Як закинути музику на ультра 2 ? Підписки в епл музика не маю і якщо чесно не хочу
Дякую
купляти підписку Spotify:)viperest1: ↑ 07.12.2024 22:30 Вітаю![]()
Як закинути музику на ультра 2 ? Підписки в епл музика не маю і якщо чесно не хочу. Є інші варіанти
?
Дякую![]()
Ніякий, шукай донора на айклауді, якщо на твоєму девайсі iOS нижче 18 версіїvansoul: ↑ 31.12.2024 03:59 Iphone 14 pro max, покупал новым 1.5 года назад. Внезапно экран стал зеленым, при этом телефон не падал, не тонул. Гарантия уже закончилась, под заводской брак по версии apple это не попадает и так как оригинальный экран за 400 баксов покупать нет смысла, посоветуйте плиз, какой лучше взять нормальный китайский экран на замену умершему экрану?
Почему? Мне нужно чисто чтобы как второй телефон был, разве никакой китайский не подойдет? Не хочу заморачиваться с поисками донора да и стоят они в лучшем случае на сотку баксов меньше, чем просто купить новый оригинальный экран.7mindfields: ↑ 31.12.2024 10:23Ніякий, шукай донора на айклауді, якщо на твоєму девайсі iOS нижче 18 версіїvansoul: ↑ 31.12.2024 03:59 Iphone 14 pro max, покупал новым 1.5 года назад. Внезапно экран стал зеленым, при этом телефон не падал, не тонул. Гарантия уже закончилась, под заводской брак по версии apple это не попадает и так как оригинальный экран за 400 баксов покупать нет смысла, посоветуйте плиз, какой лучше взять нормальный китайский экран на замену умершему экрану?
2* e-sim, поки ніякого дискомфорту, якщо ви часто міняєте сімки - можливо є сенсKamikadzon: ↑ 27.05.2025 14:59 Доброго дня, чи користується хтось яблучком лише з підтримкою e-sim? Чи варто переплатити за наявність слота під фізичну картку? Дякую
Скористатись QR кодом esim?viperest1: ↑ 20.07.2025 20:03 Мої вітання .
Також питання по e-sim - якщо візьму новий тел , то як перенести номер ? Дякую![]()
iOS підтримує перенесення профіля e-sim при переносі даних на новий телефон, але це можуть блокувати оператори. Наприклад Київстар для контрактних абонентів блокує таку можливість. При цьому для того ж Київстар контракт виданний QR-код для активації е-sim можна використовувати тільки на одному телефоні на якому він використався в перший раз. Для переносу треба щоб на старому і новому телефоні стояв додаток київстар і через нього ініціювати перенос. Я весною цього року пройшов сім кіл пекла поки розібрався як у них це працює. Здається на передплатному лайфі у дружини все перенеслося автоматично.viperest1: ↑ 20.07.2025 20:03 Мої вітання .
Також питання по e-sim - якщо візьму новий тел , то як перенести номер ? Дякую![]()
треба це робити через додаток на старому телефоні з активованою esim, qr код для нової активації буде вже інший (київстар), для лайфселу активація відбувається через старий qr кодder_meister: ↑ 20.07.2025 21:01 предоплата лайф и киевстра при переносе профиля у меня не перенеслось.
точнее, перенеслись названия карт, а сами номера не зарегистрировались
Там де активовувались минулого разу, в мене коди приходили в pdf на пошту, я їх зберіг в хмару і просто переактивовую як міняю телефон.viperest1: ↑ 20.07.2025 22:56То в додатку «Київстар» це qr код має бути
Якщо не поможуть можна просто перенести на іншу куплену єсім, від якої буде QR.viperest1: ↑ 20.07.2025 23:51 AFU_power
Завтра буду дзвонити до оператора і просити цей qr код . Надіюся , що скинуть , бо інакше печалька![]()
Якщо загубив - то ти його можеш знову на пошту відправити через додаток Київстару.viperest1: ↑ 20.07.2025 23:51 AFU_power
Завтра буду дзвонити до оператора і просити цей qr код . Надіюся , що скинуть , бо інакше печалька![]()
Та спробуй, коли що через додаток перенесеш.viperest1: ↑ 20.07.2025 22:56 tablestikus
В мене не контракт , а передплата ( не хочу паспорт світити ). То думаю мало б бути ок?