Та в мене є особливість пам'ятати в те що я грав а не все що мені перечислив чат GPT *) Бо іноді він видає вам список який ви контрал с контрал в а там половина прикладів 24 рік а я говорив за 22-23.
Почекайте. Ви написали - "Вийшла 50та лініка і якось чудовим чином вона була обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом з яким нічого не можна зробити" Лінійка RTX50 вийшла у 2025-му році. Усі перелічені мною ігри вийшли в час RTX40 карт. І вже тоді проблеми рушія стояли у весь зріст. Нинішнє покоління тут ні до чого.
а низку скарг про продуктивність в останні півтора роки достатньо
Ледве не найбюджетніша карта 2021-го року має недостатню продуктивність у 2024-25х роках. О це так новина!
Мало того я графічно не бачу чим вони викликані.
Кривими руками лінивих розробників та рахітним рушієм. Як там оптимізація KCD2, Clair Obscur: Expedition 33, Split Fiction?
І чомусь підтримка 8 років мене ніяк не заспокоює при недостатній продуктивності уже сьогодні.
Я не знаю, скільки ви років граєте в комп'ютерні ігри, але раніше було так - купуєш мідлову відеокарту, проходить пару років і вона вже нічого не тягне нормально. Все, фініш. Зараз людина може навіть на 3060 більш менш грати в сучасні ігри із компромісами в якості. Просто банально не треба грати в різне неоптимізоване лайно.
Просто ставлячи в пк 3060 свого часу я був впевнений в тому що я збираю а ставлячи 5060 сьогодні я очікую дзвінок завтра.
Причини цього вже мільйон разів обмусолювались. Поки не спаде ШІ-лихоманка, нормальних цін на відеокарти не буде. На 5060 можна буде грати багато років, звісно, що не на ультра налаштуваннях в 4К із РТ.