сбавляй разгон
Новини
Останні статті і огляди
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
di2di
Member
на ру.оверах в переводах новостей есть заметка о новых требованиях к ферми...
сбавляй разгон
сбавляй разгон
-
ronemun
Advanced Member
Цитата:
...Однако, завершение старых проектов и старт новых означают переход G80 на 15 ядро, которое имеет гораздо более жесткий тест памяти GPU на ошибки. И некоторые фолдеры уже сообщили, что их карты не проходят эти тесты. Мы пока разбираемся, кроется ли проблема в нашем тесте или, возможно, эти видеокарты не могут работать с последним ядром.
Також
Мы обратили внимание на сообщения фолдеров об ошибке при выдаче заданий для GPU (предназначенные только для G80 задания выдавались Fermi и Kepler). Вчера мы подготовили патч для распределяющего сервера, потестировали его один день и накатили сегодня утром, чтобы исправить эту ошибку. Обычно мы не любим такие быстрые переходы на новый код на серверах, но в этот раз было важно быстро решить проблему.
Добавлено через 53 минуты 36 секунд:
Хто рахує на відюхах, скажіть, будь-ласка, який ППД, а то дивлюся на ру-оверах
http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... &start=800" target="_blank
там 560 дає 28 тис, 680 - 31,5
Що, базові очки підняли, а про бонуси забули?
Чи є все таки нормальні задачі?
Добавлено через 1 час 5 минут 31 секунду:
TSC! Russia сьогодні (12.12.12) 10 років.
Хто в них на сайті зареєстрований - передавайте вітання
Добавлено через 4 минуты 50 секунд:
oleg_qwerty 1,000,000
ти тепер міліонер
...Однако, завершение старых проектов и старт новых означают переход G80 на 15 ядро, которое имеет гораздо более жесткий тест памяти GPU на ошибки. И некоторые фолдеры уже сообщили, что их карты не проходят эти тесты. Мы пока разбираемся, кроется ли проблема в нашем тесте или, возможно, эти видеокарты не могут работать с последним ядром.
Також
Мы обратили внимание на сообщения фолдеров об ошибке при выдаче заданий для GPU (предназначенные только для G80 задания выдавались Fermi и Kepler). Вчера мы подготовили патч для распределяющего сервера, потестировали его один день и накатили сегодня утром, чтобы исправить эту ошибку. Обычно мы не любим такие быстрые переходы на новый код на серверах, но в этот раз было важно быстро решить проблему.
Добавлено через 53 минуты 36 секунд:
Хто рахує на відюхах, скажіть, будь-ласка, який ППД, а то дивлюся на ру-оверах
http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... &start=800" target="_blank
там 560 дає 28 тис, 680 - 31,5
Що, базові очки підняли, а про бонуси забули?
Чи є все таки нормальні задачі?
Добавлено через 1 час 5 минут 31 секунду:
TSC! Russia сьогодні (12.12.12) 10 років.
Хто в них на сайті зареєстрований - передавайте вітання
Добавлено через 4 минуты 50 секунд:
oleg_qwerty 1,000,000
ти тепер міліонер
-
Шаженла
Member
ronemun
Бонусы пока отключены.
Бонусы пока отключены.
-
oleg_qwerty
Member
ronemun
ага, у полку мільонерів прибуло

ага, у полку мільонерів прибуло
-
ronemun
Advanced Member
команда 220 вольт мільйонів

evolistUA 50,000
evolistUA 50,000
-
ronemun
Advanced Member
тут
http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... #p10355173" target="_blank
є замітка щодо продуктивності останніх версій драйверів Nvidia
http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... #p10355173" target="_blank
є замітка щодо продуктивності останніх версій драйверів Nvidia
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
СУПЕР !!!
Сколько машин у тебя считает БЖ ?
СУПЕР !!!
Сколько машин у тебя считает БЖ ?
-
ronemun
Advanced Member
10шт 3930k@4400-4500
але помилку зробив коли память замовляв - взяв 2 шт по 8ГБ, а тре все таки 4 канала - економить 1,5 хв часу на кожному кроці, що багато значить коли TPF впритик до межі.
Через те що віндовс займає спочатку фізичні ядра, не можу нормально рахувати в робочий час - робочі проги (навіть прості операції з файлами) тормозять. Навіть коли запускаю на 10 чи 8 потоків, все одно - всі фізичні ядра заняті. Пробував закріпляти вручну (так щоб 1-2 фізичних залишалось вільними для роботи, решту фізичних ядер і відповідні їм логічні - під фолдинг, smp у VirtualBox і у фолдингу - відповідно змінюю) - тоді чомусь швидкість обрахунку падає у 2 рази.
Тож нормально (БЖ) рахую лише у вихідні, а в робочі лише прості smp.
але помилку зробив коли память замовляв - взяв 2 шт по 8ГБ, а тре все таки 4 канала - економить 1,5 хв часу на кожному кроці, що багато значить коли TPF впритик до межі.
Через те що віндовс займає спочатку фізичні ядра, не можу нормально рахувати в робочий час - робочі проги (навіть прості операції з файлами) тормозять. Навіть коли запускаю на 10 чи 8 потоків, все одно - всі фізичні ядра заняті. Пробував закріпляти вручну (так щоб 1-2 фізичних залишалось вільними для роботи, решту фізичних ядер і відповідні їм логічні - під фолдинг, smp у VirtualBox і у фолдингу - відповідно змінюю) - тоді чомусь швидкість обрахунку падає у 2 рази.
Тож нормально (БЖ) рахую лише у вихідні, а в робочі лише прості smp.
-
ronemun
Advanced Member
команда 124-е місце 
-
ShaggY
Member
Всем привет! Решил вернуться))
Я так понимаю, для моего тазика, пока актуально считать только в винде, от линкса толку не будет?
Сейчас пришло задание 11071, дает порядка 14,5к.. Как то не густо(
Я так понимаю, для моего тазика, пока актуально считать только в винде, от линкса толку не будет?
Сейчас пришло задание 11071, дает порядка 14,5к.. Как то не густо(
-
ronemun
Advanced Member
ShaggY
у лінуксі хіба що спіймаєш 6901, але я її вже більше місяця не бачив
також у вінді задачі 7029 і вище дуже погані, не те що 7000-7028, хоча ідуть з одного сервера.
зате зараз на відеокартах вигідно рахувати - підняли базові очки, а скоро ще й бонуси обіцяють, тоді 560 жефорс 100тис буде набирати.
у лінуксі хіба що спіймаєш 6901, але я її вже більше місяця не бачив
також у вінді задачі 7029 і вище дуже погані, не те що 7000-7028, хоча ідуть з одного сервера.
зате зараз на відеокартах вигідно рахувати - підняли базові очки, а скоро ще й бонуси обіцяють, тоді 560 жефорс 100тис буде набирати.
-
ShaggY
Member
ronemun
А параметри які краще для вінди?
Якщо зырки правильно стануть i буде настрый, то буде i 650ti
А параметри які краще для вінди?
Якщо зырки правильно стануть i буде настрый, то буде i 650ti
-
ronemun
Advanced Member
зараз, на мою думку, нема стабільних параметрів - в мене задачі 806х і 76хх ідуть постійно при будь-яких параметрах, з невеликими вставками 8021 і т.п. які теж не дуже. 7000-7028 давно не бачив, але я зараз в більшості в Лінуксі - все ж таки лінукс дає більше очок, а для Фенома, певно, особливо. У ліні постійно йдуть 69хх задачі і 75хх - по ППД однакові, але 69хх коротші у кілька раз, тож вигідніші - більше зданих задач, і менші втрати при обриві задачі.
-
ShaggY
Member
ronemun
у лінуксі, у якому клієнті? 6-й? я то 7-й я так ы не зміг змусити працювати(
у лінуксі, у якому клієнті? 6-й? я то 7-й я так ы не зміг змусити працювати(
-
Шаженла
Member
ShaggY
Подымай фаервол. И будет тебе стабильность. Только вот этот трюк работает только с 7 клиентом.
p11051 классное задание, в сутки 10к, при том что обычно у меня не больше 6к с процессора.
Подымай фаервол. И будет тебе стабильность. Только вот этот трюк работает только с 7 клиентом.
p11051 классное задание, в сутки 10к, при том что обычно у меня не больше 6к с процессора.
-
ShaggY
Member
Это потом уже как то)) и так ночью работал))
зато выявил стабильность и чуть снизил разгон.. щас на 11050 22,3к в сутки))
зато выявил стабильность и чуть снизил разгон.. щас на 11050 22,3к в сутки))
-
ronemun
Advanced Member
silver 150.000 
Добавлено через 2 часа 34 минуты 42 секунды:
1 вихідні чи вхідні зєднання.
2 work чи collection сервер.
Я заблокував вихідні зєднання до work сервера, але клієнт безперестанку ломиться до нього вже протягом години
перезагрузка клієнта нічого не дає - ломиться на той же сервер
якщо блокувати вхідні зєднання обох серваків клієнт все одно отримує завдання, певно ще з якогось адресу
Добавлено через 2 часа 34 минуты 42 секунды:
Будь-ласка, нагадай, як треба блокувати:Шаженла:ShaggY
Я заблокував вихідні зєднання до work сервера, але клієнт безперестанку ломиться до нього вже протягом години
якщо блокувати вхідні зєднання обох серваків клієнт все одно отримує завдання, певно ще з якогось адресу
-
Шаженла
Member
ronemun
Дальше, учитываем конфигурацию клиента, под данные настройки может быть только один сервер. Поэтому и ломится туда постоянно. И третье, какой клиент? v7.2.9? У меня только на нём этот трюк срабатывал. Больше 5 попыток не ломился. Но только если есть выбор куда подключатся, так что с конфигурацией разбирайся. Чтоб не ограничивала выбор сервера.
Так же помним, выдача заданий очень сильно зависит от погоды на Марсе.
Сервера заданий надо блокировать. То есть work.Будь-ласка, нагадай, як треба блокувати:
Заблокировать надо только те сервера, которые дают задания. Больше и не надо.Я заблокував вихідні зєднання до work сервера, але клієнт безперестанку ломиться до нього вже протягом години
Дальше, учитываем конфигурацию клиента, под данные настройки может быть только один сервер. Поэтому и ломится туда постоянно. И третье, какой клиент? v7.2.9? У меня только на нём этот трюк срабатывал. Больше 5 попыток не ломился. Но только если есть выбор куда подключатся, так что с конфигурацией разбирайся. Чтоб не ограничивала выбор сервера.
Так же помним, выдача заданий очень сильно зависит от погоды на Марсе.
-
oleg_qwerty
Member
Ех, блін, не понравилось начальству на роботі, шо я для своїх потреб віртуалки ганяю.... прийдеться трохи збавити оберти 
-
ronemun
Advanced Member
Буває, я теж маю проблеми, але не з начальством, а з деякими індивідами - двоє взагалі самі вирубують всі включені компи, не тільки свої