Зато без рекламы как в xiaomi))kolesnukm: ↑ 28.04.2023 14:16 В мене дзвінки, месенджер і додатки онлайн магазинів, в середньому 2,5-3 години екрану, то s22 вже в 14-16, залишалося 20-30% заряду інколи і менше а 12 mini з точно таким використання десь біля 18-19 теж 20-30%
Ну і оболонка самсунг не зайшла, мільйон лишніх налаштуваннь і софту які якщо раз зайшов чи відкрив вже добре але вільного місця менше ((
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
kolesnukm
Member
6,7 піксель стабільно один десь із 4-5 годинами екрану і в кінці залишок 10-25%, а 5 так взагалі із своїми 4000 тримав 1.5-2 дні
-
snapdragon999
Member
У знакомого с22+, то день живёт, в чем проблема его взятьkolesnukm: ↑ 28.04.2023 14:18 6,7 піксель стабільно один десь із 4-5 годинами екрану і в кінці залишок 10-25%, а 5 так взагалі із своїми 4000 тримав 1.5-2 дні
-
Donate
Member
Близько 6 годин у 6 Про автономності при середньому навантаженні що я вважаю дуже непогано
Added in 1 minute 33 seconds:
Моё удивление когда настраивал S22 Ultra какое количество рекламного софта там по предустановкеsnapdragon999: ↑ 28.04.2023 14:17 Зато без рекламы как в xiaomi))
Последний раз редактировалось Donate 28.04.2023 14:27, всего редактировалось 2 раза.
-
kolesnukm
Member
snapdragon999: ↑ 28.04.2023 14:19У знакомого с22+, то день живёт, в чем проблема его взятьkolesnukm: ↑ 28.04.2023 14:18 6,7 піксель стабільно один десь із 4-5 годинами екрану і в кінці залишок 10-25%, а 5 так взагалі із своїми 4000 тримав 1.5-2 дні
Розміри, і не люблю оболонку самсунг вже писав вище чому
-
snapdragon999
Member
Так там удалить можно или заморозитьDonate: ↑ 28.04.2023 14:23Близько 6 годин у 6 Про автономності при середньому навантаженні що я вважаю дуже непогано
Added in 1 minute 33 seconds:Моё удивление когда настраивал S22 Ultra какое количество рекламного софта там по предустановкеsnapdragon999: ↑ 28.04.2023 14:17 Зато без рекламы как в xiaomi))Что за 4к покупаешь самсунг что за 44к
![]()
-
Donate
Member
В сяоми тоже всё отключается и удаляется. Ну почти всёsnapdragon999: ↑ 28.04.2023 14:26 Так там удалить можно или заморозить
Added in 3 minutes 44 seconds:
6 про користуюсь не так багато без АОД
- спойлер

Последний раз редактировалось Donate 28.04.2023 14:38, всего редактировалось 2 раза.
-
kolesnukm
Member
Тут кожному своє, мені вже влом як колись щось зупиняти, морозити, видаляти, кастомні ядра і прошивки, мільйон форумів, тому обрав для себе Pixel, в користуванні були всі від 1 до 7 про і зараз пів родини на ними, для мене нічого зайвого а що треба доставити то і так без різниця яка платформа
-
7mindfields
Member
Як хутко ми перейшли від 6/6а до 6 про, коли мова пішла про автономністьDonate: ↑ 28.04.2023 14:23Близько 6 годин у 6 Про автономності при середньому навантаженні що я вважаю дуже непоганоЯкщо ми будемо лупити на всю там і рогфони 2 години в геншині показують
Зате 60 фпс на ультра і нічого не гріється
![]()
Added in 1 minute 33 seconds:Моё удивление когда настраивал S22 Ultra какое количество рекламного софта там по предустановкеsnapdragon999: ↑ 28.04.2023 14:17 Зато без рекламы как в xiaomi))Что за 4к покупаешь самсунг что за 44к
![]()
І навіть незважаючи на це, 6 годин при батареї в 5000mah? Оце так результат sarcasm
-
kolesnukm
Member
Так це все індивідуально, від користувача і його набору софту залежить, в когось буде 3 години і день а в когось і 12 годин і два дні. Після просто 4 в пікселів не було проблем із автономністю
-
Donate
Member
Окей полізли в тему до рогфону7mindfields: ↑ 28.04.2023 14:50 Як хутко ми перейшли від 6/6а до 6 про, коли мова пішла про автономність![]()
І навіть незважаючи на це, 6 годин при батареї в 5000mah? Оце так результат
sarcasm![]()
- спойлер

Да якщо даже полізти в незалежні тести простої шестірки я щось не бачу ніякого amazing, tensor не дуже енергоэффективний. У эпла чому так розуміння є кастомний чіп + своя OS яка заточувалась дуже довго з нуля.
- спойлер

-
7mindfields
Member
Рог фон який саме? І взагалі тестувати середнє навантаження на одному і ігри на іншому це моветон, не знаходиш?)Donate: ↑ 28.04.2023 15:00Окей полізли в тему до рогфону7mindfields: ↑ 28.04.2023 14:50 Як хутко ми перейшли від 6/6а до 6 про, коли мова пішла про автономність![]()
І навіть незважаючи на це, 6 годин при батареї в 5000mah? Оце так результат
sarcasm![]()
Що там? 4 години?
- спойлер
![]()
Да якщо даже полізти в незалежні тести простої шестірки я щось не бачу ніякого amazing, tensor не дуже енергоэффективний. У эпла чому так розуміння є кастомний чіп + своя OS яка заточувалась дуже довго з нуля.Нічого критичного або amazing у аппарату не має тримає трішки гірше ніж інші. В березні завезли зміну роздільної здатності єкрану тому чисто в теорії енергоєффективність повинна бути більшою. Але це треба тестувати
- спойлер
![]()
Звістно не смішно, часи коли жартували про айфон і розетку давно минули, ще з виходом XR, а андроїд ентузіасти досі в тредах не можуть перемогти фонову активність, яка з’їдає батарею пікселі тепер демонструють «6 годин середнього навантаження при 5000mah батареї», так смішно, що плакати хочеться
Последний раз редактировалось 7mindfields 28.04.2023 15:41, всего редактировалось 3 раза.
-
Donate
Member
Ну для мене середнє навантаження це відео + транслювання його в discord, телефон десь 6 годин витримував7mindfields: ↑ 28.04.2023 15:34 Рог фон який саме? І взагалі тестувати середнє навантаження на одному і ігри на іншому це моветон, не знаходиш?)
Рог фон 6 який на достатньо енергоєффективному Snapdragon 8+ Gen 1
Added in 25 minutes 39 seconds:
Скільки єпл вклала баксів і років щоб зробити свій кастомний чіп? З якого це гугл туди поліз ліпити своє?7mindfields: ↑ 28.04.2023 15:34пікселі тепер демонструють «6 годин середнього навантаження при 5000mah батареї», так смішно, що плакати хочеться![]()
У тензора який взагалі ліпився з того що змогли купити у самсунга а саме Exynos E990 дуже погана єнергоєффективність за рахунок цього і дуже явний нагрів, гуглу потрібно ще років 7-8 щоб зробити те що зробила єпл. В пікселях і так гугл вижимає все що можливо з тензору. Автономність взагалі тут звичайна. Але взагалі телефони різної катагорії це эпл це чудово коли в тебе все від єпл. А якщо в тебе один телефон і ти на ньому хочеш працювати то це вже взагалі інша річ. Знаємо ми таких і скільки треба геморою з тим айфоном щоб банально фотографії з телефону на ПК скинути. Я не забуду як 4 години перекидував 80 ГБ фото через китайський софт
Последний раз редактировалось Donate 28.04.2023 16:04, всего редактировалось 2 раза.
-
snapdragon999
Member
Короче я так понял кто то закупил партию пикселей и хочет ее продать ))
-
Donate
Member
Да мне вообще все равно, у того человека у которого я брал свой пиксель 6 про он вообще валялся 8 месяцев никто даже не заикался о покупкеsnapdragon999: ↑ 28.04.2023 16:04 Короче я так понял кто то закупил партию пикселей и хочет ее продать ))
-
snapdragon999
Member
Вот что пишут, есть такое?Donate: ↑ 28.04.2023 16:08Да мне вообще все равно, у того человека у которого я брал свой пиксель 6 про он вообще валялся 8 месяцев никто даже не заикался о покупкеsnapdragon999: ↑ 28.04.2023 16:04 Короче я так понял кто то закупил партию пикселей и хочет ее продать )). Просто гугл сейчас занимается демпингом и условний 6а в своем ценовом сегменте вообще не имеет конкуренции. Немного более слабый аналог 888 дракона за 13к с гугловой поддержкой и софтом + старой но обкатаной уже годами камерой с которую выжали на 101%. Предложение очень сладкое. У телефона вообще нет конкуренции ни один производитель не выкатил на данный момент телефон с параметрами лучше или такими же
![]()
- спойлер
- Телефоны Pixel 6 мерцают, если нажать на кнопку питания, когда они выключены. Хотя это не мешает людям нормально использовать свои устройства, это ненормальное поведение. Некоторые пользователи предполагают, что проблема может быть в результате статического заряда.
Вторая проблема – Pixel 6 Pro поставляется с двойной дырочкой камеры. Как вообще можно выпускать устройство с такими проблемами? Что делает их отдел по качеству и, в конце концов, по тестированию?
Наконец, у некоторых устройств серии Pixel 6 зеленый оттенок, как показано на фотографии ниже. Стоит признать, что зеленые оттенки характерны для дисплеев AMOLED и OLED, но почему производитель не проверил устройства перед тем, как выпускать в продажу?
Последняя из проблем – когда приходит сообщение, экран самостоятельно тухнет и включается через долю секунды. На данный момент проблема с подергиванием дисплея кажется самой частой из трех.
-
Donate
Member
1. Мерцания там было не у всех и вроде как полностью пофикшено в декабре 22 года. Причём опять же только на 6.snapdragon999: ↑ 28.04.2023 17:25 Вот что пишут, есть такое?
2. Нет
3. Под углами на белом фоне белый меняет цвет на сколько я знаю на 6 только, там стоит более дешёвая матрица. Если юзать тёмную тему то практически незаметно. Но это у многих производителей так
4. Не замечал.
Проверял ща по серийнику 1С20 телефон 20 декабря 2021 года, это я так понимаю наверное уже больше к второй ревизии.
Я тебе скажу что в целом я проблем не наблюдаю вообще. Клеймили сканер отпечатков проверял с более крутым на S21/S22 Ultra самсунгах там буквально чуть чуть быстрее работает, могу уверенно сказать что в 99,9% случаев распознаёт без проблем. Может ещё зависить от пальцев и типа кожи. Нагрев да он есть, автономность оказалась лучше чем писали. Багов около нуля. Весь 22 год могу сказать точнго гугл ченил безпроводную зарядку ща работает нормально.
-
7mindfields
Member
Прокидайся і гугли що таке shareit, твоя гумореска про неможливо перекинути з айфону (останній бастіон в очах поціновувачів андроїд) вже сивою стала років як 5, якщо не більшеDonate: ↑ 28.04.2023 16:03Ну для мене середнє навантаження це відео + транслювання його в discord, телефон десь 6 годин витримував7mindfields: ↑ 28.04.2023 15:34 Рог фон який саме? І взагалі тестувати середнє навантаження на одному і ігри на іншому це моветон, не знаходиш?)Чіпи накшталт 860 цього нажаль не можуть
Телефон теплий тому вважаю це середнім, якщо холодний то це вже слабке
![]()
Рог фон 6 який на достатньо енергоєффективному Snapdragon 8+ Gen 1
Added in 25 minutes 39 seconds:Скільки єпл вклала баксів і років щоб зробити свій кастомний чіп? З якого це гугл туди поліз ліпити своє?7mindfields: ↑ 28.04.2023 15:34пікселі тепер демонструють «6 годин середнього навантаження при 5000mah батареї», так смішно, що плакати хочеться![]()
У тензора який взагалі ліпився з того що змогли купити у самсунга а саме Exynos E990 дуже погана єнергоєффективність за рахунок цього і дуже явний нагрів, гуглу потрібно ще років 7-8 щоб зробити те що зробила єпл. В пікселях і так гугл вижимає все що можливо з тензору. Автономність взагалі тут звичайна. Але взагалі телефони різної катагорії це эпл це чудово коли в тебе все від єпл. А якщо в тебе один телефон і ти на ньому хочеш працювати то це вже взагалі інша річ. Знаємо ми таких і скільки треба геморою з тим айфоном щоб банально фотографії з телефону на ПК скинути. Я не забуду як 4 години перекидував 80 ГБ фото через китайський софт![]()
-
kolesnukm
Member
Та жоден телефон не ідеальний, кожен підбирає під свої потреби, наприклад для мене ідеальний варіант Pixel з чистим адроїдом і якийсь із мініків 12 чи 13, які по функціях і можливостях перекривають один одного. Частина друзів перейшла із андроїд на іос і щасливі, інші навпаки. Тому тут таке, але за свої гроші на ebay Pixel топ ))
-
snapdragon999
Member
Сейчас apple лучше смотрится любого андроида.Что планшеты, что смарты. Как по мне,у 14 pro нету конкурентов. У самсунгов хуже автономность и сильно мерцающий экран, ниже нормы, перегруженная оболочка, которая со временем лагает на любом процессоре. По плавности интерфейса, камере, качеству экрана, автономности, рядом ничего не стоит на андроиде.
Хоть я их не люблю за жлобство, но вынужден смирится что сейчас они лучшие смартфоны делают.
Хоть я их не люблю за жлобство, но вынужден смирится что сейчас они лучшие смартфоны делают.