AMD Phenom X4 955 BE (3.2Ghz) розігнано до 3.5 (без підняття напруги, кулер стоковий).
MSi GTX 460 Hawk 1 Gb GDDR5 256 bit. (через утіліту Afterburner (2.2.1) розігнав до 875\1750\2100, вольтаж підняв: Cure Voltage (mV) +70, Memory Voltage (mV) +30, Aux Voltage (mV) +10.
MSi 870A-G54 (FX)
Kingston HyperX 8 Gb (2x4 Gb) 1600 Mhz
Western Digital Sata 3 64 Mb 1 Tb
БЖ Antec HCG-750 (750W)
Корпус Aerocool PGS ( 1 кулер встановлений в корпус для видування гарячого повітря)
Коли я купив даний компютер в мене був БЖ Cooler Master 460W. Він був нормальний, на той час я грав в батлфілд 3, Мафія 2, ГТА 4 під максимум, фпс був ~60(під розширенням 1400х900) , і фпс ніколи не просідав, було стабільних 60 фпс в середньому. Потім коли я почав розганяти шо ЦП шо Відеокарту, то вичислив шо мені дуже гріється БЖ, і інколи комп виключався. Я вирішив поміняти БЖ на Антек 750 Ват. Його я встановив минулого тижня.
Працює все класно, зразу розігнав до 3.5 Мгц процесор, і відяху. Почав робити тести через Kombustor від MSI. Тестами був задоволений, фпс був більше 75. Все літає, не висне, температура до 60 за цельсієм то максимум під час нагрузки.
Я включив цей самий Батлтфілд 3(мультіплеєр) звісно що поставив все на максимум. Ітак граю граю, фпс 60(через фрапс дивлюся). І тут біжу і бац, фпс вже 30, потім бац знов 60. зайшов в будівлю бац 30, там само 60, я розумію якшо би при взриві був би 30, а то просто коли біжиш. Або наприклад Мафія 2 (настройки повний максимум). Запустив Мафію фпс 60. сів в машину їду їду їду бац фпс 30,потім бац 60, і так майже в кожній грі.. колись в мене такого не було, була стабільність. І тут в мене виникає в чому саме проблема?? Чи то може ОС треба поміняти, чи шо я не знаю... Драйвер самий новий 301.42. Поможіть будь ласка дуже прошу)
ОС Windows 7 x64.
Мене цікавить питання чи я часом не вбив відяху..
Если нужно напишу еще на русском