Як раз це так не працює, ти або хочиш цльтимативний звук, або щоб і радіо і ютуб і будильник і щоб мі..єт ще робило. Так воно ні грати нормально не буде ні решту робити.Radio Bay: ↑ 17.02.2026 23:03Може бути, своя концепція. Давно вже не сперечаюся, що ліпше, головне подобається. В мене ж мультимедійний сетап. Навушники, колонки, щоб і музон грав, і радіва, і Ютьюб, ще й нова пошта, що прийшла, хрюкала. Спочатку була ЗК, потім Schiit Lyr Multibit (2-in-1), потім додав цапа класом вище + 1 межблок та клацнув тумблер на морді, який перемикає вхід.konb999: ↑ 17.02.2026 22:48Взагалі саме в плані передачі сигнала між компонентами, - джерело, - ЦАП, операційний підсилювач, - підсилювач, - тут явна перевага саме якісних залізних плеєрів, типу астел керн, фііо м17, айбассо 320, 340, шанлинг м8 - в них нема жодних міжблоків, кабелів між компонентами, нема танців з бубнами навколо виводів асіо та дсд через усб та підбору софтверних плеєрів для цього.
Всі їх я пробував і зупинився на м17, - як на мене самий чистий і ннйтральний звук, 3 вати у вухо(одізі кларки, сенхи хд800, - будь шт качає), включаєш чисту оболонку музика від фііо і слухаєш с мікро сд будь які формати в нативі.
Для цього окрема кімната, плюс в ресівері денон і радіо є і хеос зі спотіфай та іншими сервісами, а коли наприклад включаєш sacd з плойки на ресивері режим директ і слухаєш в нативі дсд на електростатах мартін логан і не з торрентів а оригінальний сасд диск. Є і колекція платівок і сасд і двд аудіо дисків. А зараз поки воюю то взяв цілий рюкзак з собою, ден кларки нуари закриті, фііо фт7 і як джерело м17, і jm 21 для спортзалу с затичками. Я звуком років вже 30 напевно серйозно упариваюсь. Я навіть на виставки їздив по закордонах до війни. Чисто для себе слухаю шо подобається. На вихідних он був вдома, то послухав свої мартіни то кайфонув!