Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Shepard1985: 15.05.2026 19:10Ви хоча б для початку подивилися на те, скільки людей працює у АМД загалом і скільки у куртки+синіх покидьків?!
Ну АМД не може конкурувати з такими гігантами на рівні, бо компанія маленька
Лол, що ви курите?
NVIDIA ~42 000 співробітників
AMD ~31 000 співробітників
Бідна нещасна маленька компанія з кількістю співробітників як населення цілого міста і капіталізацією розміром з ВВП деяких великих держав :lol:
Shepard1985
Member

Повідомлення

Не думав, що прийдеться пояснювати на пальцях...
Я ж написав, що АМД не може конкурувати з такими компаніями, як інтел+Нвідіа. Інтел має 85000 працівників, Нвідіа 36 тисяч, а АМД лише 28 тисяч, при чому АМД до недавна одна розвивала різні напрямки, як наприклад процесори+відеокарти+встройка. Нвідіа процесори не виробляє, якщо мені не змінює пам'ять, а Інтел лише нещодавно почала виробляти встроєну графіку і відеокарти. Ну і АМД непогано виросла за останні роки насамперед завдяки таким клієнтам, як я, бо я за все своє життя не купив нічого від Інтел, чи Нвідіа і ніколи не куплю, я інвестую у АМД. Хоча, якщо дивитися на історію, то 15 років назад був момент, коли АМД могла зникнути, як компанія, як колись міг зникнути і ПК геймінг, але завдяки Валв ПК геймінг вижив і я теж вклав немало своїх грошей, часу у цю боротьбу за виживання. Так, я не завжди отримував найкраще, але я не хотів переплачувати за марку, понти і бути одним із ідіотів, які купують щось лише для того, аби іншим "щось довести". Я так само відношуся до всього. Я не купую телефони за 1000 євро, особливо Айфони, бо це маразм віддавати такі гроші за те, аби "бути модним". Мене і андроїд влаштовує за пів ціни. І ПК мене влаштовує замість консолів. Я не кажу, що ПК краще, що консолі гівно, але це мій вибір! Я за те, аби кожен міг грати на тій платформі, на якій він хоче грати і я проти всіх цих ексклюзивів і дебілізму навколо цього.

Відправлено через 9 хвилин 47 секунд:
Alexsandr: 15.05.2026 22:11
Shepard1985: 15.05.2026 19:10 Ігрова індустрія більше не приносить доходів, тому для чого АМД вкладати гроші у те, що по факту збиткове?
Як би написати. Ігри були і будуть, якщо звісно не станеться армагедон. А ШІ може піти до інших, нові оптичні схеми, нові стартапи... і роль ЦП і відео знову знизиться, не буде нульова, просто знизиться. Технологія тільки розвивається і може вистрілити щось інше, щось що не потребує куда менше енергії.

Ви ж бачите, що ігрова індустрія теж пробуксовує. Ігри стають примітивніші, графон якийсь однаковий і це напевно через відсутність конкуренції рушіїв, все стає дорожчим, а якість нульова. Дуже мало якісних ігор... А на рахунок ринку заліза - на мій погляд ми досягли максимуму у залізі, ну майже досягли, тепер прийшов час за оптимізацією і різного роду апскейлерів та нових технологій.

Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
vsx: 15.05.2026 22:27
Shepard1985: 15.05.2026 19:10 Особисто мені цікаво, чи вийде ФСР 4 на портативні пристрої? Якщо так, то це дуже гарна новина. Це дасть друге дихання для портативок.
Ну если через optiscaler доступно то почему нет? Надо только дождаться официальных драйверов. И на стимдеках и на всяких мини пк с Ryzen AI Max будет как сейчас есть 3.1
Меня вот другое интересует, когда выйдет FSR 4.5 или какой там они следующий готовят, будут ли они делать версию с int 8?
Як на мене ФСР 4.1 достатньо для комфортної гри. Все інше буде жерти більше ресурсів, а портативки і так в притул вже можуть вичавити із себе адекватну картинку. Наприклад, РЕ 7 навіть сьогодні не пограти на портативках останнього покоління з трасуванням променів, хоча грі вже десь 10 років! Якийсь абсурд!

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
vmsolver: 16.05.2026 09:38
Shepard1985: 15.05.2026 19:10і наразі в неї інші пріорітети. Ігрова індустрія більше не приносить доходів, тому для чого АМД вкладати гроші у те, що по факту збиткове?
Даже так? Надо лишь просто подождать и Радионы сами станут лучше? :rotate: Гениально! :laugh:
Не маніпулюйте... Я мав на увазі, що зараз менше людей працюють на створення нового для геймінгу у АМД, адже більшість зайнята ШІ. Тому результату не буде. Буде такий результат, який ми бачимо. З 28 000 працівників більшість зараз займається ШІ, маленька частина підготовкою встройки для нових поколінь консолей. Ну а таким, як ви не вгодити все рівно, бо ви як несли до синьої мразоти і куртки гроші, так і далі будете носити. Як то кажуть горбатого....

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
my4a4oc: 16.05.2026 13:31
Shepard1985: 15.05.2026 19:10 У коментах якісь недолугі люди і декілька адекватів.
Ви хоча б для початку подивилися на те, скільки людей працює у АМД загалом і скільки у куртки+синіх покидьків?!
Ну АМД не може конкурувати з такими гігантами на рівні, бо компанія маленька по зрівнянню і наразі в неї інші пріорітети. Ігрова індустрія більше не приносить доходів, тому для чого АМД вкладати гроші у те, що по факту збиткове? Ну і ви ж самі тут (деякі...) визнаєте, що ви несете гроші до куртки, бо вам 5000 доларів за карту, то не гроші, але потім скиглите, що чому так дорого?! Дорого, бо ідіоти! Бо куртка може всіх нагнути, а інвестувати у АМД не хочеться, бо то треба чекати, маєш певний пердолінг.... Ну то купуйте зелену цвіль, а коли конкурентів не залишиться, то будете вбивати одне одного, як в радянські часи вбивали за джинсові штані та куртки!
Особисто мені цікаво, чи вийде ФСР 4 на портативні пристрої? Якщо так, то це дуже гарна новина. Це дасть друге дихання для портативок.
ой ну да, а з процами амд зараз не також робить? Чи це інше) Капиталізм завжди однаковий
За даними Стім сьогодні більшість все ще сидить на синіх процах і навіть сьогодні хворі на голову купують від синіх різний непотріб. Люди або дуже молоді і не пам'ятають, як свого часу Інтел чавила конкурентів плативши бабло компаніям, аби ті не дай бог вставили камінь від червоних у свої ноутбуки. Для мене така компанія померла в той самий день, коли згідно судового рішення виплатила якісь штрафи АМД за таку свою підлу діяльність. Смердюча конторка...
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Shepard1985: 18.05.2026 20:30Я ж написав, що АМД не може конкурувати з такими компаніями, як інтел+Нвідіа. Інтел має 85000 працівників, Нвідіа 36 тисяч, а АМД лише 28 тисяч, при чому АМД до недавна одна розвивала різні напрямки, як наприклад процесори+відеокарти+встройка. Нвідіа процесори не виробляє, якщо мені не змінює пам'ять, а Інтел лише нещодавно почала виробляти встроєну графіку і відеокарти.
Не треба пояснювати на пальцях те, в чому ви не тямите і несете дичину.
Інтел некоректно порівнювати по кількості співробітників з Нвідієй та АМД напряму, бо Нвідія та АМД - fabless компанії, які розробляють дизайн чипів, але не виробляють їх самостійно, а у Інтела є ще величезна фабрика і з тих 85000 абсолютна переважна більшість - працівники фабрики. Бо там дойдемо до того, що треба до штату ще і штат TSMC та GlobalFoundries додавати.

А от Нвідія і АМД мають схожі fabless моделі бізнесу і от їх порівнювати як раз напряму можливо.
Що у Нвідії, що у АМД величезний портфель продуктів, де кількість напрямків бізнесу більше десятку у кожної, і напрям PC GPU у обох давно дуже вторинний бізнес.
Як ми бачимо, кількість співробітників співставна, так нвідія десь на 30-35% більше за АМД, але це точно не про порівняння величезного гіганта з величезним штатом проти маленької компанії з гаража в трусіках, це про порівняння величезного гіганта з величезним штатом проти величезного гіганта з величезним штатом.
І саме тому вимоги до якості продуктів до них однакові.
Чомусь ніщо не заважає АМД розробляти високоякісний продукт в CPU сегменті.
Востаннє редагувалось 18.05.2026 20:46 користувачем fantomrulezz, всього редагувалось 1 раз.
Shepard1985
Member

Повідомлення

Ну АМД не може конкурувати з такими гігантами на рівні, бо компанія маленька по зрівнянню і наразі в неї інші пріорітети
AMD, может конкурировать, Лиза денег мало Radeon department дает ;)
Интел если шо во внутренних тестах не существует для АМД, их больше с Эппл конкуренция интересует. :)
[/quote]

На рахунок мало грошей на РД згідний, але там і мало людей, бо ШІ приносить більшу вигоду. А на рахунок Інтел то якась маячня.

Відправлено через 31 хвилину 41 секунду:
fantomrulezz: 18.05.2026 20:44
Shepard1985: 18.05.2026 20:30Я ж написав, що АМД не може конкурувати з такими компаніями, як інтел+Нвідіа. Інтел має 85000 працівників,
Не треба пояснювати на пальцях те, в чому ви не тямите і несете дичину.
Інтел некоректно порівнювати по кількості співробітників з Нвідієй та АМД напряму, бо Нвідія та АМД - fabless компанії, які розробляють дизайн чипів, але не виробляють їх самостійно, а у Інтела є ще величезна фабрика і з тих 85000 абсолютна переважна більшість - працівники фабрики. Бо там дойдемо до того, що треба до штату ще і штат TSMC та GlobalFoundries додавати.

А от Нвідія і АМД мають схожі fabless моделі бізнесу і от їх порівнювати як раз напряму можливо.
Що у Нвідії, що у АМД величезний портфель продуктів, де кількість напрямків бізнесу більше десятку у кожної, і напрям PC GPU у обох давно дуже вторинний бізнес.
Як ми бачимо, кількість співробітників співставна, так нвідія десь на 30-35% більше за АМД, але це точно не про порівняння величезного гіганта з величезним штатом проти маленької компанії з гаража в трусіках, це про порівняння величезного гіганта з величезним штатом проти величезного гіганта з величезним штатом.
І саме тому вимоги до якості продуктів до них однакові.
Чомусь ніщо не заважає АМД розробляти високоякісний продукт в CPU сегменті.
Так ви все правильно написали і я не збираюся з цим сперечатися, але все таки на тому ж прикладі ЦП вони скільки років йшли до цього, скільки було витрачено різного, аби побудувати ці процесори? Якщо брати 10 років назад, то АМД мала лише 8 тисяч працівників, коли Інтел мала 100 з гаком. Звісно у Інтел є фабрики і переважна більшість людей працює на фабриках, але ну там були бабки, ресурси, аби розробляти, удосконалювати, а у АМД що було? Хто інвестував у АМД? Переважно такі "дурні" геймери, як я і врятував консольний ринок. Те, що Інтел прос...рала все, то вже інша справа.
У Нвідіа теж були ресурси завжди і вони завжди були попереду. Вони вдало осідлали все, що приносило бабки: майнінг, хмарний геймінг, ШІ....
До чого я веду? Якщо дивитися на АМД у історичному розрізі, то 10 років назад ця компанія була напівмертвою. Якби не Ліза, то напевно компанії вже не існувало. А якби Ліза прийшла на 5 років раніше, то хто зна де була б АМД?
Сьогодні розробка графіки та проців - це хобі для компанії, бо якщо хочеш вижити у цій жорсткій конкуренції, то потрібно робити те, що приносить величезні доходи, а це на даний момент не геймінг...
waryag
Member

Повідомлення

Shepard1985: 18.05.2026 20:43Ну і АМД непогано виросла за останні роки насамперед завдяки таким клієнтам, як я
Неправда. Основний напрям зростання - серверне залізо і ШІ. І справи там йдуть настільки вдало, що АМД цілий рік клала болт на проблему ФСР4 для минулих поколінь.
І якщо ринкова доля АМД в відяхах стиснеться до 1-2%, це буде прямим наслідком відверто антиспоживацької політики.
Shepard1985: 18.05.2026 20:43при чому АМД до недавна одна розвивала різні напрямки, як наприклад процесори+відеокарти+встройка. Нвідіа процесори не виробляє, якщо мені не змінює пам'ять
Зраджує :D
нвідіа доволі давно випускає процесори на АРМ. Нвідіа шілд, процесори для авто і т.п. АПУ двох останнії свічів - це теє нвідіа.
Shepard1985: 18.05.2026 20:43Ви ж бачите, що ігрова індустрія теж пробуксовує. Ігри стають примітивніші, графон якийсь однаковий і це напевно через відсутність конкуренції рушіїв, все стає дорожчим, а якість нульова. Дуже мало якісних ігор...
Навпаки, є величезна кількість різноманітних ігор.
Однаковий графон - в якому всесвіті? Хтось працює на фотореалізм (і тут УЕ5 допогає створити графон в помірному бюджеті), хтось його стилізовує, хтось спрощує, інколи небагато, а часто - буквально до піксельної графіки. І майже всюди є приклади вдалих проєктів, хіба що фанати РТС ніяк не дочекаються на новий старкрафт.
Shepard1985
Member

Повідомлення

waryag: 18.05.2026 23:38
Shepard1985: 18.05.2026 20:43Ну і АМД непогано виросла за останні роки насамперед завдяки таким клієнтам, як я
Неправда. Основний напрям зростання - серверне залізо і ШІ. І справи там йдуть настільки вдало, що АМД цілий рік клала болт на проблему ФСР4 для минулих поколінь.
І якщо ринкова доля АМД в відяхах стиснеться до 1-2%, це буде прямим наслідком відверто антиспоживацької політики.
Shepard1985: 18.05.2026 20:43при чому АМД до недавна одна розвивала різні напрямки, як наприклад процесори+відеокарти+встройка. Нвідіа процесори не виробляє, якщо мені не змінює пам'ять
Зраджує :D
нвідіа доволі давно випускає процесори на АРМ. Нвідіа шілд, процесори для авто і т.п. АПУ двох останнії свічів - це теє нвідіа.
Shepard1985: 18.05.2026 20:43Ви ж бачите, що ігрова індустрія теж пробуксовує. Ігри стають примітивніші, графон якийсь однаковий і це напевно через відсутність конкуренції рушіїв, все стає дорожчим, а якість нульова. Дуже мало якісних ігор...
Навпаки, є величезна кількість різноманітних ігор.
Однаковий графон - в якому всесвіті? Хтось працює на фотореалізм (і тут УЕ5 допогає створити графон в помірному бюджеті), хтось його стилізовує, хтось спрощує, інколи небагато, а часто - буквально до піксельної графіки. І майже всюди є приклади вдалих проєктів, хіба що фанати РТС ніяк не дочекаються на новий старкрафт.
Сьогодні так, АМД заробляє завдяки серверам та ШІ, але якби не консольний ринок у 2013 році, якби не контракт з Майкрософт та Соні, то АМД могла б не дожити до серверів та ШІ. Я мав на увазі, що ми споживачі, які вірили у компанію, підтримували її фінансово, віддавали наші гроші за її продукцію, ми теж долучилися до її успіху.

Щодо Нвідіа та її процесори АРМ, то там є якийсь прогрес? Окрім як у Нінтендо більше ніде її процесорів немає. Ну і будьмо відвертими, її АРМ процесори не найкращі, а на архітектурі типу АМД та Інтел в неї запропонувати нема чого, чи не так?

Щодо ігор.
Ви саме влучно підкреслили УЕ5, яке на жаль на мій погляд і внесло корективи у те, що на сьогодні майже кожна гра виглядає якоюсь пластмасовою. Колись було декілька рушіїв, які конкурували між собою, кожна з яких мала якусь власну атмосферу, власну ізюминку. А сьогодні все виглядає якось однаково. Деякі проекти 15 річної давнини графічно виглядають краще, ніж деякі нові.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Shepard1985: 19.05.2026 10:11Колись було декілька рушіїв, які конкурували між собою, кожна з яких мала якусь власну атмосферу, власну ізюминку.
Это когда? Ничего не поменялось с тех времен. Большинство игр как были на UE так и продолжают быть. У Capcom свой движок(хотя уже как 5 лет Unity), у EA Frostbite, у Bethesda - Creation Engine, у Ubisoft свое двигло, у игр Sony тоже свои движки, Cry Engine как использовало пару игр, так и продолжает использовать. И т.д. Просто сейчас UE5 - это красивый высер в плане оптимизации вот и всё. Но разработчикам, у которых нет своего движка, особо деваться не куда. Там либо Unity либо UE5... Cry Engine к примеру почему то никто не хочет...
Востаннє редагувалось 19.05.2026 10:55 користувачем XXXshadyXXX, всього редагувалось 1 раз.
waryag
Member

Повідомлення

Shepard1985: 19.05.2026 10:11Щодо Нвідіа та її процесори АРМ, то там є якийсь прогрес? Окрім як у Нінтендо більше ніде її процесорів немає. Ну і будьмо відвертими, її АРМ процесори не найкращі
:facepalm:
Тегри чи їх нащадки є в дорогих авто, промислових роботах, дронах. Грейс використовується в топовому серверному залізі нвідіа.
DGX spark і інші девайси на його чипі продаються відносно активно, хоча і не стали суперхітом. А ось на основі його спрощеної версії нвідіа намагається створити геймерські системи.

Нвідіа непотрібно мати найкращі процесори, їй достатньо мати якісь власні ядра для своєї чудової графічної частини.
Shepard1985: 19.05.2026 10:11а на архітектурі типу АМД та Інтел в неї запропонувати нема чого, чи не так
х86 наглухо закрита ліцензіями. Повні є лише ві інтел і АМД, стара версія - у ВІА. Все.
Shepard1985: 19.05.2026 10:11Ви саме влучно підкреслили УЕ5, яке на жаль на мій погляд і внесло корективи у те, що на сьогодні майже кожна гра виглядає якоюсь пластмасовою.
Не погоджуся. Я б сказав навпаки, що прагнення до фотореалізму псуе УЕ5 - забагато потужних, складних і ресурсозатратних інструментів, що вбивають продуктивність в недостатньо прямих руках розробника. (хоча той же юніті може її вбити і з простою дешевою картинкою).
vmsolver
Member

Повідомлення

Shepard1985: 18.05.2026 20:43
vmsolver: 16.05.2026 09:38 Даже так? Надо лишь просто подождать и Радионы сами станут лучше? :rotate: Гениально! :laugh:
Не маніпулюйте... Я мав на увазі, що зараз менше людей працюють на створення нового для геймінгу у АМД, адже більшість зайнята ШІ. Тому результату не буде. Буде такий результат, який ми бачимо. З 28 000 працівників більшість зараз займається ШІ, маленька частина підготовкою встройки для нових поколінь консолей. Ну а таким, як ви не вгодити все рівно
Может это не я манипулирую, а вы? Кто говорил о тезисе, что якобы игровая индустрия больше не приносит доходов? Кто этот злобный манипулятор, не подскажите? Приносит и нормально приносит, Nvidia 3 ярда в квартал зарабатывает, это хороший доход, раньше было меньше, в этом плане доход игрового подразделения изменился мало.

Вы не знаете сколько людей в АМД работают над GPU, мало того потребителям безразлична внутренняя кухня АМД, нужен результат, его нет и оправдания никому не интересны. Если мало людей - пусть нанимают, это их проблемы.

Таким как мне всё равно не угодить? Это не верно, очень легко угодить - просто перестаньте врать и манипулировать.
Shepard1985: 18.05.2026 20:43бо ви як несли до синьої мразоти і куртки гроші, так і далі будете носити. Як то кажуть горбатого....
Вау, даже упали до личного выпада, сколько ненависти, совсем нет аргументов?
Да и по существу, это действительно обвинение в том, что люди покупают intel и Nvidia, к которым у вас личная неприязнь и которую вы проецируете на других людей? Может вы просто займётесь своими делами и не будете манипулировать и навязывать свои тараканы другим? Тем более вы понятия не имеете у кого какая платформа, да и это вообще не ваше дело.
Shepard1985
Member

Повідомлення

vmsolver: 19.05.2026 12:42
Shepard1985: 18.05.2026 20:43
Не маніпулюйте... Я мав на увазі, що зараз менше людей працюють на створення нового для геймінгу у АМД, адже більшість зайнята ШІ. Тому результату не буде. Буде такий результат, який ми бачимо. З 28 000 працівників більшість зараз займається ШІ, маленька частина підготовкою встройки для нових поколінь консолей. Ну а таким, як ви не вгодити все рівно
Может это не я манипулирую, а вы? Кто говорил о тезисе, что якобы игровая индустрия больше не приносит доходов? Кто этот злобный манипулятор, не подскажите? Приносит и нормально приносит, Nvidia 3 ярда в квартал зарабатывает, это хороший доход, раньше было меньше, в этом плане доход игрового подразделения изменился мало.

Вы не знаете сколько людей в АМД работают над GPU, мало того потребителям безразлична внутренняя кухня АМД, нужен результат, его нет и оправдания никому не интересны. Если мало людей - пусть нанимают, это их проблемы.

Таким как мне всё равно не угодить? Это не верно, очень легко угодить - просто перестаньте врать и манипулировать.
Shepard1985: 18.05.2026 20:43бо ви як несли до синьої мразоти і куртки гроші, так і далі будете носити. Як то кажуть горбатого....
Вау, даже упали до личного выпада, сколько ненависти, совсем нет аргументов?
Да и по существу, это действительно обвинение в том, что люди покупают intel и Nvidia, к которым у вас личная неприязнь и которую вы проецируете на других людей? Может вы просто займётесь своими делами и не будете манипулировать и навязывать свои тараканы другим? Тем более вы понятия не имеете у кого какая платформа, да и это вообще не ваше дело.
З вами кацапами все рівно не домовишся. У вас і щелепа інша, і форма черепа і те, що в черепі. Для чого я взагалі читаю цей бред кацапською....
vmsolver
Member

Повідомлення

Shepard1985: 19.05.2026 14:40 З вами кацапами все рівно не домовишся. У вас і щелепа інша, і форма черепа і те, що в черепі. Для чого я взагалі читаю цей бред кацапською....
Хах, настолько всё плохо, что даже сказать нечего по существу? Зачем тогда ввязывались в разговор, если никаких соображений у вас нет, зачем эти манипуляции и враньё? Вам было бы приятнее, чтобы о вашем вранье написали именно на украинском языке? Удивительно :rotate:

Ладно, с вами дальше обсуждать нечего, выхожу из этого разговора.
Shepard1985
Member

Повідомлення

Это когда? Ничего не поменялось с тех времен. Большинство игр как были на UE так и продолжают быть. У Capcom свой движок(хотя уже как 5 лет Unity), у EA Frostbite, у Bethesda - Creation Engine, у Ubisoft свое двигло, у игр Sony тоже свои движки, Cry Engine как использовало пару игр, так и продолжает использовать. И т.д. Просто сейчас UE5 - это красивый высер в плане оптимизации вот и всё. Но разработчикам, у которых нет своего движка, особо деваться не куда. Там либо Unity либо UE5... Cry Engine к примеру почему то никто не хочет...
[/quote]

Красивий висер - я з цим погоджуюсь.

Відправлено через 3 хвилини 47 секунд:
vmsolver: 19.05.2026 14:56
Shepard1985: 19.05.2026 14:40 З вами кацапами все рівно не домовишся. У вас і щелепа інша, і форма черепа і те, що в черепі. Для чого я взагалі читаю цей бред кацапською....
Хах, настолько всё плохо, что даже сказать нечего по существу? Зачем тогда ввязывались в разговор, если никаких соображений у вас нет, зачем эти манипуляции и враньё? Вам было бы приятнее, чтобы о вашем вранье написали именно на украинском языке? Удивительно :rotate:

Ладно, с вами дальше обсуждать нечего, выхожу из этого разговора.
Пишіть українською, можливо по суті щось вам і напишуть, а в мене алергія на кацапську і на тих, хто нею спілкується під час війни.
taras_cs
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 15.05.2026 14:21 hohlid19
Её еще надо скачать, найти где скачать(я не использую дискорд, а она только там, не нашел ни на реддите ни на гитхабе) и мне понадобилось через блогера на ютубе по его ссылке на гугл диск скачать эту dll), правильно поставить, не забыть переименовать старую dll в old_dll ибо не понятно что за игра, и что за видеокарта у человека. + Смысл INT 8 только для 2к и 4к для норм карт.

Та и вообще я вчера эту dll накатил, до этого юзал Xess :gigi:
Якщо в вас AMD, спробуйте "OptiScaler Client".
Вона просканує ваші ігри та може встановлювати в них OptiScaler (і автоматично скачає нову версію INT8 dll)

Я зараз граю у Subnautica 2 - там лише DLSS, але OptiScaler дурить гру, ніби в мене підтримується DLSS, а всю роботу робить FSR4 насправді. Все стабільно.
спойлер
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
Геральт
waryag
Вам теж порекомендую "optiscaler client" (качати на github) - бере на себе головняк із встановленням/апдейтом optiscaler та автоматично ставить int8 лібу, коли треба.
Відповісти