Купувати онлайн стало легше?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
ntrader
Member

Повідомлення

http://www.epravda.com.ua/publications/2012/06/22/327349/

Любителі інтернет-шопінгу можуть радіти: їх можливості розширилися.

З 1 липня набула чинності нова редакція Митного кодексу.

Вона передбачає, що вартість товарів, які можуть ввозитися громадянами України на митну територію України без сплати податків через сухопутні та морські пункти пропуску становить 500 євро, повітряним сполученням - до 1 тис євро, а поштою - до 300 євро.

В попередній редакції обмеження становило 300 євро, до якого не включалася вартість пересилання самого товару.

Ця зміна є доброю новиною в першу чергу для тих, хто хоче купувати через інтернет брендовий одяг. Наприклад, шкіряна куртка відомого виробника в Європі коштуватиме 350-600 євро. Раніше, щоб уникнути спілкування з митниками, потрібно було знайти спеціальну технологію. Тепер - можна не переховуватися.

На жаль, в Державній митній службі не змогли оцінити, наскільки зростуть обсяги відправлень з-за кордону у другому півріччі. Також невідомо, чи будуть введені обмеження на придбання, якщо товари будуть ввозитись занадто часто.

У відомстві навіть не знають, які товари та прилади заборонено надсилати фізичним особам, і отримання яких може сприйматися як скоєння протиправних дій.
snegurrrka
Member

Повідомлення

ntrader
Да станет легче покупать, как же, особенно с учетом последнего предложения:
"У відомстві навіть не знають, які товари та прилади заборонено надсилати фізичним особам, і отримання яких може сприйматися як скоєння протиправних дій." - купил открывашку какую-то - и бац, тебе уже дело "шьют" :-/
7wat
Member

Повідомлення

Некоторым уже пришили -за брелок с камерой, думаю уже многие знают ;)
yupi
Member

Повідомлення

sd7wat кстати, а чем та история закончилась?
ustar
Member

Повідомлення

І не мрійте про полегшення, його не буде... Влада антиукраїнська, тільки й думає як нас ще обдерти, їм завжди буде мало...
Всі податки, збори, акцизи і т. ін. - незаконні, все придумано за останні сто років, щоб обдирати народи...
Закрито