Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 2)
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
начало viewtopic.php?f=16&t=148323
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.
Ну понеслась....
-
Sanьka
Member
махан тоже ничеанти__бот:Так кони благородные и ваще классные животные.
-
leif
Member
а шо тут ловити?LostBoy:Шо там ловить?
поки досить молодий і немає дітей, хочеться спробувати принаймні кілька років пожити і попрацювати там. Тим паче роботу ж нам з дружиною шукати не треба — переїжджай і живи.
тим паче більшість наших замовників і зараз з Німеччини, Нідерландів, Великобританії, є бажання спробувати розширити співпрацю з ними (і не тільки з ними) офлайном, подивитись як це спрацює.
-
mgerchik
Member
"забугор" "забугру" рознь. если мы например взять столицу (ту же Варшаву), то там не такой уж и спокойный ритм. В том же центре так же много людей, машин, другого транспорта, и все шустро куда то идут; разве что только в обеденное время по проще немного с ритмом.LostBoy:Да и не только в Украинеtablestikus:Зато теперь в любой другой город приезжаю в Украине - тишина и покой кажется)После ритма Киева за бугром почти везде - тишь и благодать, как на кладбище
Востаннє редагувалось 19.10.2020 14:09 користувачем mgerchik, всього редагувалось 1 раз.
-
Sanьka
Member
LostBoy судя по аве патриотично настроенный человек, так что не надо тутleif:шо тут ловити?
-
анти__бот
Member
SergN
А ты думаешь что коней нужно дешевле чем авто, да пусть тогда пешком стоят, а не коней им, машины вон, коней в центр, вива ла революсьон!
А ты думаешь что коней нужно дешевле чем авто, да пусть тогда пешком стоят, а не коней им, машины вон, коней в центр, вива ла революсьон!
-
Sanьka
Member
велики, эл самокаты - самое оно. Быстро, дешево, и не гадит.
Я сам на веле гоняю.
Я сам на веле гоняю.
-
анти__бот
Member
Не ну с конями тоже бывает всякое , ну и стареют они тоже.Sanьka:махан тоже ниче
-
Scoffer
Member
LostBoy просто шарить, що ніде в Європі більше немає такого співвідношення заробітку в ІТ до затрат на життяSanьka:LostBoy судя по аве патриотично настроенный человек, так что не надо тут
Краще можна знайти хіба що в Штатах або у якихось китайцьоазіатів.
Я теж не бачу сенсу. В економічному плані це переїзд в мінуса. Хіба що якась Швейцарія там, але ти ще спробуй в неї потрапити.
-
Sanьka
Member
но есть вещи которые не купишь, например общий порядок. Когда прав тот кто прав, а не тот у кого бабла и связей больше.Scoffer:В економічному плані це переїзд в мінуса.
Ну хотя бы где меньше зависимость от этого.
не хорошо когда на переходе мажор может сбить кого то, а потом через год выйти по удо
Востаннє редагувалось 19.10.2020 14:20 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
анти__бот
Member
Scoffer
У меня друг возле Франкфурта живёт, ну там конечно чистенько и аккуратненько, за коммуналку я не знаю, а вот продукты недорогие, если не написано что экологичнные) там у них в пригороде у каждого свое какая-то фирма, а у соседа была коллекция машин старых, ну короче так интересненько.
У меня друг возле Франкфурта живёт, ну там конечно чистенько и аккуратненько, за коммуналку я не знаю, а вот продукты недорогие, если не написано что экологичнные) там у них в пригороде у каждого свое какая-то фирма, а у соседа была коллекция машин старых, ну короче так интересненько.
-
Sanьka
Member
че далеко ходить, вон Дедрат в Берлине живет.анти__бот:У меня друг возле Франкфурта
-
анти__бот
Member
Sanьka
Ну и нормально себя чувствует.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Scoffer
О на афронемец
жалуются даже немец, только так в домашней обстановке, чтобы никто не слышал 
Ну и нормально себя чувствует.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Scoffer
О на афронемец
Востаннє редагувалось 19.10.2020 14:24 користувачем анти__бот, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
все сильно індивідуально, може бути мільйон сценаріїв такого переїзду. великі і маленькі міста, різні професійні сфери, різні вподобання і орієнтири (море під боком в маленькому містечку десь в Іспанії на узбережжі чи Берлін з Бергхайном).

Відправлено через 30 секунди:
саме такSanьka:но есть вещи которые не купишь, например общий порядок. Когда прав тот кто прав, а не тот у кого бабла и связей больше.
Ну хотя бы где меньше зависимость от этого.
не хорошо когда на переходе мажор может сбить кого то, а потом через год выйти по удо
Відправлено через 30 секунди:
ну не перебільшуй.Scoffer:може збити афронігра, і йому теж нічо не буде
-
Sanьka
Member
тогда скажешь что ты гай и вы будете равноправныScoffer:Зато тебе там на переході може збити афронігра, і йому теж нічо не буде бо це нині модно в тих місцях
-
анти__бот
Member
Sanьka
Хорошо придумал.
Хорошо придумал.
-
Scoffer
Member
Я не сильно перебільшую. Якщо до тебе просто причепиться бидло обкраде або наваляє по мордам так щоб не довелось госпіталізувати, і це бидло - мігранти з арабій або африк, їм не буде рівно нічого від слова зовсім. Максимум скажуть "атата, більше так не робіть".leif:ну не перебільшуй.
-
анти__бот
Member
Сегодня нормально флудилка работает.
-
Sanьka
Member
ну а у нас его просто не найдут, так как их не отличишь одного от другого. Им даже маску носить не надо.Scoffer:Максимум скажуть "атата, більше так не робіть".
-
leif
Member
бідні європейці, мабуть скоро почнуть переїжджати в Україну, де порядок і невідворотність покарання для бидлаScoffer:Якщо до тебе просто причепиться бидло обкраде або наваляє по мордам так щоб не довелось госпіталізувати, і це бидло - мігранти з арабій або африк, їм не буде рівно нічого від слова зовсім. Максимум скажуть "атата, більше так не робіть".