Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 28.04.2023 14:16 В мене дзвінки, месенджер і додатки онлайн магазинів, в середньому 2,5-3 години екрану, то s22 вже в 14-16, залишалося 20-30% заряду інколи і менше а 12 mini з точно таким використання десь біля 18-19 теж 20-30%

Ну і оболонка самсунг не зайшла, мільйон лишніх налаштуваннь і софту які якщо раз зайшов чи відкрив вже добре але вільного місця менше ((
Зато без рекламы как в xiaomi))
kolesnukm
Member

Повідомлення

6,7 піксель стабільно один десь із 4-5 годинами екрану і в кінці залишок 10-25%, а 5 так взагалі із своїми 4000 тримав 1.5-2 дні
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 28.04.2023 14:18 6,7 піксель стабільно один десь із 4-5 годинами екрану і в кінці залишок 10-25%, а 5 так взагалі із своїми 4000 тримав 1.5-2 дні
У знакомого с22+, то день живёт, в чем проблема его взять
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.04.2023 14:16 Пікселі це про камеру, а не про автономність :gigi:
Близько 6 годин у 6 Про автономності при середньому навантаженні що я вважаю дуже непогано :shuffle: Якщо ми будемо лупити на всю там і рогфони 2 години в геншині показують :gigi: Зате 60 фпс на ультра і нічого не гріється :laugh:

Added in 1 minute 33 seconds:
snapdragon999: 28.04.2023 14:17 Зато без рекламы как в xiaomi))
Моё удивление когда настраивал S22 Ultra какое количество рекламного софта там по предустановке :lol: Что за 4к покупаешь самсунг что за 44к :laugh:
Востаннє редагувалось 28.04.2023 14:27 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
kolesnukm
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.04.2023 14:19
kolesnukm: 28.04.2023 14:18 6,7 піксель стабільно один десь із 4-5 годинами екрану і в кінці залишок 10-25%, а 5 так взагалі із своїми 4000 тримав 1.5-2 дні
У знакомого с22+, то день живёт, в чем проблема его взять

Розміри, і не люблю оболонку самсунг вже писав вище чому
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 28.04.2023 14:23
7mindfields: 28.04.2023 14:16 Пікселі це про камеру, а не про автономність :gigi:
Близько 6 годин у 6 Про автономності при середньому навантаженні що я вважаю дуже непогано :shuffle:

Моё удивление когда настраивал S22 Ultra какое количество рекламного софта там по предустановке :lol: Что за 4к покупаешь самсунг что за 44к :laugh:
Так там удалить можно или заморозить
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.04.2023 14:26 Так там удалить можно или заморозить
В сяоми тоже всё отключается и удаляется. Ну почти всё :laugh:

Added in 3 minutes 44 seconds:
6 про користуюсь не так багато без АОД :laugh: З ним десь день максимум :gigi: Телефон випуску грудня 21, трішки менше року в роботі :rolleyes:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 28.04.2023 14:38 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Тут кожному своє, мені вже влом як колись щось зупиняти, морозити, видаляти, кастомні ядра і прошивки, мільйон форумів, тому обрав для себе Pixel, в користуванні були всі від 1 до 7 про і зараз пів родини на ними, для мене нічого зайвого а що треба доставити то і так без різниця яка платформа
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 28.04.2023 14:23
Близько 6 годин у 6 Про автономності при середньому навантаженні що я вважаю дуже непогано :shuffle: Якщо ми будемо лупити на всю там і рогфони 2 години в геншині показують :gigi: Зате 60 фпс на ультра і нічого не гріється :laugh:

Як хутко ми перейшли від 6/6а до 6 про, коли мова пішла про автономність :rotate:
І навіть незважаючи на це, 6 годин при батареї в 5000mah? Оце так результат sarcasm :lol:
kolesnukm
Member

Повідомлення

Так це все індивідуально, від користувача і його набору софту залежить, в когось буде 3 години і день а в когось і 12 годин і два дні. Після просто 4 в пікселів не було проблем із автономністю
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.04.2023 14:50 Як хутко ми перейшли від 6/6а до 6 про, коли мова пішла про автономність :rotate:
І навіть незважаючи на це, 6 годин при батареї в 5000mah? Оце так результат
sarcasm :lol:
Окей полізли в тему до рогфону
спойлер
Зображення
Що там? 4 години? :laugh:

Да якщо даже полізти в незалежні тести простої шестірки я щось не бачу ніякого amazing, tensor не дуже енергоэффективний. У эпла чому так розуміння є кастомний чіп + своя OS яка заточувалась дуже довго з нуля.
спойлер
Зображення
Нічого критичного або amazing у аппарату не має тримає трішки гірше ніж інші. В березні завезли зміну роздільної здатності єкрану тому чисто в теорії енергоєффективність повинна бути більшою. Але це треба тестувати :rotate:
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 28.04.2023 15:00
7mindfields: 28.04.2023 14:50 Як хутко ми перейшли від 6/6а до 6 про, коли мова пішла про автономність :rotate:
І навіть незважаючи на це, 6 годин при батареї в 5000mah? Оце так результат
sarcasm :lol:
Окей полізли в тему до рогфону
спойлер
Зображення
Що там? 4 години? :laugh:

Да якщо даже полізти в незалежні тести простої шестірки я щось не бачу ніякого amazing, tensor не дуже енергоэффективний. У эпла чому так розуміння є кастомний чіп + своя OS яка заточувалась дуже довго з нуля.
спойлер
Зображення
Нічого критичного або amazing у аппарату не має тримає трішки гірше ніж інші. В березні завезли зміну роздільної здатності єкрану тому чисто в теорії енергоєффективність повинна бути більшою. Але це треба тестувати :rotate:
Рог фон який саме? І взагалі тестувати середнє навантаження на одному і ігри на іншому це моветон, не знаходиш?)
Звістно не смішно, часи коли жартували про айфон і розетку давно минули, ще з виходом XR, а андроїд ентузіасти досі в тредах не можуть перемогти фонову активність, яка з’їдає батарею пікселі тепер демонструють «6 годин середнього навантаження при 5000mah батареї», так смішно, що плакати хочеться :lol:
Востаннє редагувалось 28.04.2023 15:41 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 3 разів.
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 28.04.2023 15:34 Рог фон який саме? І взагалі тестувати середнє навантаження на одному і ігри на іншому це моветон, не знаходиш?)
Ну для мене середнє навантаження це відео + транслювання його в discord, телефон десь 6 годин витримував :laugh: Чіпи накшталт 860 цього нажаль не можуть :weep: Телефон теплий тому вважаю це середнім, якщо холодний то це вже слабке :laugh:
Рог фон 6 який на достатньо енергоєффективному Snapdragon 8+ Gen 1 :insane:

Added in 25 minutes 39 seconds:
7mindfields: 28.04.2023 15:34пікселі тепер демонструють «6 годин середнього навантаження при 5000mah батареї», так смішно, що плакати хочеться :lol:
Скільки єпл вклала баксів і років щоб зробити свій кастомний чіп? З якого це гугл туди поліз ліпити своє?
У тензора який взагалі ліпився з того що змогли купити у самсунга а саме Exynos E990 дуже погана єнергоєффективність за рахунок цього і дуже явний нагрів, гуглу потрібно ще років 7-8 щоб зробити те що зробила єпл. В пікселях і так гугл вижимає все що можливо з тензору. Автономність взагалі тут звичайна. Але взагалі телефони різної катагорії це эпл це чудово коли в тебе все від єпл. А якщо в тебе один телефон і ти на ньому хочеш працювати то це вже взагалі інша річ. Знаємо ми таких і скільки треба геморою з тим айфоном щоб банально фотографії з телефону на ПК скинути. Я не забуду як 4 години перекидував 80 ГБ фото через китайський софт :laugh:
Востаннє редагувалось 28.04.2023 16:04 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Короче я так понял кто то закупил партию пикселей и хочет ее продать ))
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.04.2023 16:04 Короче я так понял кто то закупил партию пикселей и хочет ее продать ))
Да мне вообще все равно, у того человека у которого я брал свой пиксель 6 про он вообще валялся 8 месяцев никто даже не заикался о покупке :laugh: . Просто гугл сейчас занимается демпингом и условний 6а в своем ценовом сегменте вообще не имеет конкуренции. Немного более слабый аналог 888 дракона за 13к с гугловой поддержкой и софтом + старой но обкатаной уже годами камерой с которую выжали на 101%. Предложение очень сладкое. У телефона вообще нет конкуренции ни один производитель не выкатил на данный момент телефон с параметрами лучше или такими же :rolleyes:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 28.04.2023 16:08
snapdragon999: 28.04.2023 16:04 Короче я так понял кто то закупил партию пикселей и хочет ее продать ))
Да мне вообще все равно, у того человека у которого я брал свой пиксель 6 про он вообще валялся 8 месяцев никто даже не заикался о покупке :laugh: . Просто гугл сейчас занимается демпингом и условний 6а в своем ценовом сегменте вообще не имеет конкуренции. Немного более слабый аналог 888 дракона за 13к с гугловой поддержкой и софтом + старой но обкатаной уже годами камерой с которую выжали на 101%. Предложение очень сладкое. У телефона вообще нет конкуренции ни один производитель не выкатил на данный момент телефон с параметрами лучше или такими же :rolleyes:
Вот что пишут, есть такое?
спойлер
Телефоны Pixel 6 мерцают, если нажать на кнопку питания, когда они выключены. Хотя это не мешает людям нормально использовать свои устройства, это ненормальное поведение. Некоторые пользователи предполагают, что проблема может быть в результате статического заряда.

Вторая проблема – Pixel 6 Pro поставляется с двойной дырочкой камеры. Как вообще можно выпускать устройство с такими проблемами? Что делает их отдел по качеству и, в конце концов, по тестированию?

Наконец, у некоторых устройств серии Pixel 6 зеленый оттенок, как показано на фотографии ниже. Стоит признать, что зеленые оттенки характерны для дисплеев AMOLED и OLED, но почему производитель не проверил устройства перед тем, как выпускать в продажу?

Последняя из проблем – когда приходит сообщение, экран самостоятельно тухнет и включается через долю секунды. На данный момент проблема с подергиванием дисплея кажется самой частой из трех.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 28.04.2023 17:25 Вот что пишут, есть такое?
1. Мерцания там было не у всех и вроде как полностью пофикшено в декабре 22 года. Причём опять же только на 6.
2. Нет
3. Под углами на белом фоне белый меняет цвет на сколько я знаю на 6 только, там стоит более дешёвая матрица. Если юзать тёмную тему то практически незаметно. Но это у многих производителей так :gigi: Хотя LTPO матрицы это производства САМСУНГ :gigi:
4. Не замечал.

Проверял ща по серийнику 1С20 телефон 20 декабря 2021 года, это я так понимаю наверное уже больше к второй ревизии.

Я тебе скажу что в целом я проблем не наблюдаю вообще. Клеймили сканер отпечатков проверял с более крутым на S21/S22 Ultra самсунгах там буквально чуть чуть быстрее работает, могу уверенно сказать что в 99,9% случаев распознаёт без проблем. Может ещё зависить от пальцев и типа кожи. Нагрев да он есть, автономность оказалась лучше чем писали. Багов около нуля. Весь 22 год могу сказать точнго гугл ченил безпроводную зарядку ща работает нормально.
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 28.04.2023 16:03
7mindfields: 28.04.2023 15:34 Рог фон який саме? І взагалі тестувати середнє навантаження на одному і ігри на іншому це моветон, не знаходиш?)
Ну для мене середнє навантаження це відео + транслювання його в discord, телефон десь 6 годин витримував :laugh: Чіпи накшталт 860 цього нажаль не можуть :weep: Телефон теплий тому вважаю це середнім, якщо холодний то це вже слабке :laugh:
Рог фон 6 який на достатньо енергоєффективному Snapdragon 8+ Gen 1 :insane:

Added in 25 minutes 39 seconds:
7mindfields: 28.04.2023 15:34пікселі тепер демонструють «6 годин середнього навантаження при 5000mah батареї», так смішно, що плакати хочеться :lol:
Скільки єпл вклала баксів і років щоб зробити свій кастомний чіп? З якого це гугл туди поліз ліпити своє?
У тензора який взагалі ліпився з того що змогли купити у самсунга а саме Exynos E990 дуже погана єнергоєффективність за рахунок цього і дуже явний нагрів, гуглу потрібно ще років 7-8 щоб зробити те що зробила єпл. В пікселях і так гугл вижимає все що можливо з тензору. Автономність взагалі тут звичайна. Але взагалі телефони різної катагорії це эпл це чудово коли в тебе все від єпл. А якщо в тебе один телефон і ти на ньому хочеш працювати то це вже взагалі інша річ. Знаємо ми таких і скільки треба геморою з тим айфоном щоб банально фотографії з телефону на ПК скинути. Я не забуду як 4 години перекидував 80 ГБ фото через китайський софт :laugh:
Прокидайся і гугли що таке shareit, твоя гумореска про неможливо перекинути з айфону (останній бастіон в очах поціновувачів андроїд) вже сивою стала років як 5, якщо не більше :rotate:
kolesnukm
Member

Повідомлення

Та жоден телефон не ідеальний, кожен підбирає під свої потреби, наприклад для мене ідеальний варіант Pixel з чистим адроїдом і якийсь із мініків 12 чи 13, які по функціях і можливостях перекривають один одного. Частина друзів перейшла із андроїд на іос і щасливі, інші навпаки. Тому тут таке, але за свої гроші на ebay Pixel топ ))
snapdragon999
Member

Повідомлення

Сейчас apple лучше смотрится любого андроида.Что планшеты, что смарты. Как по мне,у 14 pro нету конкурентов. У самсунгов хуже автономность и сильно мерцающий экран, ниже нормы, перегруженная оболочка, которая со временем лагает на любом процессоре. По плавности интерфейса, камере, качеству экрана, автономности, рядом ничего не стоит на андроиде.
Хоть я их не люблю за жлобство, но вынужден смирится что сейчас они лучшие смартфоны делают.
Відповісти