Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
Цікаво, прошу Вас пояснити.MSiAventador: ↑ 11.03.2026 19:10Клас Д не цифровий.
-
Radio Bay
Member
То коштовний приклад: тема починається десь з К7 та молодших Шиітів, навіть свистків, які ушатають більшість встрійок.Z440_User: ↑ 11.03.2026 19:03FiiO K17
Тобто, умовно, з $100
-
QFlash
Member
Я тут лушпанувся з приводу iphone, те що у ного не має джека, тільки цапи в шнурку.
Пофігу, слухав музло тільки через це.
Та бл.ь я не можу все знати.
Признаю свою вину, в меру, в силу в глубину.
Відправлено через 19 хвилин 6 секунд:
MSiAventador
Той клас D не юзав, питання цікаве, але ніколи це не купуватиму. Слухати доводилось, це так собі.
Пофігу, слухав музло тільки через це.
Та бл.ь я не можу все знати.
Признаю свою вину, в меру, в силу в глубину.
Відправлено через 19 хвилин 6 секунд:
MSiAventador
Той клас D не юзав, питання цікаве, але ніколи це не купуватиму. Слухати доводилось, це так собі.
-
Z440_User
Member
QFlash я теж люблю гроби та люмінієве залізячча в тумбі. І мені зручніше слухати музику з аналогових носіїв (98% часу саме вони і грають). Кіно 100% оточуючий багатоканал (в моєму випадку квадро, 4.0). Ігри 99% оточуючий багатоканал (квадро).
І шо?
Переважну більшість гілки цікавить саме стерео цапоусь для вух. Народ слухає музику, дивиться кіно, грає в ігри саме в навушниках.
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Radio Bay той фіо просто першим прийшов на ум. То суто для прикладу якого типу пристрої цікавлять переважну більшість гілки.
А не оті внутрішні карти, та гроби з динаміками
І шо?
Переважну більшість гілки цікавить саме стерео цапоусь для вух. Народ слухає музику, дивиться кіно, грає в ігри саме в навушниках.
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Radio Bay той фіо просто першим прийшов на ум. То суто для прикладу якого типу пристрої цікавлять переважну більшість гілки.
А не оті внутрішні карти, та гроби з динаміками
-
QFlash
Member
В мене такого немаєZ440_User: ↑ 11.03.2026 19:40дивиться кіно, грає в ігри саме в навушниках
Жінка завжди хоче щоб якісно було саме з колонок, тільки на малій гучності, а то ...
Правда жаліється на отой шип з колонок в простої, я кажу це фонове електромагнітне випромінювання після Великого Вибуху, що лапає УНЧ (воно не чути, вона чує)
-
Radio Bay
Member
Зостерігайся хтивого аудіофілаQFlash: ↑ 11.03.2026 19:45 В мене такого немає
Жінка завжди хоче щоб якісно було саме з колонок, тільки на малій гучності, а то ...
-
Z440_User
Member
Ну так, клас вашого апарату.QFlash: ↑ 11.03.2026 19:45 Правда жаліється на отой шип з колонок в простої
У мене тестер 4 знаки після коми показує. Я нуль на виході Естонії виставляв в декілька рандомних підходів до того 4 знаку. Якби було 7 знаків - їб...ся поки не буде 7 нулів
Так вона у мене при вивороті регулятора гучності в її максимум 2* радянських 50Вт на 4 Ом в ас давала повну тишу. Лише тихесенько шипіла при виборі входу для вінілу (якщо вухо до ас піднести та уважно прислухатись), так там скажене підсилення на вході відносно універсального.
-
Radio Bay
Member
Приклад, коли виміри зайві і це тільки вади, які чутно. Час вже запам'ятати, що більшість вад ми не чуємо. Наприклад, взаємопрорикнення каналівZ440_User: ↑ 11.03.2026 19:57Ну так, клас вашого апарату
Ми тільки чуємо, як круто грає, коли їх нема
-
QFlash
Member
Z440_User
Я в трусах.
MA8950 тяжеленний чумайдан, поки стоїть, я його не дуже юзаю, так для... х/з. і колонки ще треба купити.
А цей Романтика то дуже гарна річ, співає шо торба.
Треба ще знайти електронні регулятори на preamp. штатний шумить, хоть на мікрохах Philips/ вже казав.
Якось.
Відправлено через 46 секунд:
Radio Bay
Підтримую, треба чути вухами.
Та срана Романтика з виходом на MX50SE+++
Я в трусах.
MA8950 тяжеленний чумайдан, поки стоїть, я його не дуже юзаю, так для... х/з. і колонки ще треба купити.
А цей Романтика то дуже гарна річ, співає шо торба.
Треба ще знайти електронні регулятори на preamp. штатний шумить, хоть на мікрохах Philips/ вже казав.
Якось.
Відправлено через 46 секунд:
Radio Bay
Підтримую, треба чути вухами.
Та срана Романтика з виходом на MX50SE+++
Последний раз редактировалось QFlash 11.03.2026 20:09, всего редактировалось 1 раз.
-
Z440_User
Member
Radio Bay ще й як чуємо. Але лише коли у фонограмі чітко звук з одного каналу, а з іншого його ледве чутно. Я зараз не про реверберацію в записі, а коли задум що звук повинен йти лише з наприклад правого каналу, в лівому повинна бути суцільна тиша.
Таке було у мене на всіх апаратах "0" класу що у мене побували.
Таке було у мене на всіх апаратах "0" класу що у мене побували.
-
QFlash
Member
Бітли щось мають по темі.Z440_User: ↑ 11.03.2026 20:09Але лише коли у фонограмі чітко звук з одного каналу, а з іншого його ледве чутно
-
Z440_User
Member
QFlash на Optonica 7100, а потім і на Optonica 9100, я вихід АС подавав на linein карти SB Live! 5.1 (старе - не шкода). Рівень шуму в простої цих підсилювачів нижче рівня шуму самої карти по входу.
От такий експеримент я проводив
От такий експеримент я проводив
-
QFlash
Member
Z440_User
В розумінні як Ви міряли, УНЧ який давав жару звуковій? Ну типу ПК звукова має мати високі показники по всьому.........
В розумінні як Ви міряли, УНЧ який давав жару звуковій? Ну типу ПК звукова має мати високі показники по всьому.........
-
Z440_User
Member
QFlash ніт. За цифру та всякі ремастери з реставраціями не скажу, а от в аналогу там чутно і взаємопроникнення каналів тогочасної апаратури запису, і натуральну реверберацію студії і багато інших моментів, які було вирізано при оцифровках як шум, вичищено при реставрації, тощо.
Відправлено через 10 хвилин 52 секунди:
Відправлено через 10 хвилин 52 секунди:
Так, lineIn звукової підключив до роз'ємів виходу на колонки та повернув регулятор гучності на максимум. А рівень запису звукової теж на максимум. Отримав рівень дБ шуму згідно того що зазначено в спеках звукової.QFlash: ↑ 11.03.2026 20:16 Z440_User
-
QFlash
Member
Z440_User
Ну типу я з виходу ПС (підсилювача струму) MA8950, або MX50SE подавав через дільник на вхід Rачка, проте я не накручував на повну бо нафіг можу всьо попалити. Десь 10V перемінки було, після дільника до 2V перемінки. Звісно дільник на сраних резисторах. Шо є то є.
Відправлено через 29 хвилин 16 секунд:
Z440_User
10^2/4=25W дільником порізав вольтаж.
Нарізі тільки одну маму маю, не хочу нафіг всьо спалити.
Так, звичайно там губиться.
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Z440_User
Користувалить програмою REW?
Що ця крива показує? CH1-CH2
Ну типу я з виходу ПС (підсилювача струму) MA8950, або MX50SE подавав через дільник на вхід Rачка, проте я не накручував на повну бо нафіг можу всьо попалити. Десь 10V перемінки було, після дільника до 2V перемінки. Звісно дільник на сраних резисторах. Шо є то є.
Відправлено через 29 хвилин 16 секунд:
Z440_User
10^2/4=25W дільником порізав вольтаж.
Нарізі тільки одну маму маю, не хочу нафіг всьо спалити.
Так, звичайно там губиться.
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Z440_User
Користувалить програмою REW?
Що ця крива показує? CH1-CH2
-
Z440_User
Member
Ні.QFlash: ↑ 11.03.2026 21:09 Користувалить програмою REW?
У мене абсолютний музикальний слух, тренована музична пам'ять, +/- точне розуміння як звучить та чи інша частота.
440Гц то взагалі ні рівні рефлексу та м'язової пам'яті гітариста
А ще у товариша є приблуда якою він слухає зал при підготовці звуку до концерту. В квартирі брав спробувати, в будинку ні.
В квартирі була корекція по 125Гц -1дБ, 250Гц -2дБ. Все інше по "0". Приблуда щось приблизно таке і показала без еквалайзеру на рожевому шумі. Ну я ще додав +2дБ на 32Гц бо мені так хотілося.
В будинку еквалайзер вимкнений. Рожевий шум прийнятно шипів.
-
QFlash
Member
Z440_User
Ясно. Дякую.
Ясно. Дякую.
-
Z440_User
Member
QFlash, 440Гц , якщо що, то нота "Ля" першої октави. Перша струна, п'ятий лад, натуральний флажолет п'ятої струни над 12 ладом, ну і інші позиції по струнах та грифу 
-
QFlash
Member
Z440_User
Відправлено через 10 хвилин 4 секунди:
Ок. задовбали мене ті вумні програми, я слухаю музику вухами а не графіками.
Поки буду з флєшкою розбиратись по DUAL-BIOS/ це інша тема.
Та нє, я про ту криву CH1-CH2. в розумінні.Z440_User: ↑ 11.03.2026 21:54440Гц , якщо що, то нота "Ля" першої октави. Перша струна, п'ятий лад, натуральний флажолет п'ятої струни над 12 ладом, ну і інші позиції по струнах та грифу
Відправлено через 10 хвилин 4 секунди:
Ок. задовбали мене ті вумні програми, я слухаю музику вухами а не графіками.
Поки буду з флєшкою розбиратись по DUAL-BIOS/ це інша тема.
-
Radio Bay
Member
Усіх вже задолбали, тим більш, що нікого вони не цікавлятьQFlash: ↑ 11.03.2026 22:08задовбали мене ті вумні програми
Відправлено через 1 годину 27 секунд:
А Gustard Audalytic DR70 піплу зайшов.
Очікуване питання Audalytic vs Pegasus. Устройства різного рівня, планку відповідності ціни виробники тримають,
але грає він кайфово. Ще й стрімер, кому цікаво. Вартий уваги.