов и лагов оперативно что бы все откликалось и мог шустро все посмотреть, из памяти не выпадали приложения при закрытии, хорошо держал аккумулятор минимум 1.5 сутки, 3 года поддержки минимум, качественный дисплей без шима, яркий четкий, не лопата 6.1, последние технологии всего на 2023 год в нем. В игры не играю ВООБЩЕ.
Ноутбук + внешняя камера + внешний акум может быть устроят. Производители смартфонов к сожалению делают не емкие смартфоны, а тонкие. Китайцы делают с большими батареями, но тормозные.
Согласен.
Но это же другая тема.
Я примерно так и пользуюсь и меня все устраивает, только у меня PC, а не ноут но не суть.
Камера у меня фото Sony, лучше я ничего не видел и видеть не хочу. Проверено и сравнено.
Всякие приложения мессенджеры со смартфон-гаджетов, можно давно знаю через эмулятор, но как не странно они все с вирусами, давно ставил имел проблемы, тут посоветовали один еще не пробовал.

Но мы, обсуждаем именно тут СМАРТФОНЫ и их выбор, и у меня встал вопрос о покупке его для дела, зачем он мне, что бы он был на выезде, всегда со мной , что бы я мог всем управлять, не в домашних условиях ;)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Evgen88: 11.10.2023 20:11
snapdragon999: 11.10.2023 20:08

самсунг м34 посмотри)) батарея 6000 мач, правда экран 6.5,но это не намного больше
Вы прямо мои мысли читаете, я ток его хотел написать ;)
Именно - Samsung Galaxy M34 5G 8/128Gb
п.с. Что я нашел в нем нет wi-fi 6 ? а так вроде ок ?
Ну проц эксинос, а так ок. Но современные эксиносы вроде бы не такие косячные как раньше.LPDDR4X память еще устаревшая
Востаннє редагувалось 11.10.2023 20:19 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

The_Rusik: 11.10.2023 19:59 А то у жены 11-ый царапется об воздух.
Чергові прохолодні історії :lol:
Evgen88
Member

Повідомлення

Donate: 11.10.2023 20:13
Його будь який консультант розведе за 2 хвилини :laugh: Працював знаю які там є акули бізнесу, сидиш і дивишся як чарівно розводять очірідного гаврика :rolleyes:
Вы так уверенные ?
Пока еще никто не развел ;)

Отправлено спустя 1 минуту :
Это все отмазки несовершенства смартфонов, а не мои изменения приоритетов.

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
snapdragon999: 11.10.2023 20:16

Ну проц эксинос, а так ок. Но современные эксиносы вроде бы не такие косячные как раньше.LPDDR4X память еще устаревшая
нет wi-fi 6 ?
The_Rusik
Member

Повідомлення

7mindfields
Какие истории? У жены 11 начал царапатся с первого дня. У нее у сотрудницы так же, именно с 11 такое.
У меня на 7-ке такого нет. Вот и спрашиваю, пока больше нравится 13-й в зеленом цвете.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Evgen88: 11.10.2023 20:20
нет wi-fi 6 ?
не знаю подробностей, но как рабочая конячка пойдёт с хорошей батареей, а вайфай ты что будешь юзать больше 100 мбит?смысл

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_M34_5G
Востаннє редагувалось 11.10.2023 20:24 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 11.10.2023 20:13
Вы так уверенные ?
Тому що ти вже рік ходиш «купувати» на форумі телефон :lol:
Зображення
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.10.2023 20:17
The_Rusik: 11.10.2023 19:59 А то у жены 11-ый царапется об воздух.
Там взагалі з дисплеями така собі ситуація. Фішка в тому що можна зробити два варіанти. Перше можно зробити скло твердим але твердість не дасть бонусу до того якщо телефон впаде, друге єкран можна ще зробити м'якшим від буде більш швидко царапатись але переживати падіння не буде. Є ще варіант з нарощування товщини, але я так розумію робити товсте скло це крінж. Плюс ще треба розуміти що ще те що в вас в кармані треба аналізувати. Можливо там пісчинки кварцу на скільки я помятаю він дуже твердий. Тому те що смартфони стали дряпатись частіше це правда... :shuffle:

Added in 1 minute 24 seconds:
snapdragon999: 11.10.2023 20:22
нет wi-fi 6 ?
не знаю подробностей, но как рабочая конячка пойдёт с хорошей батареей, а вайфай ты что будешь юзать больше 100 мбит?смысл

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_M34_5G
Ща бы в 2к23 передавать как лох файлы по юсб зная что даже мой старичок hap ac2 даёт пол гига по воздуху :learn:
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 11.10.2023 20:26
7mindfields: 11.10.2023 20:17
Там взагалі з дисплеями така собі ситуація. Фішка в тому що можна зробити два варіанти. Перше можно зробити скло твердим але твердість не дасть бонусу до того якщо телефон впаде, друге єкран можна ще зробити м'якшим від буде більш швидко царапатись але переживати падіння не буде. Є ще варіант з нарощування товщини, але я так розумію робити товсте скло це крінж. Плюс ще треба розуміти що ще те що в вас в кармані треба аналізувати. Можливо там пісчинки кварцу на скільки я помятаю він дуже твердий. Тому те що смартфони стали дряпатись частіше це правда... :shuffle:
Так, але без прив’язки до певної моделі, я б повірив, якби не мав XR і 11й на руках, а дисплеї там однакові
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.10.2023 20:27
Donate: 11.10.2023 20:26

Так, але без прив’язки до певної моделі, я б повірив, якби не мав XR і 11й на руках, а дисплеї там однакові
Тому що використання у кожного ріне. В мене в столику валяється ще живий Fly IQ452 у нього буквально пару царапок за 5 років його використання. Хоча скло там звичайне, дешеве. А якщо повні кармани піску телефон то взагалі небачу проблема зацарапати його :rotate:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 11.10.2023 20:30
7mindfields: 11.10.2023 20:27
Тому що використання у кожного ріне. В мене в столику валяється ще живий Fly IQ452 у нього буквально пару царапок за 5 років його використання. Хоча скло там звичайне, дешеве. А якщо повні кармани піску телефон то взагалі небачу проблема зацарапати його :rotate:
у меня редми 3s, никогда не было стекла, ни 1 царапины, реально классно тогда делали. Лучше всех этих горил.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 11.10.2023 20:36
Donate: 11.10.2023 20:30

у меня редми 3s, никогда не было стекла, ни 1 царапины, реально классно тогда делали. Лучше всех этих горил.
Зображення
snapdragon999
Member

Повідомлення

asahi glass, dragontrail))Japan, тогда они старались
AlteaXL
Member

Повідомлення

а в ціновому діапазоні 10-15к (не б\у) при виборі функціонал\батарея\ціна тільки poco x5/f5, хiaomi note 12? чи і на моторолу, oppo, vivo теж можна дивитися? (не для ігор)
спойлер
https://rozetka.com.ua/mobile-phones/c8 ... 999-ma-ch/
Donate
Member

Повідомлення

AlteaXL: 11.10.2023 20:57 а в ціновому діапазоні 10-15к (не б\у) при виборі функціонал\батарея\ціна тільки poco x5/f5, хiaomi note 12? чи і на моторолу, oppo, vivo теж можна дивитися? (не для ігор)
спойлер
https://rozetka.com.ua/mobile-phones/c8 ... 999-ma-ch/
Який функціонал? Ну наприклад у сяомі зазвчай традиційно немає наекранного відпечатка. І це дико незручно...
AlteaXL
Member

Повідомлення

грубо кажучи на всі гроші ) процесор снеп, nfc, екран думаю немає різниці який, раніше завжди купував з IPS, можна спробувати і amoled, оперативної памяті від 6+ Гб, зрозуміло що підтримка оновлень за ці кошти буде два-три роки, тож бажано можливість встановлення кастомів (так як хожу с телефоном 4+ роки, не міняю кожен рік два). Розблокування відбитком на екрані\збоку\ззаду взагалі немає різниці
Donate
Member

Повідомлення

AlteaXL: 11.10.2023 21:15
грубо кажучи на всі гроші ) процесор снеп, nfc, екран думаю немає різниці який, раніше завжди купував з IPS, можна спробувати і amoled, оперативної памяті від 6+ Гб, зрозуміло що підтримка оновлень за ці кошти буде два-три роки, тож бажано можливість встановлення кастомів (так як хожу с телефоном 4+ роки, не міняю кожен рік два)
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 6gb-white/

Ну як варіант, але це той телефон на який треба бути шити. І якщо приїде блок його знімати. :rolleyes:

Якщо потрібен просто смартфон є піксель 6 зараз топ за свої кошти. Але там СОК такий собі :laugh:
Evgen88
Member

Повідомлення

7mindfields: 11.10.2023 20:22

Вы так уверенные ?
Тому що ти вже рік ходиш «купувати» на форумі телефон :lol:
Зображення
Как год ты о чем ? :insane:

Расскажи свой опыт о покупке например 12 Айфона с лоха ?

Отправлено спустя 30 секунд:
snapdragon999: 11.10.2023 20:16

И шим есть ?
Востаннє редагувалось 11.10.2023 21:53 користувачем Evgen88, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти