Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
Не, видеокарта 14500. А вот процессор от 6к до 11к.
Бесит немного что сыплются 1107x, 1102x. А если начну убивать их то в течении нескольких заданий мне не дают бонусов :-/
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

- А если начну убивать их то в течении нескольких заданий мне не дают бонусов
як не дадуть???? де таке сказано?
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
як не дадуть???? де таке сказано?
Я сам уже на себе проверил. кажется профессора требуют чтоб успешно выполненных заданий было больше 80%, иначе не будет бонусов. Такое сейчас со мной и происходит :-/
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Ху, а я вже злякався. Бо в мене тоді жодних бонусів не було б :gigi: Я по 10 раз збиваю майже всі задачі (скрипти рулять).
Якщо збити навіть 1 задачу (а друга успішно), то вже виходить 50% :gigi:
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
У меня только последние несколько начали с бонусами идти, а всё остальные засчитывались без бонусов. Интересно, а как профессора это проверяют?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

- Бесит немного что сыплются 1107x, 1102x
так 1107х ще не погані очки дають :gigi: . в 6098-99 такий же ППД, зато рахуються в 3 рази довше (не так часто ловити тре). Ловляться в 6-му і 7 клієнтах, у вінді на smp>12, packets має бути не small, а в лінуксі, у клієнті 6,34, на настройках по замовчуванню. (але це в мене на 2хCore2 X4)
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
6098-99
Мне они лезли когда в настройках стоял параметр big
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

попробував максимальний smp, при якому скачуються завдання - 128 :)
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
И что качается?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

так, 609х задачі йдуть, але, що цікаво, самі перезагружаються, певно збій в них: 128 потоків на 2 ядра :gigi: :laugh:

Добавлено через 10 минут 16 секунд:
до Денис97 Ти, певно не замітив мого запитання (на попердній сторінці), перенесу його сюди
Чому частота проца така маленька при такому кулері? В мене Core i5 670 на рідному, убогому , товщиною 1 см, кулері 4150МГц стабільно тримає (Т ядер до 95 град, але тротлінг при 105-3=102 включається). Також корпус закритий, без вентилятора (крім БЖ), під столом в ніші, і ще відеокарта 250GTS, 24/7 в фолдингу :gigi:
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
1. Процессор неудачный, 2 капризная память, иногда процессор вдруг не стого сего начинает глючить :-/
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

команда
189 місце :jump:

Добавлено через 1 час 52 минуты 10 секунд:
згідно http://fah-web.stanford.edu/pybeta/serverstat.html" target="_blank
сервер 129.74.85.15, з задачами 70хх, доступний і має ще 147067 завдань. Але чому ж вони не йдуть :mad:
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
Але чому ж вони не йдуть
Наверно сам клиент мешает
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

:super:
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
5 000 000 :super: та i авансом 4000 WU :gigi: :super:
Andrey235
Member

Повідомлення

Посмотрите-ка на этого товарища: лупит исключительно мегажабы по 520т, причем по одной в день. Видимо, там 4-хпроцессорная система на последних ксеонах. Во люди с ума сходят :eek:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

:super: :beer: :jump: :beer: :jump:

4-хпроцессорная система на последних ксеонах давала б 1млн. Тай вони ще не вийшли. В нього певно оптерони

Добавлено через 2 часа 33 минуты 44 секунды:
Обновлення
команда
188 місце :super:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

:eek: :beer:
вопрос: кто здесь будет быстрее i7-2600k или Xeon E3-1235 3.2GHz
и по ксеону: ( возможно ли использывать в обычних целях? и станет ли он на обычную мать z68?) :lamer: :gigi:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

1. на однаковій частоті будуть практично однакові. Але 2600К навіть на відносно дешевій материнці можна погнати до 5ГГц. А 1235 не поженеться зовсім. І економія 50$ тут вийде боком (ППД у 2 рази нижче), тому що материнка дорога, тай память тре, і ще кулер бажано (той що в комплекті, кажуть, жужжить). Для 2600К необовязково Z68, його і на p67 можна гнати (множником), але тоді будуть недоступні функції перекодування відео графічним ядром. При розгоні 4х проца (з гіпертрейдінгом) головне кількість фаз живлення (6 мінімум, бажано 8+), але більше 8 вже лишнє - тоді головне стабільність біоса
2. проци встановлюються в будь яку материнку з відповідним сокетом і біосом. Але у несерверного проца ніколи не будуть працювати серверні фічі: ECС, віртуалізація вводу-виводу, віддалене управління, системи безпеки. А у серверного воно є, але не на серверній материнці може не працювати (залежить від біоса).
Востаннє редагувалось 03.02.2012 20:30 користувачем ronemun, всього редагувалось 2 разів.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

ок, сенк :beer:
а если буду менять так мать asus maximus gene-z_ :D
Відповісти