Новини
Останні статті і огляди
Підкажіть яку систему доцільніше зібрати
-
Nic_Roman
Member
Підкажіть яку систему доцільніше зібрати, в тому плані щоб потім можна було поставити якийсь кращий проц
FX-6100 6x AM3+ Box + Asrock 970 PRO3
чи
Core I3-2120 3.3GHz S1155 + Gigabyte GA-P75-D3 s1155 DDR3
Основні мимоги повсякденне користування вдома + світ танків
до того всього ще беретья 2х4гб ддр3 гудрам 1333 + 550 чіфтек бж+ GTX650TI EX OC 1Gb KFA2
нічого іншого не радьте, тому що буду брати те що є в наявності, людина бу не хоче, я знаю що за ці гроші можна щось краще знайти з бу
FX-6100 6x AM3+ Box + Asrock 970 PRO3
чи
Core I3-2120 3.3GHz S1155 + Gigabyte GA-P75-D3 s1155 DDR3
Основні мимоги повсякденне користування вдома + світ танків
до того всього ще беретья 2х4гб ддр3 гудрам 1333 + 550 чіфтек бж+ GTX650TI EX OC 1Gb KFA2
нічого іншого не радьте, тому що буду брати те що є в наявності, людина бу не хоче, я знаю що за ці гроші можна щось краще знайти з бу
-
GIM49
Member
Чтобы поменять позже процессор наполучше материнка из комплекта:
Core I3-2120 3.3GHz S1155 + Gigabyte GA-P75-D3 s1155 DDR3- не подойдёт ...
смотреть на Z77
если денег мало,я бы купил FX-6100 6x 955й или 965й; AM3+ Box + Asrock 970 PRO3
как раз само такой конфиг заказали вчера знакомому...
Core I3-2120 3.3GHz S1155 + Gigabyte GA-P75-D3 s1155 DDR3- не подойдёт ...
смотреть на Z77
если денег мало,я бы купил FX-6100 6x 955й или 965й; AM3+ Box + Asrock 970 PRO3
как раз само такой конфиг заказали вчера знакомому...
-
Jumper007
Member
судя по всему будущий хозяин в железках полный ноль, сам ничего улучшать и разгонять не будет, поэтому бери интел.
-
Nic_Roman
Member
GIM49
Jumper007
людина в компах не шарить, але хоче нормальну систему щоб пограти танки, 955 з теперішніми цінами це дешево і сердито, просто замбезі не брав і не знаю. я або беру 450 атлони якщо подешевше або коре І5 якщо є грошики
Jumper007
людина в компах не шарить, але хоче нормальну систему щоб пограти танки, 955 з теперішніми цінами це дешево і сердито, просто замбезі не брав і не знаю. я або беру 450 атлони якщо подешевше або коре І5 якщо є грошики
-
GIM49
Member
-лучше и не брать замбези,старый феник на высоте! 
тем более цена
тем более цена
-
Jumper007
Member
Nic_Roman
если смотреть только по играм так феном получше даже новой вишеры 8 ядерной, тут рядом тема с тестами где то.
если смотреть только по играм так феном получше даже новой вишеры 8 ядерной, тут рядом тема с тестами где то.
-
Nic_Roman
Member
GIM49
я знаю але нема в наявновності
я знаю але нема в наявновності
-
Ar2r
Advanced Member
Nic_Roman
http://www.overclockers.ru/lab/print/46 ... Tanks.html" target="_blank
http://www.overclockers.ru/lab/print/46 ... Tanks.html" target="_blank
-
Nic_Roman
Member
Ar2r
дякую але замбезі нема в тесті , в деяких іграх вони суттєво виграють від феномів, хоча і3 кращий там навіть за тубан, але так в загальному як 6100
дякую але замбезі нема в тесті , в деяких іграх вони суттєво виграють від феномів, хоча і3 кращий там навіть за тубан, але так в загальному як 6100
-
Ar2r
Advanced Member
Nic_Roman
Ну то бери i3, потім можна буде на 4-ри ядра заапгрейдити, а що з тією Амудою потім робити?
Ну то бери i3, потім можна буде на 4-ри ядра заапгрейдити, а що з тією Амудою потім робити?
-
Jumper007
Member
http://www.cpu-world.com/Compare/346/AM ... -2120.html" target="_blank
свиду замбези вроде норм, поддерживает то чего фены не поддерживали, кеши больше, ядер больше ... но если только для танков то думаю пофигу это.
свиду замбези вроде норм, поддерживает то чего фены не поддерживали, кеши больше, ядер больше ... но если только для танков то думаю пофигу это.
-
Nic_Roman
Member
До списку ігор додався бетелфілд2,3, медаль за відвагу, код, і всі сучасні шутери
-
Ar2r
Advanced Member
Nic_Roman Апетити ростуть у товариша. 
Добавлено через 1 минуту 6 секунд:
http://www.overclockers.ru/lab/print/48 ... igrah.html" target="_blank
Добавлено через 1 минуту 6 секунд:
http://www.overclockers.ru/lab/print/48 ... igrah.html" target="_blank
-
Jumper007
Member
Nic_Roman
если брать себе то я бы взял 6100, а если кому то то лучше на и3 собрать отдать и забыть.
если брать себе то я бы взял 6100, а если кому то то лучше на и3 собрать отдать и забыть.
-
Nic_Roman
Member
і3 всеж таки буде кращим, але материнка за ці ж гроші для замбезі трошки краща, забув сказати може не самий важливий момент - монітор 19
-
Nic_Roman
Member
Взяв FX-6100 6x AM3+ Box + Asrock 970 PRO3, так мене попросив клієнт, 4500 в перфоманс без розгону , память на 1866 це нормальний результат для 650ті? чи з I3-2120 був би кращий результат
-
Ar2r
Advanced Member
Та яка вже різниця? Взяв, то нехай користується. А то ти як моя дружина - придбає щось, а потім шукає щось краще і грузиться.Nic_Roman:чи з I3-2120 був би кращий результат
-
GIM49
Member
Ar2r
....Ось подивись,я взяв ствол,оце без варiантiв!
....Ось подивись,я взяв ствол,оце без варiантiв!
-
Nic_Roman
Member
Ar2r
GIM49
переконався остаточно штуед і в африці штуед
GIM49
переконався остаточно штуед і в африці штуед
-
Desmond
Member
а с чего все вообще взяли что фен лучше в играх, вон в тех тестах что скинул Ar2r 6100 с включенным ТС = феном 965 и 1100Т. В некоторых игрушках выигрывает, в некоторых проигрывает, но там разница небольшая +/- 1-5 фпс. Но всё таки 6100 более новая архитектура и меньше тепловыделение.