Новини
Останні статті і огляди
Чим відредактувати біос AMD-Radeon 7770 ?
-
Юрій
Member
Чим відредактувати біос AMD-Radeon 7770 може хто знає? Програма прошивки є а редактор RВЕ 1.28 іі не розуміє...Відяха Поверколор з референсними частотами.Вже пробував різні біоси але не підходять - ID mismatch... 
-
yupi
Member
а зачем, если не секрет?
-
Макsim
Member
извините что не в тему, но хотелось бы узнать почем брали?
-
Юрій
Member
Та нічого! Брав за 165 у.о. але іі треба гнати бо без розгону вона на рівні жирафа 460 на 256 біт ну деколи трохи ліпше...
Та секрету ніякого - просто всі своі карти звик прошивати щоб не розганяти кожен раз
Та секрету ніякого - просто всі своі карти звик прошивати щоб не розганяти кожен раз
-
Макsim
Member
Юрій реально обходит печ460? О_о
по тестам ее 6850 делала....
по тестам ее 6850 делала....
-
Юрій
Member
...ну я ж говорив що інколи трішки краще!Та й блок живлення почувається легше так як граю все менше і менше...
-
boombyte
Member
відредактувати---вiдредагувати. вроде бы так будет. пардон--просто я специльно заглянул, что же такое за слово.
-
vegas.pl.ua
Member
Нажаль доки нічим.
Всі чекають нової версії RBE із підтримкою HD7xxx, але автор сповнений песимізму від того, що знову змінили структуру BIOS, та хоче передати проект у інші руки
Якщо справа лише в Device Id - то можна скачати файли різних виробників, та після бінарного порівняння перенести потрібні ідентификатори вручну (але краще не варто).
Всі чекають нової версії RBE із підтримкою HD7xxx, але автор сповнений песимізму від того, що знову змінили структуру BIOS, та хоче передати проект у інші руки
Якщо справа лише в Device Id - то можна скачати файли різних виробників, та після бінарного порівняння перенести потрібні ідентификатори вручну (але краще не варто).
-
Eurofighter
Member
А ну тести в студію звездун ти місцевийТа нічого! Брав за 165 у.о. але іі треба гнати бо без розгону вона на рівні жирафа 460 на 256 біт ну деколи трохи ліпше...
-
Юрій
Member
...ну не зовсім місцевий
Та трохи погарячкував купивши іі тому хочу помучити! 
-
Юрій
Member
О..о.З"явився новий ГПУ-З 060 який коректно зберігає біос 7770 !!! 
-
RA
Member