Питання щодо доставки з-за кордону

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
axotnik
Member

Повідомлення

Хочу купити http://www.head-direct.com/Products/?act=detail&id=98#" target="_blank
замовити можна у них на сайті,не дорого вийде з доставкою(20у.о. )
Але є наступне питання:
чи пройде посилка кордон без податку?
Я читав,що з нинішніми змінами поштові посилки до 300 євро не підпадають під податок,це правда?
просто не хочу заплатити наперед і щоб мені ввалили податок 40%
Дякую :beer:
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

Клас!!!
http://www.mobile-review.com/mp3/review ... m801.shtml" target="_blank
І чому я не чув про нього раніше. :weep:
Там, до речі, пишуть і про проблеми з доставкою, але то для Росії. Хоча, думаю, що в нас не краща ситуація.

Добавлено через 47 секунд:
Ой. це не той. :laugh:
Goga
Member

Повідомлення

Если склероз мне не изменяет, то с 1 мая по новому таможенному кодексу для посылок лимит безпошлинности подняли с 200 евро до 500, погуглите.
Ar2r:Там, до речі, пишуть і про проблеми з доставкою, але то для Росії.
когда изучал вопрос покупки электронной книжки за бугром, было много информации о том, то в Россию магазины не доставляют, а в Украину без вопросов, причем гораздо дешевле. Каждый индивидуален, надо с ними переписыватся
dimka890
Member

Повідомлення

Ar2r
у нас почта намного лучше работает чем в рашке
axotnik
не факт что даже если будет больше 300 евро не пройдет. обычно занижают цену в инвойсе
yariks
Junior

Повідомлення

axotnik, Пройде без проблем, головне щоб сума товара + доставка не була більшою за 300 євро.

Goga, 500 євро якщо сам везеш, а посилка 300 євро.
dimka890
Member

Повідомлення

У же дофига всего куплено в китае и на ибее. всё нормально. посылки зачастую доходят в течении 2-х недель. Это если с трекингом. безделушки за 2 бакса максимально телепались окло 3-х месяцев
axotnik
Member

Повідомлення

Ar2r:Клас!!!
http://www.mobile-review.com/mp3/review ... m801.shtml" target="_blank
І чому я не чув про нього раніше. :weep:
Там, до речі, пишуть і про проблеми з доставкою, але то для Росії. Хоча, думаю, що в нас не краща ситуація.

Добавлено через 47 секунд:
Ой. це не той. :laugh:
грає майже так само,читав огляди
версія за 400у.о. 602 така сама,але може виступати цапом для пк

Добавлено через 1 минуту 15 секунд:
тобто з такою сумою я просто беру і не плачу більше ні за що крім доставки?
Fulkrum
Member

Повідомлення

axotnik
так
axotnik
Member

Повідомлення

А скільки може зайняти доставка?
2 тижні,чи більше?
і де я буду забирати посилку?
прийде повідомлення забрати на укрпошті,чи кинуть під двері? :gigi:
Fulkrum
Member

Повідомлення

axotnik
прийде повідомлення і ви у відділку укрпошти її заберете. Доставка у середньому 2 тижні займає.
Другу годину через вас читаю інформації про ХайФай плеери, раніше не знав що вони існують і Cowon з Creative X-Fi були для мене еталонами.
axotnik
Member

Повідомлення

Fulkrum:axotnik
прийде повідомлення і ви у відділку укрпошти її заберете. Доставка у середньому 2 тижні займає.
Другу годину через вас читаю інформації про ХайФай плеери, раніше не знав що вони існують і Cowon з Creative X-Fi були для мене еталонами.
Вибачайте :beer:
для мене теж недавно мій тач був еталоном
потім друг дав hifiman hm-601/ hisoundaudio studio послухати з beyerdynamics dt 990 pro...
тепер мій епл для мене - лише ігрова консоль :gigi:
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

Пройдет без проблем. Главное сумма самого девайса должна быть до 300 евро. Доставка проходит отдельным пунктом.
Желательно оформить доставку через службу DHL или перфоланса, что бы был трек-номер. Они доставляют товар за 1 неделю и на укр.почте товар не повредят/ не украдут.
axotnik
Member

Повідомлення

а разом з http://head-direct.com/Products/?act=detail&id=38#" target="_blank пройде без проблем?
в сумі без доставки 279у.о. :-/
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

Fulkrum:Другу годину через вас читаю інформації про ХайФай плеери, раніше не знав що вони існують і Cowon з Creative X-Fi були для мене еталонами.
Та сама ситуація. :laugh:
axotnik:тепер мій епл для мене - лише ігрова консоль
тепер і я мрію про цей плеєр. Думаю, що колись придбаю. Шкода, що в нас не продають і, як я зрозумів, то і не будуть.
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

axotnik:а разом з http://head-direct.com/Products/?act=detail&id=38#" target="_blank пройде без проблем?
Не должно. Часто заказываю комплектующие к велосипеду с англии. Главное закажите доставку через нормального перевозчика с трек-номером. Через Укрпочту может не дойти или могут повредить товар.
axotnik
Member

Повідомлення

Ar2r:
Fulkrum:Другу годину через вас читаю інформації про ХайФай плеери, раніше не знав що вони існують і Cowon з Creative X-Fi були для мене еталонами.
Та сама ситуація. :laugh:
axotnik:тепер мій епл для мене - лише ігрова консоль
тепер і я мрію про цей плеєр. Думаю, що колись придбаю. Шкода, що в нас не продають і, як я зрозумів, то і не будуть.
не будуть
так можна замовити без проблем
якщо свій заберу- розкажу враження з хорошими вухами і кому треба допоможу замовити :beer:
лише одне вбиває:
в мене друг купив hifiman 801 і має beyerdynamics dt 990 pro
так йому на днюху група скинулась і самсунг за 400грн подарували,щоб мав щось нормальне,а не таку стару коробку :lol:
п.с. закинь картинку з профіля,де рембо бібера мочить :gigi:

Добавлено через 29 секунд:
Vovchic_jrc:
axotnik:а разом з http://head-direct.com/Products/?act=detail&id=38#" target="_blank пройде без проблем?
Не должно. Часто заказываю комплектующие к велосипеду с англии. Главное закажите доставку через нормального перевозчика с трек-номером. Через Укрпочту может не дойти или могут повредить товар.
через кого радите?
ДХЛ?
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

axotnik:
Ar2r: Та сама ситуація. :laugh: тепер і я мрію про цей плеєр. Думаю, що колись придбаю. Шкода, що в нас не продають і, як я зрозумів, то і не будуть.
не будуть
так можна замовити без проблем
якщо свій заберу- розкажу враження з хорошими вухами і кому треба допоможу замовити :beer:
лише одне вбиває:
в мене друг купив hifiman 801 і має beyerdynamics dt 990 pro
так йому на днюху група скинулась і самсунг за 400грн подарували,щоб мав щось нормальне,а не таку стару коробку :lol:

Добавлено через 29 секунд:
Vovchic_jrc: Не должно. Часто заказываю комплектующие к велосипеду с англии. Главное закажите доставку через нормального перевозчика с трек-номером. Через Укрпочту может не дойти или могут повредить товар.
через кого радите?
ДХЛ?
ДХЛ или УПС. Я обычно вожу через ДХЛ, доставка в течении недели, забирать на м. Вокзальной.
Востаннє редагувалось 08.05.2012 20:48 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 1 раз.
zmax
Member

Повідомлення

EMS
закон про лимит в 300 разве уже в силе?!! то что его подписали еще не значит , что он уже действующий.
axotnik
Member

Повідомлення

zmax:EMS
закон про лимит в 300 разве уже в силе?!! то что его подписали еще не значит , что он уже действующий.
а як дізнатись?
бо дуже не хочу попасти на лишні 100у.о.
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

2 недели назад заказал посылку на 240 евро. Прошла без растаможки. ТС, в какой стране магазин?
Відповісти