Apple iPhone, iPod, iPad - відгуки, поради, інфа

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Вітаю :beer:
Як закинути музику на ультра 2 ? Підписки в епл музика не маю і якщо чесно не хочу :shuffle: . Є інші варіанти :rotate: ?
Дякую :beer:
Bender911
Member

Повідомлення

viperest1: 07.12.2024 22:30 Вітаю :beer:
Як закинути музику на ультра 2 ? Підписки в епл музика не маю і якщо чесно не хочу :shuffle: . Є інші варіанти :rotate: ?
Дякую :beer:
купляти підписку Spotify:)
vansoul
Member

Повідомлення

Iphone 14 pro max, покупал новым 1.5 года назад. Внезапно экран стал зеленым, при этом телефон не падал, не тонул. Гарантия уже закончилась, под заводской брак по версии apple это не попадает и так как оригинальный экран за 400 баксов покупать нет смысла, посоветуйте плиз, какой лучше взять нормальный китайский экран на замену умершему экрану?
7mindfields
Member

Повідомлення

vansoul: 31.12.2024 03:59 Iphone 14 pro max, покупал новым 1.5 года назад. Внезапно экран стал зеленым, при этом телефон не падал, не тонул. Гарантия уже закончилась, под заводской брак по версии apple это не попадает и так как оригинальный экран за 400 баксов покупать нет смысла, посоветуйте плиз, какой лучше взять нормальный китайский экран на замену умершему экрану?
Ніякий, шукай донора на айклауді, якщо на твоєму девайсі iOS нижче 18 версії
vansoul
Member

Повідомлення

7mindfields: 31.12.2024 10:23
vansoul: 31.12.2024 03:59 Iphone 14 pro max, покупал новым 1.5 года назад. Внезапно экран стал зеленым, при этом телефон не падал, не тонул. Гарантия уже закончилась, под заводской брак по версии apple это не попадает и так как оригинальный экран за 400 баксов покупать нет смысла, посоветуйте плиз, какой лучше взять нормальный китайский экран на замену умершему экрану?
Ніякий, шукай донора на айклауді, якщо на твоєму девайсі iOS нижче 18 версії
Почему? Мне нужно чисто чтобы как второй телефон был, разве никакой китайский не подойдет? Не хочу заморачиваться с поисками донора да и стоят они в лучшем случае на сотку баксов меньше, чем просто купить новый оригинальный экран.
Kamikadzon
Member

Повідомлення

Доброго дня, чи користується хтось яблучком лише з підтримкою e-sim? Чи варто переплатити за наявність слота під фізичну картку? Дякую
Smok
Member

Повідомлення

Kamikadzon: 27.05.2025 14:59 Доброго дня, чи користується хтось яблучком лише з підтримкою e-sim? Чи варто переплатити за наявність слота під фізичну картку? Дякую
2* e-sim, поки ніякого дискомфорту, якщо ви часто міняєте сімки - можливо є сенс
viperest1
Member

Повідомлення

Мої вітання .
Також питання по e-sim - якщо візьму новий тел , то як перенести номер ? Дякую :beer:
AFU_power
Member

Повідомлення

viperest1: 20.07.2025 20:03 Мої вітання .
Також питання по e-sim - якщо візьму новий тел , то як перенести номер ? Дякую :beer:
Скористатись QR кодом esim?
tablestikus
Member

Повідомлення

viperest1: 20.07.2025 20:03 Мої вітання .
iOS підтримує перенесення профіля e-sim при переносі даних на новий телефон, але це можуть блокувати оператори. Наприклад Київстар для контрактних абонентів блокує таку можливість. При цьому для того ж Київстар контракт виданний QR-код для активації е-sim можна використовувати тільки на одному телефоні на якому він використався в перший раз. Для переносу треба щоб на старому і новому телефоні стояв додаток київстар і через нього ініціювати перенос. Я весною цього року пройшов сім кіл пекла поки розібрався як у них це працює. Здається на передплатному лайфі у дружини все перенеслося автоматично.
der_meister
Member

Повідомлення

предоплата лайф и киевстра при переносе профиля у меня не перенеслось.
точнее, перенеслись названия карт, а сами номера не зарегистрировались
7mindfields
Member

Повідомлення

der_meister: 20.07.2025 21:01 предоплата лайф и киевстра при переносе профиля у меня не перенеслось.
точнее, перенеслись названия карт, а сами номера не зарегистрировались
треба це робити через додаток на старому телефоні з активованою esim, qr код для нової активації буде вже інший (київстар), для лайфселу активація відбувається через старий qr код
viperest1
Member

Повідомлення

Дякую панове :beer: , но - це, якийсь :censoured: поки для мене :insane:
То в додатку «Київстар» це qr код має бути ? Просто можливо буду купляти 17-й про макс чи що воно там буде і цікаво :shuffle:

Відправлено через 56 секунд:
tablestikus
В мене не контракт , а передплата ( не хочу паспорт світити ). То думаю мало б бути ок?
AFU_power
Member

Повідомлення

viperest1: 20.07.2025 22:56То в додатку «Київстар» це qr код має бути
Там де активовувались минулого разу, в мене коди приходили в pdf на пошту, я їх зберіг в хмару і просто переактивовую як міняю телефон.
viperest1
Member

Повідомлення

AFU_power
Завтра буду дзвонити до оператора і просити цей qr код . Надіюся , що скинуть , бо інакше печалька :(
AFU_power
Member

Повідомлення

viperest1: 20.07.2025 23:51 AFU_power
Завтра буду дзвонити до оператора і просити цей qr код . Надіюся , що скинуть , бо інакше печалька :(
Якщо не поможуть можна просто перенести на іншу куплену єсім, від якої буде QR.
tablestikus
Member

Повідомлення

viperest1: 20.07.2025 23:51 AFU_power
Якщо загубив - то ти його можеш знову на пошту відправити через додаток Київстару.

Відправлено через 27 секунд:
viperest1: 20.07.2025 22:56 tablestikus
В мене не контракт , а передплата ( не хочу паспорт світити ). То думаю мало б бути ок?
Та спробуй, коли що через додаток перенесеш.
der_meister
Member

Повідомлення

любопытно как водафон контракт перенести, ибо тоже планирую присмотреть 17й, и все три номера на есим
наши операторы- - ленивые скоты, что им стоит добавить функцию переноса через кр-код в приложении??

Отправлено спустя 54 минуты 56 секунд:
что я выяснил
для кс предоплата - можно перенести через приложение - раздел мои сим карты, после подтверждения, генерируется на почту кр-код
для лайф предоплата - тоже самое, в разделе сим карты, сразу герерируется кр-код
для водафон контракт - тоже можно через приложение, мои услуги, действия с сим картой, после оплаты 100 грн, на почту присилыется кр-код.

я так понял, только для контрактного подключения снимается оплата.
Bender911
Member

Повідомлення

viperest1
1. Тицяєш профіль в застосунку:
спойлер
Зображення
2. Esim
спойлер
Зображення
3. Переносиш
спойлер