Але є і досить мінусів:
- найгірше, те, що пілот Кортез - гей! Це стидоба, хамство та неповага до військових! Гомокультура - нездорове явище у світі, яке вже починає нав"язуватися у іграх, як цілком нормальне явище! Ви бачили військових геїв? Багато серед них людей, що пройшли бойові дії, та є герої? Вони хіба що герої свого заду, та крім спекулюванням своєі вразливості та вишуканості - ні на що нездатні! Бачили боксерів геїв, або борців? Де максимально проявляються чоловічі якості - там їх бути не може! Такі речі треба усвідомлювати авторам... Або у них не хватало фінансування, та вони попросили їх у гомо-лоббі
А найгірше те, що цей недоробок, спробував до мене залицятися у барі "Чистилище" в Цитаделі. Там було кілька варіантів відповіді - я вибрав, що мене цікавлять жінки!
- вдосконалення та розкачування зброї ускладнили. Багато чого запозичили із першої частини, але до толку довести не змогли...
- також це стосується за екіпірування та вдосконалення всього решта.
- на сьогоднішній день могли графіку зробити кращої якості! Це несолідно для таких розробників. Напевно комусь зажали гроші
Граю на макс рівні складності, та імпортував персонажа із першої частини, через другу в третю. Мав із самого початку потенціал за рахунок імпорту персонажу.
PS. Із суб"єктивного можу сказати те, що у грі поставили вибір між Кваріанцями та Гетами. Це неповноцінний вибір, враховуючи те, що Шепард зробив для кваріанців. Виною даного вибору стали вони і при таrому протіканні подій мав би бути третій варіант вирішення конфлікту - при головній стичці усі слухаються Шепарда і розходяться у різні локації, для продовження війни і перенесенні вирішення свого питання до перемоги над головним ворогом!