Нова пошта: все, що пов'язано з цією службою доставки

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

Все вопросы по НП - в этой теме

ПРАВИЛА конференции действуют в полной мере
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Ramon:Scharfschutze
СМСка брату приходила? По сайту посилка прийшла?
За смс-ку незнаю, не спрашивал, может и не приходила. Ну вон человек ждал смс и, что дальше :)
Miki+
Member

Повідомлення

ребята! делайте как я, перед поездкой на склад НП звоню им и уточняю прибыла ли посылка, если они подтверждают то иду к ним, и никаких проблем
FRUTI
Member

Повідомлення

Ramon: ?????

це тому що ваш відправник указав неправильно номер??
Ні, це тому, що НП - УГ ))) перед відправкою мені зателефонував манегер інет-магазину і ми ретельно звірили поштову скриньку і номер телефону, по якому повинні були повідомити

Краще я б Автолюксом скористався б, їх теж офіс в БЦ є, в слідуючий раз так і буде )))
Scharfschutze
Member

Повідомлення

К слову, до последнего времени для меня НП была :up: , особенно нравится онлайн слежение и 5 дней хранения. Все было четко, оперативно , а сейчас ...
Co6aka
Member

Повідомлення

Scharfschutze:а сейчас ...
смс не присылают :gigi:
Fishnya
Alex

Повідомлення

Co6aka
:up:
они всегда приходят позже, чем на сайте.

раньше хоть приходили, сейчас забил
Ramon
Member

Повідомлення

Scharfschutze:
Ramon:Scharfschutze
СМСка брату приходила? По сайту посилка прийшла?
За смс-ку незнаю, не спрашивал, может и не приходила. Ну вон человек ждал смс и, что дальше :)
чєловєк взагалі неясно що чекав, пришестя Христа, раз через тиждень зацікавився "що ж це посилочка так довго іде" :gigi:
FRUTI
Ні, це тому, що НП - УГ )))
це сильно сказано, нічого проти аргументів не маю :lol:
перед відправкою мені зателефонував манегер інет-магазину і ми ретельно звірили поштову скриньку і номер телефону, по якому повинні були повідомити
от ви завтра коли забиратимете посилку - гляньте в декларації що там за номер був вказаний!! щось мені здається що у вказаному номері помилка ;)

P.S. я просто клієнт Нової Пошти ;)
FRUTI
Member

Повідомлення

Ramon: чєловєк взагалі неясно що чекав, пришестя Христа, раз через тиждень зацікавився "що ж це посилочка так довго іде
Та я взагалі перший раз із цими пересилками стикнувся, раніше тільки власним авто їздив забирати товар, поки пальне від Партії Регіонів не подорожчало ))) Певна річ - три рази на день перевіряв смарта і поштову скриньку ))) Доперевірявся...
FRUTI
Ні, це тому, що НП - УГ )))
це сильно сказано, нічого проти аргументів не маю :lol:
Я клієнт - а клієнт завжди правий, які б аргументи він не приводив )))
от ви завтра коли забиратимете посилку - гляньте в декларації що там за номер був вказаний!! щось мені здається що у вказаному номері помилка ;)
А мені щось здається, що треба звільнити пару працівників НП )))
P.S. я просто клієнт Нової Пошти ;)
" ...Никогда ещё Штирлиц не был так близок к провалу..." ©
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

останні враження: купував телефон за 1200грн через інет-магазин, доставка наложкою через НП. Заплатив: дорога сюди 18грн, наложка 24грн - є дві накладні на такі суми і комісія за наложку 2% від 1200грн = 24грн. Але у мене тепер працюють знайомі на НП і вони сказали що мене на..ли обманули. Якщо на накладній вказаний відправник "інтернет-магазин", то комісія за наложку 1%+24грн стандартна вартість оформлення а не 2%. Таким чином, хлопчики поклали собі в кишеню 12грн тільки з одної такої посилки.
подзвонив їх директору і все вирішилось, бо на місці почали з мене робити лоха типу я повинен сам був їм сказати що посилка з інет-магазину :mad: . посонам світить штраф по 200грн кожному.
babrich
Member

Повідомлення

Обслуживание у нас гг очередь что в 80- х за сахором поэтому пользуюсь в крайнем случае уж лутше укрпочта.. Интайма хоть людей больше зато все оперативно 10 минут и все..
Ramon
Member

Повідомлення

уж лутше укрпочта.
:lol:
ооо дааааа.)))

укрпошта це служба виключно для людей з естонським темпераментом)) (без образ)
колись дещо відправляв маленьке на схід України - 2 тижні їхало.... Я б сам швидше доставив пішки!!))))
Scharfschutze
Member

Повідомлення

Ну..у...у , якщо зауважити, що недавно НП їхала з Запорiжжя в Днiпродзержинськ 5 днiв то в цьому немає нiчого дивного ;)
c0013r
Member

Повідомлення

Ramon
недавно с западной пришла за 3дня, на день дольше чем курьерские службы, но отделение Укрпочты и персонал ... :facepalm:
Ramon
Member

Повідомлення

c0013r:Ramon
недавно с западной пришла за 3дня, на день дольше чем курьерские службы, но отделение Укрпочты и персонал ... :facepalm:
ого, за 3 дні!..
може там було проплачено додаткову каву і розходи на бензин водію ПАЗа Укрпошти Express Shipping! :idea: :gigi:
c0013r
Member

Повідомлення

Ramon 5 грн. по маркам за коробку 10х10х10см
redEX
Member

Повідомлення

купил себе футболок 6 штук доставка из славянска в одессу 40 гр , негодую :mad:
Ramon
Member

Повідомлення

c0013r
Нова Пошта УГ :teacher:
Укрпошта рулить! :super:
scout
Member

Повідомлення

Заказывал себе укрпочтой игрушечного пингвина, так он еще недели 3 имел стойкий приятный запах дешевого мыла.
Ramon
Member

Повідомлення

scout
аву?)
scout
Member

Повідомлення

Відповісти