Cooler Master пропонує захист для роз’єму 12V-2x6 із гарантією на випадок оплавлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

dext: 18.08.2026 22:14
oversteve: 18.08.2026 20:16 ще раз - прогар лєвого перехідника з корозією вижу, чому це саме деградація не вижу :dontknow:
Дійсно: чому деградували+згоріли три інші обтиснуті провідники, саме там де обтиснуто? :rotate:
китай-подвал + корозія, і я не бачу там деградації, бачу прогар :dontknow:
не наводите контент, який підтверджує ваші слова - значить це ваші фантазії :dontknow:
Це має назву "прогноз", який (що воно буде стабільно горіти) - багатократно підтверджений факт
доки немає прикладу з підтвердженням деградації обтиснутого роз'єму ваш прогноз то ваша фантазія :dontknow:
у мене всього лиш 5070ті, якщо вас влаштує, то без проблем
Це не відповідь на питання, буде статистика за просадками напруги? Особисто в мене по 8pin така є, і вона невтішна для вас, на всьому інтервалі :rotate:
коли тільки купив півроку тому напруга просідала на 0.1В під навантаженням по гпу-з, зараз точно так само просідає на 0.1В :banan:
мені не майже гарантовано треба, а конкретика, якщо ви не можете навести матеріал і його ТКО, то значить це ваші фантазії :dontknow:
Що головне: матеріал - 100% те той, що ви думали. Тому зі свого боку я можу думати як завгодно :rotate:
так мені загалом пофіг який кокнретно там матеріал, бо я вірю даташиту, то ви чомусь наводите ТКО саме міді як приклад, а довести, що там мідь не можете :dontknow:
kabostebeztak
Member

kairo: 10.08.2026 12:49
revans: 10.08.2026 12:44 Поки інші вигадують нові пристрої і захист, спокійно собі насолоджуюсь роботою без проблем з старим способом живлення на 7900xtx і жодних проблем з контактами.

Player Melts Cable on 7900 XTX While Launching Oblivion Remastered
[url]https://en.***.com/news/zhelezo/igroku-rasplavilo-kabel-na-7900-xtx-pri-zapuske-oblivion-remastered[/url]

My PCI-e cable has melted into my rx 7900 xtx
https://www.reddit.com/r/pchelp/comment ... _7900_xtx/

Me: *Laughing at 50 series melting* -> My 7900xt:
https://www.reddit.com/r/radeon/comment ... my_7900xt/
на 1 відео буквально на прев'ю згадується Cablemod, виробник кастомних кабелів у яких як раз пару років тому були великі проблеми

Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
Складно все якось. Ліньки читати. Блін, запхали би вже туди реально якийсь стандартний, надійний, перевірений часом роз'єм живлення. Дорожче? А яка нахрін різниця в продуктах що коштують сотні доларів?
dext
Member

oversteve: 18.08.2026 22:38 китай-подвал + корозія
Це прямо дуже легко контрити: наведіть аналогічни, системні, масові приклади для 8pin
доки немає прикладу з підтвердженням деградації обтиснутого роз'єму ваш прогноз то ваша фантазія :dontknow:
Такий приклад був наведений, саме з прогарами в зоні обтиснення
коли тільки купив півроку тому напруга просідала на 0.1В під навантаженням по гпу-з, зараз точно так само просідає на 0.1В :banan:
Не бачу доказів, особливо розгону під 400+ ват
так мені загалом пофіг який кокнретно там матеріал, бо я вірю даташиту, то ви чомусь наводите ТКО саме міді як приклад, а довести, що там мідь не можете :dontknow:
Головне, що ви вірите маркетологам, а воно все одного горить, стабільно, кратно у порівнянні з 8pin :yes:
+ ваші аргументи щодо матеріалів не є коректними :yes:

Загалом, це вже нескінченна дискусія про підсмоктування корпорастам ("користувач завжди винний") та нав'язування дененеративних стантартів - або захист користувачів, нічого нового
oversteve
Member

dext: 18.08.2026 22:54
oversteve: 18.08.2026 22:38 китай-подвал + корозія
Це прямо дуже легко контрити: наведіть аналогічни, системні, масові приклади для 8pin
так їх нема, ні для 8пін, ні для 12вхпвр :dontknow:
Такий приклад був наведений, саме з прогарами в зоні обтиснення
прогар там є, деградації там не бачу :dontknow:
Не бачу доказів, особливо розгону під 400+ ват
у мене ПЛ 300Вт, завтра зроблю скріншот, як до пк з відяхою доберуся
як варіант можна попросити leif зробити скрін 5090
dext: 18.08.2026 22:54 Головне, що ви вірите маркетологам, а воно все одного горить, стабільно, кратно у порівнянні з 8pin :yes:
я вірю даташитам виробника, а не маркетологам :dontknow:
dext: 18.08.2026 22:54 + ваші аргументи щодо матеріалів не є коректними :yes:
так я вже який раз прошу вас навести контраргументи на підтвердження того що там сплав з ТКО як у міді, але шось я їх не бачу :dontknow:
leif
Member

oversteve: 18.08.2026 23:12як варіант можна попросити leif зробити скрін 5090
ось ця напруга? 16pin voltage? min значення?
спойлер
Изображение
oversteve
Member

leif: 18.08.2026 23:27
oversteve: 18.08.2026 23:12як варіант можна попросити leif зробити скрін 5090
ось ця напруга? 16pin voltage? min значення?
спойлер
Изображение
так, це, а також різниця між напругою 16пін і рсіе під навантаженням
leif
Member

oversteve: 18.08.2026 23:41різниця між напругою 16пін і рсіе під навантаженням
~5хв кочегарінга в фурмарці вистачить? скрін в процесі, тобто current readings
спойлер
Изображение
oversteve
Member

leif: 19.08.2026 00:23