Новини
Останні статті і огляди
Апгрейд старого компа
-
mcviceversa
Junior
Добрый времени суток. Занимаюсь апгрейдом старого ПК на материнке asus p4p800 и Pentium 4 2.8 Ghz. Купил ему видеокарту Powercolor HD 3850. Теперь еще хочу поставить оперативу, но там 4 слота, и вот постает вопрос, будет ли материнка поддерживать оперативу ddr1 1 gb (т.к. я хочу 3gb поставить), или все же лучше поставить 4 планки по 512mb? Возможно будут еще предложения по апгрейду за разумную цену?
-
Nic_Roman
Member
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ ... 800VM/#MSL" target="_blankно там 4 слота, и вот постает вопрос, будет ли материнка поддерживать оперативу ddr1 1 gb (т.к. я хочу 3gb поставить), или все же лучше поставить 4 планки по 512mb? Возможно будут еще предложения по апгрейду за разумную цену?
4 Х 1гб ддр1 нової вийде як мінімум 60 у.еP4P800-VM
800FSB/4GB Dual Channel DDR400
DDR3 RAM 4Gb PC3 1333 15-16
Athlon II X2 245 oem AM3 38-40
Asrock 960GM-GS3 FX AM3+ 38-40 і того + кулер на проц, 100 у.е вкладетеся і маєте кращу систему або на барахолці
-
Palua
Member
mcviceversa
1. Вас не смущает, что это ветка называется моддинг? Вам лучше было бы постить сюда - viewforum.php?f=1" target="_blank
2. Вкладывание денег в заведомо устаревший компьютер - дурная затея, продайте, доложите денег и купите новое и современное.
1. Вас не смущает, что это ветка называется моддинг? Вам лучше было бы постить сюда - viewforum.php?f=1" target="_blank
2. Вкладывание денег в заведомо устаревший компьютер - дурная затея, продайте, доложите денег и купите новое и современное.
-
Nic_Roman
Member
Palua
а чим не модинг для динозавра 4гб оперативи і 3850, які його прикрасять але ігри від того краще не підуть1. Вас не смущает, что это ветка называется моддинг?
-
mcviceversa
Junior
Palua, я не знал куда точно можно написать эти вопросы, пусть модеры переместят. Суть апгрейд этого ПК, состоит в улучшении его без больших материальных затрат, а если я начну все собирать заново, это довольно дорого выйдет даже через барахол.
Добавлено через 3 минуты 25 секунд:
Nic_Roman, чому ви так впевнені, що ігри краще не підуть? Відеоролики на ютуб говорять інше. Я не говорю про Battlefield 3 на максимальному розширені, але дещо він буде програвати.
Добавлено через 3 минуты 25 секунд:
Nic_Roman, чому ви так впевнені, що ігри краще не підуть? Відеоролики на ютуб говорять інше. Я не говорю про Battlefield 3 на максимальному розширені, але дещо він буде програвати.
-
Nic_Roman
Member
mcviceversa
скільки вам обійдеться 4гб ддр1 400?
Добавлено через 2 минуты 18 секунд:
я ж питаю яка мета апгрейду?
скільки вам обійдеться 4гб ддр1 400?
Добавлено через 2 минуты 18 секунд:
я ж питаю яка мета апгрейду?
-
mcviceversa
Junior
Nic_Roman, приблизно 400-460 грн., але мені вистачить і 3 gb. Тільки що дивився ролик, де гамали ГТА 4 на схожому залізяччі, тільки з гіршою відяхою, і воно йшло без лагів але на мінімальних налаштуваннях, так що, це щось таки дасть.
-
Nic_Roman
Member
mcviceversa
50-60у.е. продавайте проц з материнкою з оперативою , гривень десь 200-250,докладіть тих 400-460 і беріть принаймі те що я вам написав і буде вам щастя
50-60у.е. продавайте проц з материнкою з оперативою , гривень десь 200-250,докладіть тих 400-460 і беріть принаймі те що я вам написав і буде вам щастя
-
mcviceversa
Junior
Nic_Roman, а відеокарта?
-
Nic_Roman
Member
3850 на початок, але краще 5750(4870 1гб-260gtx) а потім 6850 ци 650ті по потребі
-
Palua
Member
Nic_Roman
Не будем путать банальный апгрейд с моддингом, ок?
-
Nic_Roman
Member
Palua

не будемо набивати пости в пусту ще відрізняю що таке апгрейд, а що таке модинг, а жартів ви не розумієтеNic_Roman
-
mcviceversa
Junior
Nic_Roman, моя 3850 на AGP, так що апгрейд дорогувато обійдеться.
-
Nic_Roman
Member
забув що були версії на агп і не додивився що материнка з агп, тоді продавайте, думаю гривень 300 відяха потягнеmcviceversa:Nic_Roman, моя 3850 на AGP, так що апгрейд дорогувато обійдеться.