Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

ronemun
Я две недели в Малайзии на дайвинге, вернусь через недельку:-)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Дайвинг :eek: :up:

ще одна 8102 запоролась :mad: . вже пята :weep:
з 8101 завжди все ОК :think: :dontknow:
oleg_qwerty
Member

Повідомлення

блін, фігня получилась... рестартнув сервер і запустив клієнта але забув шо в автозапуск прописаний ше один клієнт... і зараз вони двоє гризуться за процессори :( прийдеться дочекатись, поки один досчитає і прибити його :)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

:gigi: :laugh: я теж так пару раз попадався. Коли декілька компів плутаєшся що де настроїв :insane:
oleg_qwerty
Member

Повідомлення

угу, перезапустив сервак вчора, думаю, чого це load average = 8 хоча має бути 4. але вже зміна кінчалась, треба було йти вітати коллегу з одруженням з усіма витікаючими у вигляді :beer: :beer: :beer: і крепше :) так шо з дому я до сервера вже не дивився. а прибив сьогодні один екземпляр клієнта то TPF з більш ніж 50 хвилин став 9 :) непогано так клієнти за проца гризлись :)
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
Подскажи пожалуйста, какие доступные виртуальные машины FreeBSD. Поддерживают прямое обращение к видеокарте?
То есть чтоб мог загрузить GPU.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

я нульовий в Лінуксі, але якщо у FreeBSD іде VirualBox, то він може прокидувати пристрої у гостьову систему (якщо проц підтримує vt-d)
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
vt-d
:banghead:
Мда, теперь надо искать с кем можно поменяться процессором.
Ха-ха, в прайсах ни одного i5 не вижу, может с кем то из форума возможно сторговаться?
colapc
Member

Повідомлення

ronemun:Виявляється, 7 клієнт вже має версію 7.2.9
https://fah-web.stanford.edu/projects/F ... etaRelease" target="_blank

я замітив що нарешті нормально рахується загальна сума ППД всіх клієнтів, які контролюються даним FAHcontrol
Я вернулся :) , спасибо за ссылочку наконецто адекватно заработала видюха на 7 клиенте :) :beer: .Отсутствовал из-за проблемы с мат. платой. Перестали работать все наплатные USB 6шт..вся переферия теперь работает через внутрений конектор. :(
Шаженла
Member

Повідомлення

Так у никого Intel Core I5-6xx первого поколения нет? То похоже без GPU буду. :)
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Шаженла
что ты с ней опять сделал? :spy:
Шаженла
Member

Повідомлення

prosha_evolist
FreeBSD. Для того чтоб нагрузить GPU с виртуальной машины, нужна поддержка технологии VT-D процессором, иначе виртуальная машина, не будет видеть GPU. :lamer:
oleg_qwerty
Member

Повідомлення

До речі, ніхто не знає, які блоки процессора використовуються найбільше, ALU чи FPU? Думаю взяти собі Вішеру, а там на 8 ядер тільки 4 блоки FPU. Чи все ж таки дивитись на интеловські проци?
Шаженла
Member

Повідомлення

oleg_qwerty
Как мне кажется, лучше брать интеловские процессоры если нужен PPD/Ват, AMD хороши для $/PPD.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

раніше buldozer був на рівні з 3570 (на однаковій частоті), а piledriver, згідно
http://www.fcenter.ru/img/article/CPU/A ... 193111.png" target="_blank
на 18% швидше у FP операціях
і розганяється до 4700
Але споживання :facepalm:

SergeyR 49.000.000 :super:

Freddy_Krueger 18.000.000 :super:

Lucky0 300.000 :super:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Zhekawork 500.000 :super: :super:
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

ronemun
Мне нужна твоя помощь ! Могу тебе написать в ЛС ?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

звичайно ж :)
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

Уже разобрался, думал нужно биос обновить на процессорах ксеон 55хх а оказалось мой один проц сдох.....
Шаженла
Member

Повідомлення

SergeyR
а оказалось мой один проц сдох.....
Как? :insane:
Відповісти