Стою перед вибором материнської плати AM3+
Увагу привернула Asrock 870 iCafe R2.0 співвідношення ціна\якість\можливості на мою думку ідеальне.
Єдине що викликає питання це можливість розблокування ядер , якщо і з цим все гаразд то ця плата мій вибір.
Новини
Останні статті і огляди
Asrock 870 iCafe R2.0
-
ergo
Member
-
Макsim
Member
ergo
уг плата, не бери!
уг плата, не бери!
-
ergo
Member
ОО, а чому, які альтернативи?
-
djnano
Member
а какой бюджет?
-
Clay Allison
Member
На оверс.ру камрад camintsev купил такую для SSD и разблокировки.ergo:Єдине що викликає питання це можливість розблокування ядер , якщо і з цим все гаразд то ця плата мій вибір.
Проц разблокировался и разогнался успешно, SSD работает нормально в SATA3. Имхо хорошая мать с UEFI-биосом.
-
ergo
Member
бюджет до 900гр.
Добавлено через 1 минуту 30 секунд:
А те що є UEFI це для мене + за таку ціну 550гр я просто не бачу конкурентів.
Добавлено через 1 минуту 30 секунд:
Позитивні новиниClay Allison:На оверс.ру камрад camintsev купил такую для SSD и разблокировки.ergo:Єдине що викликає питання це можливість розблокування ядер , якщо і з цим все гаразд то ця плата мій вибір.
Проц разблокировался и разогнался успешно, SSD работает нормально в SATA3. Имхо хорошая мать с UEFI-биосом.
А те що є UEFI це для мене + за таку ціну 550гр я просто не бачу конкурентів.
-
Clay Allison
Member
Можешь Gigabyte GA-970A-UD3 купить с таким бюджетом - у неё питалово усиленное.ergo:бюджет до 900гр.
На такой мат. плате на оверс.ру успешно анлочили 960Т в 6 ядер.
-
ergo
Member
Якщо все ок з Asrock 870 iCafe R2.0 то хотілось би взяти саме її) Гігабайт більше нехочу) згоріла вона в мене, та і синій тектоліт уже дійсно надоїв)
-
pasha4ur
Member
С сайта:ergo:Asrock 870 iCafe R2.0
5X Faster for
Photoshop Execution
XFast RAM will create a virtual disk from the system memory to boost the performance. For Photoshop, It can even perform 5X faster than before.
-
ScorpionRRR
Member
MSI можешь попробовать. Тоже хорошие мамки.
-
ergo
Member
Ну так...сам сміявся)pasha4ur:С сайта:ergo:Asrock 870 iCafe R2.05X Faster for
Photoshop Execution
XFast RAM will create a virtual disk from the system memory to boost the performance. For Photoshop, It can even perform 5X faster than before.![]()
Добавлено через 2 минуты 40 секунд:
Та чесно кажучи з самого початку і хотів таку, тільки от щось нічого такого толкового в цьому бюджеті не знайшов. Критичним є наявність оптичного виходу і підтримка роботи з 140W процесорами+ роблокування ядер в Athlon 2 X3 435 C2ScorpionRRR:MSI можешь попробовать. Тоже хорошие мамки.