Це здається якась реалізація для кластерів, щось поправили або додали суттєве в ядрі 3.2. Інфа скоріш за все для тру лінуксоїдівronemun:цікава інфа для Лінуксоїдів
http://en.fah-addict.net/news/news-0-37 ... .php?com=0" target="_blank
Новини
Останні статті і огляди
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
Freddy Krueger
Member
-
ShaggY
Member
6099 словил на 16 потоков.. так тяжело считается.. 11 минут с копейками ппд около 14к
-
Freddy Krueger
Member
Появилась новая информация о bigadv проектах. Оказывается будут вводить новые ББЖ на бета тест, для которых выделят персональный сервак, а потом старые подправят для машин с 16 и более ядер. И ни слова о дедлайнах 
-
ronemun
Advanced Member
ти не помиляєшся, щось багато виходить. в 7 клієнті тре інфу з журнала вираховувати, а не з інтерфейсу.ShaggY:6099 словил на 16 потоков.. так тяжело считается.. 11 минут с копейками ппд около 14к
-
ShaggY
Member
ronemun
А тобі жалко?)))))
Тільки перерахував у калькуляторы, і справді, менше виходить 11.11к за жабку.
А тобі жалко?)))))
Тільки перерахував у калькуляторы, і справді, менше виходить 11.11к за жабку.
-
ronemun
Advanced Member
ще й як )))))
11.11k за жабу всього чи ППД
в мене 6099 дає:
core i5 X2+HT@4.15 TPF=18,5min PPD=6700 TP(total points)=8700
2xcore2 X4@2.0 TPF=13,5min PPD=10900 TP=10200
Це у віндовсі, у ліні PPD трохи більше
609х у 6-му клієнті у віндовсі і в лінуксі самі ідуть, лише bigpackets тре підібрати (не памамятаю який)
11.11k за жабу всього чи ППД
в мене 6099 дає:
core i5 X2+HT@4.15 TPF=18,5min PPD=6700 TP(total points)=8700
2xcore2 X4@2.0 TPF=13,5min PPD=10900 TP=10200
Це у віндовсі, у ліні PPD трохи більше
609х у 6-му клієнті у віндовсі і в лінуксі самі ідуть, лише bigpackets тре підібрати (не памамятаю який)
-
ShaggY
Member
ronemun
Жадіна помадіна)))
крок 11,15 тотал 11133 ппд 14250
ЦЕ ти написав про 2 проца по 4 ядра тобто кор ту квад на 2ГГЦ і по 12 мб кешу Л2??
Якщо так, то ппд якийсь маленький дуже(( В мене в універі такий стоїть, який я теоретично можу задіяти)) хоча там дуже слабкий канал інтернету. І до того ж не на максимум, вдень він повинен нормально працювати для користувачів
там стойть Серевер 2008 р2
Жадіна помадіна)))
крок 11,15 тотал 11133 ппд 14250
ЦЕ ти написав про 2 проца по 4 ядра тобто кор ту квад на 2ГГЦ і по 12 мб кешу Л2??
Якщо так, то ппд якийсь маленький дуже(( В мене в універі такий стоїть, який я теоретично можу задіяти)) хоча там дуже слабкий канал інтернету. І до того ж не на максимум, вдень він повинен нормально працювати для користувачів
-
ronemun
Advanced Member
так, тільки кеш по 8МБ. там 1 контролер памяті (4 канали) на 2 проца, з величезною затримкою (FB-DIMM)
-
ShaggY
Member
Є сенс таке врубать (реальний)??
ТОй контролер, якщо не змінює память не у ЦП, а у північному мості, що також зримує продуктивність. Та й буферезована дуже туга, а там ще й виправлення помилок працює, яке теж зповільнює.. Не думаю що кеш лишній допоможе дуже)
ТОй контролер, якщо не змінює память не у ЦП, а у північному мості, що також зримує продуктивність. Та й буферезована дуже туга, а там ще й виправлення помилок працює, яке теж зповільнює.. Не думаю що кеш лишній допоможе дуже)
-
ronemun
Advanced Member
Якщо дозволять на халяву
- звичайно сенс є. Але якщо сервак юзають часто - то ППД сильно впаде.
І ще, цей результат по 6099 - це на якому проці:профільному (Феном Х4@3700) чи Феном Х6@?
І ще, цей результат по 6099 - це на якому проці:профільному (Феном Х4@3700) чи Феном Х6@?
-
ShaggY
Member
НУ в день звичайно що часто, це основний сервер. ТОбото з 9-17 точно його юзають нормально студенти та викладачі і співробітники.
Вже на профільному
Х6@3700 (оновив профіль - мать, проц, та память - прийшлось з тим віддати, бо ця не женеться взагалі, а тут є множник розблокований на проці то пофіг, хоча все одно є бажання змінити на швидшу особливо з сьогоднішніми цінами
А ще на цій материнці 6 розємів для вентиляторів..)) і все це за 650 грн).
Вже на профільному
-
ronemun
Advanced Member
Х6@3700 - ну тоді ясно звідки такий ППД. Значить в мене все в порядку
Раджу в 7 клієнті ловити 11050 (вони на beta ідуть при smp до 6 включно)
материнка гарна, але 5-фазне живлення щоб не перегрілось при фолдингу на 6-ядерному проці в розгоні, хоча феноми х6 економні
colapc 50 000
aliasray 10 000
denis 777 WU
Раджу в 7 клієнті ловити 11050 (вони на beta ідуть при smp до 6 включно)
материнка гарна, але 5-фазне живлення щоб не перегрілось при фолдингу на 6-ядерному проці в розгоні, хоча феноми х6 економні
colapc 50 000
aliasray 10 000
denis 777 WU
-
ShaggY
Member
да, шість ядер будуть по швидше чьотирьох, не памятаю на яких саме, але хвилину виграє, коли на 4-х 4 з половониою, то 6 вже біля 3,05...
знаю, спробую, просто не знаю на що приходять ці завдання.
да, за свої гроші просто супер і УЄФІ швидше працює ніж на асусі дорожчому...
Хоча так, охладу того малувато, радік гарячуватий, а ле приблизно такий саме був і в асусі і гігі, яка зламалась, а там набагато більші, і більше фаз. Ну я не думаю що 6-ть ядер жеруть менше або на рівні 4-х))
так зате я всі вентилі зміг підключить до материнки, а вчора пронюхав, що і через спідфан можна ругулювать оберти, що є дуже добре)))))
знаю, спробую, просто не знаю на що приходять ці завдання.
да, за свої гроші просто супер і УЄФІ швидше працює ніж на асусі дорожчому...
Хоча так, охладу того малувато, радік гарячуватий, а ле приблизно такий саме був і в асусі і гігі, яка зламалась, а там набагато більші, і більше фаз. Ну я не думаю що 6-ть ядер жеруть менше або на рівні 4-х))
так зате я всі вентилі зміг підключить до материнки, а вчора пронюхав, що і через спідфан можна ругулювать оберти, що є дуже добре)))))
-
Шаженла
Member
ronemun
Парни а это нормально что пошли одни 609x и 750x?
При любых параметрах прут
Короче ожидайте от меня при таком раскладе понижение производительности

Парни а это нормально что пошли одни 609x и 750x?
При любых параметрах прут
Короче ожидайте от меня при таком раскладе понижение производительности
-
colapc
Member
Подскажите что для фолдинга лучше : 2 ядра i3 2100 или 4 ядра AMD LIano A6-3670K 2.7GHz/4MB ?

-
ShaggY
Member
colapc
даже не знаю.. лиано можно подразогнать по больше.. так что теоретически лиано лучше..
Так нужно видео встроенное?
За цену корки, можно взять феном или атлон. ИЛи за штукас 960Т и разлочить если повезет в 6 ядер, мне повезло))))
даже не знаю.. лиано можно подразогнать по больше.. так что теоретически лиано лучше..
Так нужно видео встроенное?
За цену корки, можно взять феном или атлон. ИЛи за штукас 960Т и разлочить если повезет в 6 ядер, мне повезло))))
-
ronemun
Advanced Member
Ясно що ліано буде швидше, навіть без розгону. Я прикидую так швидкість проца Ш=Кядер*МГц*Кархітектури. По моїм прикидам, для Sandy Bridge Kарх=1,66 (це врахов. ГТ)
Тобто Ш(і3 2100)=2*3,1*1,66=10, а Ш(А6)=4*2,7*1=10,8.
і дійсно, за ці гроші краще 960Т взяти для розлочки
Здається, що сокет FM1 не буде чим апгрейдити - нові проци будуть на FM2 (не сумісний через нову архітектуру)
Тобто Ш(і3 2100)=2*3,1*1,66=10, а Ш(А6)=4*2,7*1=10,8.
і дійсно, за ці гроші краще 960Т взяти для розлочки
Здається, що сокет FM1 не буде чим апгрейдити - нові проци будуть на FM2 (не сумісний через нову архітектуру)
-
ShaggY
Member
Та навіть без розлочки 4 ядра на 3,7-4 будуть по любе швидше ніж 2+2.
а ліано і справді нема сенсу. АМ3+ є, там не ма.
а ліано і справді нема сенсу. АМ3+ є, там не ма.
-
colapc
Member
Тобиш 2 и 4 ядра разницы почти нет?
960т не вижу в продакже,разве что у когото в магазине завалялся.
960т не вижу в продакже,разве что у когото в магазине завалялся.
-
ShaggY
Member
colapc
Конечно есть!! И еще какая, сандик ты ж не погонишь больше чем на 300 мгц. А нормальный 4-х ядерный феник или атлон погонишь. Плюс 4 ядра всегда эфективней чем 2 ядра + 2 потока, тут как ни крути. А если 6 реальных, не думай про FX серию, то интел и рядом стоять не будет вообще, разные классы.
если в твоем городе нету 960Т, то тогда чтоб пароще и верняк с разлочкой, обращайся к Большому Бобо - проверит за полтиник на разлочку и пересылает по всей украине, находится в ЗП если не ошибаюсь.
вот все есть
http://hotline.ua/computer-processory/a ... box/?tab=2" target="_blank
поймал 7007, ТПФ 2:18 посчитал 4,3к а ппд почти 27к
Конечно есть!! И еще какая, сандик ты ж не погонишь больше чем на 300 мгц. А нормальный 4-х ядерный феник или атлон погонишь. Плюс 4 ядра всегда эфективней чем 2 ядра + 2 потока, тут как ни крути. А если 6 реальных, не думай про FX серию, то интел и рядом стоять не будет вообще, разные классы.
если в твоем городе нету 960Т, то тогда чтоб пароще и верняк с разлочкой, обращайся к Большому Бобо - проверит за полтиник на разлочку и пересылает по всей украине, находится в ЗП если не ошибаюсь.
вот все есть
http://hotline.ua/computer-processory/a ... box/?tab=2" target="_blank
поймал 7007, ТПФ 2:18 посчитал 4,3к а ппд почти 27к