неможливо установити програми, ігри з ISO образів, при спробі встановити гру через DAEMON TOOLS PRO через певний час після початку встановлення вибиває помилку і образ сам розмонтовується, при установці через UltraISO образ не розмонтовується але всеодно вибиває таку помилку
при розпаковуванні великих RAR архівів також помилка.
провіряв ж диск через Victoria, бед блоків незнайдено, тільки кандидатів на ремап близько 200.
Після переустановки WINDOWS 7 симптоми не пройшли.
Не знаю чи має це якийсь звязок до перечислених симптомів але uTorrent при завантаженні образів пару разів вибивав "ошибка данных CRC", а в системних папках в панелі задач пропали інструменти (в папці Администрирование пусто).
Можливо це якось повязано з настройками в Біосі, ну може там таймінги неправильні стоять або проц частота чи вольтаж неправильний, але справа в тім що я не знаю правильних, сам я нічого майже не змінював (тільки частоту проца, але раніше з такою частотою все працювло норм, частоту ставив не на максимум), в корпусі стоїть в сумі (з куллером на проці відеокарті і БП) 5 вентиляторів, тому варіант з перегрівом виключений.
мої варіанти можливих несправностей:
1) настройка в біосі ,таймінги на оперативі
2) на жорсткому диску таблиця крива
3) пздц оперативі
4) пздц жорсткому диску
5) пздц материнці
6) прошивка біоса крива
7) інтернет (crc) бо все що я установлюю приходить з інтернету
8) вірус в оперативі або ще десь, бо після переустановки вінди проблеми не зникли.
Хелп мі пліз оверклокери!!!