Я для ASUS P8Z77-M (не PRO) обрав G.SKILL F3-1600C9D-8GAB (2x4GB 1600 MHz CL9-9-9-24). Параметри та вартість - в межах розумного. Жодного збою не було. Досвід: 3-4 місяці. Не гнав. Ганятися за більшою частотою пам'яті не бачу сенсу.lear:Какую память лучше взять для этой платы? Предполагаемый проц i7 3770
Останні статті і огляди
Новини
ASUS P8Z77-M Pro. Компактная игровая плата нового поколения
-
kev4ev
Member
-
lear
Junior
Дякую, за відповідь. Я вже купив Patriot, але в мене є сумніви. На процесор поки ще збираю гроші.Александр-Z: Я для ASUS P8Z77-M (не PRO) обрав G.SKILL F3-1600C9D-8GAB (2x4GB 1600 MHz CL9-9-9-24). Параметри та вартість - в межах розумного. Жодного збою не було. Досвід: 3-4 місяці. Не гнав. Ганятися за більшою частотою пам'яті не бачу сенсу.
А ось у мануалі до плати ні моєї, ні Вашої пам'яті немає!!! До речі, а скільки Gskill коштував? І яке він показує spd?
-
kev4ev
Member
Хоч Ви і не питали щодо процесора, але свою точку зору висловлю: на i7 має сенс витрачатися тільки якщо плануєте навантажувати чимось дійсно багатопоточним (наприклад, рендерити зображення, кодувати відео/аудіо і т.д.). Якщо ж для розваг, то вибір i7 - тільки якщо є зайві кошти. Оптимальний для розваг - i5 3570K, що розганяється як мінімум до 4,2 ГГц без проблем (на "порядному" кулері). Порівняно з i5 в іграх i7 дасть приросту - лічені відсотки (декілька додаткових кадрів в секунду), а обійдуться ці додаткові кадри за додаткові $60+ (доплата за i7 відносно i5).lear:Александр-Z: Дякую, за відповідь. Я вже купив Patriot, але в мене є сумніви. На процесор поки ще збираю гроші.
А ось у мануалі до плати ні моєї, ні Вашої пам'яті немає!!! До речі, а скільки Gskill коштував? І яке він показує spd?
-
lear
Junior
Александр-Z
Я вважаю, що зовсім скоро технологія Intel® Hyper-Threading буде в широкому вжитку. І що, знову витрачатись на нову систему?
Добавлено через 3 минуты 18 секунд:
Та й кодування відео кожному 10-му необхідне
Я вважаю, що зовсім скоро технологія Intel® Hyper-Threading буде в широкому вжитку. І що, знову витрачатись на нову систему?
Добавлено через 3 минуты 18 секунд:
Та й кодування відео кожному 10-му необхідне
-
kev4ev
Member
Я користувався Hyper-Threading ще 7 років назад, це був Pentium 4 =) Я Вам заявляю: сьогодні нема ігор, які ефективно використовували б п'яте (та більше) ядро. Ще раз підкреслюю: приріст - додаткові лічені кадри в секунду. І ці додаткові кадри занадто дорогі. Краще ці кошти "перекинути" на графічний адаптер вищої цінової категорії - отримаєте помітно більше fps. Шукайте тести в інеті, і переконаєтеся в цьому самі.lear:Я вважаю, що зовсім скоро технологія Intel® Hyper-Threading буде в широкому вжитку. І що, знову витрачатись на нову систему?
Добавлено через 1 час 55 минут 41 секунду:
Якось упустив цю частину повідомлення. Щодо переліку пам'яті у мануалі (та на сайті): у виробника "материнки" немає на меті протестувати на сумісність всі моделі пам'яті, адже це забагато клопоту. Зате виробник обраної мною пам'яті заявляє про повну сумісність з core другого та третього поколінь. Щодо ціни, то навіщо питати, якщо і самому можна знайти найкращі пропозиції ринку?!lear:А ось у мануалі до плати ні моєї, ні Вашої пам'яті немає!!! До речі, а скільки Gskill коштував? І яке він показує spd?
Щодо SPD:
- Вкладення
-
-
lear
Junior
До заяви виробника немає ніяких питань. Але є інше питання: Чи буде дана пам'ять працювати на даній платі при CL9-9-9-24Александр-Z:Зате виробник обраної мною пам'яті заявляє про повну сумісність з core другого та третього поколінь.
-
kev4ev
Member
-
lear
Junior
Нарешті зібрав комп'ютер
ASUS P8Z77-M Pro, i7 3770 з вбудованою графікою HD Graphics 4000, розгін процесору по ХМР Patriot PVI38G186C9K 4,1 ГГц
Windows 7 x64 pro ver.6.1.7601.2.1.0.256.48
виникла проблема BlueScreen
BCCode: d1
BCP1: 0000000000000028
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF88001AD26FD
після завантаження торрент клієнту періодично перезавантажується система
BlueScreenView видає помилу DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
файли netio.sys та ntoskrnl.exe
Хто зустрічався з подібною проблемою? Яке рішення?
ASUS P8Z77-M Pro, i7 3770 з вбудованою графікою HD Graphics 4000, розгін процесору по ХМР Patriot PVI38G186C9K 4,1 ГГц
Windows 7 x64 pro ver.6.1.7601.2.1.0.256.48
виникла проблема BlueScreen
BCCode: d1
BCP1: 0000000000000028
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF88001AD26FD
BlueScreenView видає помилу DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
файли netio.sys та ntoskrnl.exe
Хто зустрічався з подібною проблемою? Яке рішення?
-
kev4ev
Member
Привіт!lear:Нарешті зібрав комп'ютер
<...>
Мої вітання. Таки обрали восьмипотоковий)
З Вашою проблемою не зустрічався. Але можу рекомендувати спробувати наступне:
1. Судячи зі скріншоту, BIOS давній. Оновіть (закачайте останню версію для Вашої моделі з офіційного сайту ASUS).
2. Не розганяйте процесор (це для початку, щоб виключити цю можливу причину).
3. Поставте найсвіжіший торент-клієнт (звісно, взявши тільки з офіційного сайту).
PS Пам'ять, сподіваюсь, працює при "рідних" параметрах.
-
lear
Junior
Мої вітання, Олександре. Дякую, що відгукнулись.Александр-Z
Проблема BlueScreen виникає незалежно від розгону. Та й розгоном я б це не назвав, просто включив профіль ХМР для пам'яті в біосі. А що до торрент-клієнту, то по відгукам нові версії нестабільні.
Тим паче, що і антивірус, і торрент-клієнт стояв на старій системі W7 x64 Enterprice, ніяких BlueScreen не було ніколи.
-
lear
Junior
Таки знайшов. Виявляється, що у всіх складних проблем саме просте рішення.
Може комусь це збереже час і нервові клітини.
В торрент-клієнті в Налаштування - Додатково параметр net.dissable_incoming_ipv6 необхідно змінити false на true
У всьому винен протокол ipv6. Безліч запитань в інтернеті по даній проблемі, а відповідь одна. Працює тільки протокол ipv4.
Може комусь це збереже час і нервові клітини.
В торрент-клієнті в Налаштування - Додатково параметр net.dissable_incoming_ipv6 необхідно змінити false на true
У всьому винен протокол ipv6. Безліч запитань в інтернеті по даній проблемі, а відповідь одна. Працює тільки протокол ipv4.