Новини
Останні статті і огляди
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
colapc
Member
Andrey235
Вот и описали мои мысли русским языком
Вот и описали мои мысли русским языком
-
Andrey235
Member
colapc
Для себя я принял такое решение: раз цели проекта бескорыстны и нужны всем нам, то буду помогать имеющимися у меня простаивающими мощностями. Но покупать спецом технику для этого и перебирать задачками для большего рейтинга не стану. Пока будут задачи для моего железа, буду участвовать, а как профессора скажут, что я непоправимо отстал и нужно отдать Интелу либо НВ $$$, чтобы и далее принимать участие в проекте, отключусь нафиг.
Для себя я принял такое решение: раз цели проекта бескорыстны и нужны всем нам, то буду помогать имеющимися у меня простаивающими мощностями. Но покупать спецом технику для этого и перебирать задачками для большего рейтинга не стану. Пока будут задачи для моего железа, буду участвовать, а как профессора скажут, что я непоправимо отстал и нужно отдать Интелу либо НВ $$$, чтобы и далее принимать участие в проекте, отключусь нафиг.
-
colapc
Member
Я с тобой согласен , но добавлю от себя - лучше бы Intel and nVidia делали бы скидку на товары для участников фолдинга ,чем спонсировали профессоров на создание задач под более мощное железо . Почему EWGA делает участникам своей команды скидки на новое железо,почему не сделать тоже самое для всех фолдеров(ну хотябы милионников),на продукцию Intel and nVidia. 
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
colapc
ага,хорошая идея, но увы..
ага,хорошая идея, но увы..
-
ronemun
Advanced Member
Andrey235
про потребу проекту в потужному залызы наводить аналіз заміток:
http://forums.overclockers.ru/viewtopic ... 0#p9744290" target="_blank
і нижче
а щодо примусу з боку проекту, то це надумано, томущо:
1. проект повністю добровільний, і це його основна ідея і сила - бажаючих надати потужну фінансову підтримку і взяти під свій констроль більш ніж достатньо (як і все у цьому світі)
2. завжди було, є і буде куча малих проектів, які рахуватимуться на відносно слабкому залізі, наприклад зараз професора стимулюють обрахунок проектів на ядрі А4 (збільшуючи бонус на 10%). Малі проекти важливі тому, що на них проходять проби напрямку обрахунків (тобто чи є сенс копати глибше). Варіантів згортання білків - безмежність, і тому тре робити зондування поля (щось подібне як видобуток корисних копалин)
про потребу проекту в потужному залызы наводить аналіз заміток:
і нижче
а щодо примусу з боку проекту, то це надумано, томущо:
1. проект повністю добровільний, і це його основна ідея і сила - бажаючих надати потужну фінансову підтримку і взяти під свій констроль більш ніж достатньо (як і все у цьому світі)
2. завжди було, є і буде куча малих проектів, які рахуватимуться на відносно слабкому залізі, наприклад зараз професора стимулюють обрахунок проектів на ядрі А4 (збільшуючи бонус на 10%). Малі проекти важливі тому, що на них проходять проби напрямку обрахунків (тобто чи є сенс копати глибше). Варіантів згортання білків - безмежність, і тому тре робити зондування поля (щось подібне як видобуток корисних копалин)
-
Шаженла
Member
Жара уже вроде спала. Так когда будете возвращаться? 
-
ronemun
Advanced Member
- Почему EWGA делает участникам своей команды скидки на новое железо,почему не сделать тоже самое для всех фолдеров(ну хотябы милионников),на продукцию Intel and nVidia.
Тому що EVGA таким чином формує великий кусок свого ринку збуту, це маркетинговий хід - вона підтримує фолдерів, вони її. Щодо знижок - то плати EVGA досить дорогі, тобто мають високу маржу прибутковості і участь в проекті - спосіб підтримки цієї маржі, інакше їх ніхто не купить за ті гроші. На відміну від Інтела чи Нвідії, які мають багато інших напрямків збуту.
Тому що EVGA таким чином формує великий кусок свого ринку збуту, це маркетинговий хід - вона підтримує фолдерів, вони її. Щодо знижок - то плати EVGA досить дорогі, тобто мають високу маржу прибутковості і участь в проекті - спосіб підтримки цієї маржі, інакше їх ніхто не купить за ті гроші. На відміну від Інтела чи Нвідії, які мають багато інших напрямків збуту.
-
ShaggY
Member
Шаженла
Вот он я
прохлада и новая работа, делают свое дело 
Пока правда без линя, систему только переставил, пока лень и некогда лазить играться.
Вот он я
Пока правда без линя, систему только переставил, пока лень и некогда лазить играться.
-
Шаженла
Member
ShaggY
Это радует
Надо чтоб остальные подтянулись уже.
Это радует
Надо чтоб остальные подтянулись уже.
-
Andrey235
Member
Как бы поместить в шапку эту ссылку?ronemun:про потребу проекту в потужному залызы наводить аналіз заміток:
Помню историю фолдера AtlasFolder, у которого от рака умер отец. Он создал уникальную ферму из неск. десятков GTX295 и какое-то время оказывал заметное влияние на общую производительность проекта. Сейчас он уже остановился. Интересно, он вообще обломался или собирает силы на апгрейд?
-
ronemun
Advanced Member
Дійсно, дуже стимулююча інформація.
В шапку перемістити може тільки куратор теми, Artistus на даний момент.
Я ще не куратор, тре пройти затвердження viewtopic.php?f=19&t=34761&start=160" target="_blank
В шапку перемістити може тільки куратор теми, Artistus на даний момент.
Я ще не куратор, тре пройти затвердження viewtopic.php?f=19&t=34761&start=160" target="_blank
-
ShaggY
Member
поставил линух, получилось все восстановить, главное перенсти было все пользовательские данные.
что за 6097?
что за 6097?
-
Шаженла
Member
ShaggY
Обычные задания на ядре A3. Не супер много дают очков.
Обычные задания на ядре A3. Не супер много дают очков.
-
ShaggY
Member
та вижу уже.. где то 24к в сутки
-
ronemun
Advanced Member
зараз часто ідуть 70хх в 7 клієнті (віндовс). client-type=normal або advanced (якщо йдуть на advanced, то паралельно йдуть на bigadv і bigbeta). Рідко, на короткі періоди, перериваються 80хх задачами, частіше 8049 (не погані, очок на 15% меньше ніж у 6097 у лінуксі), а деколи 7200 (погані).
Про 690х задачі поки що можна забути, навіть для 2600К - вони просто не йдуть.
Хоча Лінь пока ще пригодиться - в ньому вищі очки, особливо у АМД-проців.
Про 690х задачі поки що можна забути, навіть для 2600К - вони просто не йдуть.
Хоча Лінь пока ще пригодиться - в ньому вищі очки, особливо у АМД-проців.
-
ShaggY
Member
ronemun
Дякую, прийшла 7019.. Десь 10-15% вище ппд ніж у 6097 у ліні..
Може є якийсь фак, можна і на англійскій, де видно як налаштувати правильно 7-й клієнт у лінуксі, а то в мене просто не коннектится, сам сервер не стартує фолдингу.. Так би можна було подивитися приріст ппд у ліні.
Дякую, прийшла 7019.. Десь 10-15% вище ппд ніж у 6097 у ліні..
Може є якийсь фак, можна і на англійскій, де видно як налаштувати правильно 7-й клієнт у лінуксі, а то в мене просто не коннектится, сам сервер не стартує фолдингу.. Так би можна було подивитися приріст ппд у ліні.
-
ronemun
Advanced Member
https://fah-web.stanford.edu/projects/F ... tUserGuide" target="_blank
http://folding.stanford.edu/English/LinGuide" target="_blank
Добавлено через 2 минуты 35 секунд:
команда 170,000,000
http://folding.stanford.edu/English/LinGuide" target="_blank
Добавлено через 2 минуты 35 секунд:
команда 170,000,000
-
ShaggY
Member
8102 пришла мне
Успею?
Или может клик отдать в пользу команды
Успею?
Или может клик отдать в пользу команды
-
ShaggY
Member
однозначно не успею.. 2,4 дня и общий дедлайн 4.. а у меня каждый шаг в 68 минут
а надо минимум 33,5
кстати пришел на 16 ядер и 4096 ОЗУ около 12 часов ночи по нашому времени. утром сбросил, пришло 8101.
кстати по ходу кончились 70ХХ
кстати пришел на 16 ядер и 4096 ОЗУ около 12 часов ночи по нашому времени. утром сбросил, пришло 8101.
кстати по ходу кончились 70ХХ
-
Шаженла
Member
Вопрос, почему задания из виртуалки отправляются через раз? А то немного надоело отправлять в ручную.
Ну вот, только с 3 попытки отправил....
Ну вот, только с 3 попытки отправил....