Оголошено ціни на Grand Theft Auto VI: $80 за звичайну версію та $100 за Ultimate Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

kairo: 25.06.2026 13:55
Shaolin_Style: 25.06.2026 13:47
литерали "Если у них нет хлеба, пусть едят пирожные!" :laugh:
Офтоп
спойлер
Тут половина форума, це айтішніки, які завжди заробляли в тисячах доларів. Я заробляв не в Айті. Можна в Україні заробляти, якщо є бажання. 1320 грн, це взагалі мінімалка, який ще головний економіст. В мене товариш в ті роки заробляв десь 500 баксів інженером на ДП.
та конешно ж можно и не в айтишке:
спойлер
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 25.06.2026 14:08 та конешно ж можно и не в айтишке:
спойлер
Зображення
спойлер
Тобто по вашому у нас країна розумово відсталих, які крім як накрасти, заробити грошей не можуть. Я правильно вас зрозумів?
Shepard1985
Member

Повідомлення

kairo: 25.06.2026 13:55
Shaolin_Style: 25.06.2026 13:47
литерали "Если у них нет хлеба, пусть едят пирожные!" :laugh:
Офтоп
спойлер
Тут половина форума, це айтішніки, які завжди заробляли в тисячах доларів. Я заробляв не в Айті. Можна в Україні заробляти, якщо є бажання. 1320 грн, це взагалі мінімалка, який ще головний економіст. В мене товариш в ті роки заробляв десь 500 баксів інженером на ДП.
Половина форума - це не половина України, якщо що;)
А я хіба казав, що в Україні не можна заробляти?
То ви пропонуєте вчителям, комунальникам, пожежникам, і т.д. йти в IT сферу, чи куди їм йти? Я працював на державному підприємстві, а тому всі питання до держави, а не до мене. Я свої висновки зробив...
kairo
Member

Повідомлення

Shepard1985: 25.06.2026 14:12 Половина форума - це не половина України, якщо що;)
То ви пропонуєте вчителям, комунальникам, пожежникам, і т.д. йти в IT сферу, чи куди їм йти? Я працював на державному підприємстві, а тому всі питання до держави, а не до мене. Я свої висновки зробив...
спойлер
Українці мають таку державу, яку побудували. Якщо вам в ній щось не подобається, можете задати собі питання, чому не змогли зробити краще. І це не кажучи вже про те, що в нас війна більше десятиліття триває.
AlexWest
Member

Повідомлення

Shepard1985: 25.06.2026 12:14
Alligator: 25.06.2026 12:12
А мобілізований за пайку макарон, а померлі друзі на війні? А до чого це все у топіку про американську гру з штаб квартирою у Англії?
Ну суто зі сторони співчуття. Я вважаю, що гроші не повинні ділити людей на достойних і недостойних, ось і все.
Життя взагалі несправедлива річ. Абсурдно несправедлива. Але з подорожчанням пам'яті геймінг вже став елітною забавкою. Навіть за межами ГТА 6.
Shepard1985
Member

Повідомлення

kairo: 25.06.2026 14:00
Shepard1985: 25.06.2026 13:52 Щось типу того) Якісь люди обдолбані - не розуміють, що не все міряється грошима. Ось з таких потім виростають Міндічі, або вже виросли:)
спойлер
Міндічі якраз виростають їх тих, хто певен, що їм усі винні. Я свої гроші чесною...
спойлер
Я вдома, на рідній землі. Працюю на благо своєї країни, а не розповідаю про Міндічєй невідомо звідки.
[/quote]

А мені можна було працювати чесно за 1320 грн., або брати хабарі і заробляти, як ваш друг, чи був варіант поїхати закордон і працювати чесно закордоном.
Я обрав останній варіант.
Я би не розповідав про Міндічей, якби таких історій не було б, а ви залишились в Україні, то тепер ваша відповідальність, аби Міндічей ставало все менше, але щось ваша боротьба не приносить результату. Але ж вам добре живеться, бо ви заробляєте 150 тисяч на місяць, тому яке вам діло до пересічного вчителя, лікаря, чи пенсіонера?
У мене знайома працює на заставі (військова частина) кухарем і має 14 тисяч грн. на місяць. Ну то їй куди йти? А там 2 дітей...
Не варто було світитись своїм заробітком.
Це як їсти чорну ікру серед людей, яких розпирає від голоду.
Звичайно це ваші гроші і ви їх заробили, але...
kairo
Member

Повідомлення

Shepard1985: 25.06.2026 14:21 А мені можна було працювати чесно за 1320 грн., або брати хабарі і заробляти, як ваш друг, чи був варіант поїхати закордон і працювати чесно закордоном.
Я би не розповідав про Міндічей, якби таких історій не було б, а ви залишились в Україні, то тепер ваша відповідальність,
спойлер
Класика. Виїхав і розповідає, як ми тут винні за Міндічєй. Так Міндіч також виїхав, як і ти :lol: :lol: Твій дружбан виходить!
Ostin
Member

Повідомлення

kairo: 25.06.2026 14:11країна розумово відсталих, які крім як накрасти, заробити грошей не можуть
В загальному, так і є. Але з поправкою про відсталих - мова йде виключно про розподіл грошей, а не про недолугих українців.
Всі (або 99%), хто в 2016 заробляв оті тисячі доларів найманою працею - заробляли їх за кордоном, або працюючи на закордон. Жодна українська компанія, яка не пропонує аутсорс послуги ІТ, не платила стільки своїм робітникам.
Тому просто прийміть за факт - українці не можуть жити перерозподілом економічних благ, щоб вистачало всім +\- нормально.
Про 1300 чи скільки там. В кінці 2014 року я звільнився з державної установи обласного рівня, де зп була якраз в цих межах. Було б чудово, якби всі взяли і вийшли, я розумію. Видовище було б гарне, якби стало геть усе і всюди, від комунальників до державних установ. Але такого ніколи не станеться, бо терпимість до гніту набувалась віками, і так просто її не зламати. Взяти сьогодення. Люди, яким дали нагайку в руки, тупо і беззмістовно гноблять людей без нагайки. По одній простій причині - так можна.
Shepard1985
Member

Повідомлення

kairo: 25.06.2026 14:16
Shepard1985: 25.06.2026 14:12 Половина форума - це не половина України, якщо що;)
спойлер
Українці мають таку державу, яку побудували. Якщо вам в ній щось не подобається, можете задати собі питання, чому не змогли зробити краще. І це не кажучи вже про те, що в нас війна більше десятиліття триває.
Я за національністю угорець, тому я не маю жодного відношення до українців. Я намагався будувати разом з українцями, але в мене 1 життя і я звик працювати чесно, на благо людей.
Тому це питання ви задавайте шановні собі, бо навіть і на цьому форумі є відповіді, адже війна триває 12 років, я з 2014 року в публічній сфері використовую виключно українську мову, а на цьому форумі я з великим подивом дивлюся, як половина людей і далі пише російською мовою. Я не хочу мовного срачу, але рівень життя і заробітні плати залежать від основи основ, а сюди відноситься і мова. Мені, як угорцю це вдолблювали ще від народження...
kairo
Member

Повідомлення

Ostin
спойлер
Це брехня. В мене багато знайомих працюючи в українських компаніях, які не орієнтовані на закордон отримували від $1000. А різні майстри так завжди більше заробляли. Якщо людина певна, що усі хто заробляють більше тисячі доларів Міндічі, то вона банально тупа, як табуретка.
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Shepard1985
спойлер
Як там Орбан, чи то інше? :lol: :lol: :lol:
Shepard1985
Member

Повідомлення

kairo: 25.06.2026 14:25
Shepard1985: 25.06.2026 14:21 А мені можна було працювати чесно за 1320 грн., або брати хабарі і заробляти, як ваш друг, чи був варіант поїхати закордон і працювати чесно закордоном.
Я би не розповідав про Міндічей, якби таких історій не було б, а ви залишились в Україні, то тепер ваша відповідальність,
спойлер
Класика. Виїхав і розповідає, як ми тут винні за Міндічєй. Так Міндіч також виїхав, як і ти :lol: :lol: Твій дружбан виходить!
Ну Міндіч втік, з чужим добром виходить, з твоїм добром, з твоїми податками, бо я там податки не сплачую. І мене, на відміну від Міндіча не шукає НАБУ, САП і т.д..
Тому я розумію, що тобі хочеться якось відповідальність на інших звалити, але це не той випадок.
Ostin
Member

Повідомлення

kairo
Я бачив цифру у 3000 вище. То таких зарплат (саме зарплат, а не заробітків) в 2014-16 роках не було від слова взагалі, якщо це не була якась ІТ-контора. От нуль.
Тисячу - так, можна було наскребти, навіть не в іт. Але лише у великих містах, причому далеко не в будь-якому обласному центрі.
Якщо говорити в загальному, то заробляти, звісно, можна. І треба. Але що робити зі всією інфраструктурою країни, якщо всі мають зайнятись шабашками, а не на зарплату ходити? В мене це якось не дуже клеїться...
Востаннє редагувалось 25.06.2026 14:41 користувачем Ostin, всього редагувалось 2 разів.
Shepard1985
Member

Повідомлення

[quote=kairo post_id=4151793 time=1782387206 user_id=75275
Shepard1985
спойлер
Як там Орбан, чи то інше? :lol: :lol: :lol:
[/quote]

Я не знаю, як там Орбан, адже я в Угорщині ніколи не жив і не живу і не збираюсь жити.
Я більшість свого життя прожив на Закарпатті.
kairo
Member

Повідомлення

Shepard1985
спойлер
Орбан, це той самий Міндіч. Просто поки що втікати не треба, новоспечений ви наш мад'яр :lol:
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
Ostin
спойлер
Це знову брехня. Звичайний директор магазину де працює 20 чоловік заробляє від тис. дол в провінції. Ті, в кого вищі посади, звісно заробляють ще більше. Як ви собі уявляєте управлінця, в якого для прикладу в підпорядкуванні 10 магазинів, скільки він 500 баксів заробляє?
Shepard1985
Member

Повідомлення

kairo: 25.06.2026 14:44 Shepard1985
спойлер
Орбан, це той самий Міндіч. Просто поки що втікати не треба, новоспечений ви наш мад'яр :lol:
Ostin
спойлер
Це знову брехня. Звичайний директор магазину де працює 20 чоловік заробляє від тис. дол в провінції. Ті, в кого вищі посади, звісно заробляють ще більше. Як ви собі уявляєте управлінця, в якого для прикладу в підпорядкуванні 10 магазинів, скільки він 500 баксів заробляє?
Орбан, то проблема угорців, а вже і не угорців...
kairo
Member

Повідомлення

Shepard1985: 25.06.2026 14:58
kairo: 25.06.2026 14:44 Shepard1985
спойлер
Ostin
спойлер
Орбан, то проблема угорців, а вже і не угорців...
Я за національністю угорець
:lol: :lol: :lol:
спойлер
Типовий манкурт
big_bang
Member

Повідомлення

вже були жарти про "зелений" магазин ?
Відповісти