Новини
Останні статті і огляди
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
SergeyR
HWBOT OC Team
Я извеняюсь перед старейшим
di2di надеюсь не в обиде на меня
-
di2di
Member
SergeyR
будем догонять
будем догонять
-
colapc
Member
А ,сори уже нашол
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ух-ты я в 20 за день попал)
правда на 20

правда на 20
-
Шаженла
Member
После того как я наигрался в генералы я возвращаюсь, не знаю надолго меня ли хватит. Хотя надолго хватит если глюки с разгоном не будут 
-
ronemun
Advanced Member
ми 192-і 
-
ShaggY
Member
Что то я вчера долго персобирал компы, но 20 в сутки уже лучше))
-
ronemun
Advanced Member
ShaggY
PhenomX6@3.75 у Лінуксі на задачі 6901 має ППД=30тис
але рахувати тре безперервно
Добавлено через 1 минуту 4 секунды:
Нас вже 26 в строю
PhenomX6@3.75 у Лінуксі на задачі 6901 має ППД=30тис
але рахувати тре безперервно
Добавлено через 1 минуту 4 секунды:
Нас вже 26 в строю
-
Шаженла
Member
Предупреждаю я могу иногда пропадать, по причине того же разгона 
-
di2di
Member
Денис97
а что мешает недоразогнать???
а что мешает недоразогнать???
-
Шаженла
Member
di2di
связка КП+память ведёт себя непредсказуемо. То прироста нет, или он есть но маленький, прирост большой но всё стабильно и крах системы в непредсказуемый момент времени. Денег другую память купить нет
связка КП+память ведёт себя непредсказуемо. То прироста нет, или он есть но маленький, прирост большой но всё стабильно и крах системы в непредсказуемый момент времени. Денег другую память купить нет
-
ShaggY
Member
ronemun
нє, лінуха отпадає, ну поки що.. Не має часузараз на неї зовсім
Денис97
ТАк две сотни ведь за 4 гб 1600..) или просто поставь меньшую частоту, память не главное
нє, лінуха отпадає, ну поки що.. Не має часузараз на неї зовсім
Денис97
ТАк две сотни ведь за 4 гб 1600..) или просто поставь меньшую частоту, память не главное
-
Шаженла
Member
ShaggY
Контролер памяти при множителе меньше 10x работает нестабильно
В этом виновата сама память кажется, хотя она из списка совместимости, что за непонятки
Контролер памяти при множителе меньше 10x работает нестабильно
В этом виновата сама память кажется, хотя она из списка совместимости, что за непонятки
-
ronemun
Advanced Member
ShaggY
в 6-клієнті задачі 1104х більше дають ніж 6901, але тре фільтрувати від інших 110хх. В мене вони йдуть при любих настройках (на проци Core 2 і Core i (2core+HT), на Core x8 не йдуть).
в 6-клієнті задачі 1104х більше дають ніж 6901, але тре фільтрувати від інших 110хх. В мене вони йдуть при любих настройках (на проци Core 2 і Core i (2core+HT), на Core x8 не йдуть).
-
ShaggY
Member
ronemun
в мене на 6-му не йшли 110ХХ взагалі, а на 7-му зараз ідуть без питань, хоча коли ти про них писав, я їх в очі не бачив..
може подивлюсь спробую) Хоча може мені там не йдуть бо в мене АМД, а не інтел.
Денис97
ну тогда не знаю, надо пробівать, игратся..)))
в мене на 6-му не йшли 110ХХ взагалі, а на 7-му зараз ідуть без питань, хоча коли ти про них писав, я їх в очі не бачив..
може подивлюсь спробую) Хоча може мені там не йдуть бо в мене АМД, а не інтел.
Денис97
ну тогда не знаю, надо пробівать, игратся..)))
-
ronemun
Advanced Member
Хто має декілька компів різної потужності: чи ви помічали, що на сильніших компах кращі (з вищим ППД) задачі зловити майже не можливо, а на слабших - з 1-го або 2-го разу. Тільки що 15 раз на сильнішому компі скидав задачі щоб зловити 1104х, але так і не вийшло, а на слабшому - з першого разу прийшла.
Востаннє редагувалось 30.01.2012 18:31 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
Шаженла
Member
ronemun
Да я замечал такое.
Да я замечал такое.
-
colapc
Member
Да,вот только толку,на слабых машинках они считаются в несколько раз дольше .А,в итоге сумарная производительность всё равно ниже.ronemun:Хто має декілька компів різної потужності: чи ви помічали, що на сильніших компах кращі (з вищим ППД) задачі зловити майже не можливо, а на слабших - з 1-го або 2-го разу. Тільки що 15 раз на сильнішому компі скидав задачі щоб зловити 1104х, але так і не вийшло, а на слабшому - з першого разу прийшла.
-
Romanovfastov
Junior
В свете вышесказанного у меня возник вопрос.
Пробовал кто нибудь переносить (словленое) на слабой машине крупное задание на более мощную?
Можно это реализовать или ...?
Пробовал кто нибудь переносить (словленое) на слабой машине крупное задание на более мощную?
Можно это реализовать или ...?
-
ronemun
Advanced Member
елементарно - просто перенести Work. Але, здається в 7 клієнті це прикрили (і то тиждень-два назад). В 6 клієнті ще тре перенести файл queue.dat (якщо точніше номер завдання, яким позначені дані в папці work має співпадати з номером, прописаним в queue.dat).
Вітання:
colapc 100 WU
ще позавчора крянчнув
rizloff 100 WU
в нас 85 міліонів

Freddy Krueger всього навсього 7 лимонів

а також вітання новачку $Wol
Ну і це значить шо нас в строю вже 27
До речі, вигадав нову медальку - коли кількість очок стає більше Rank Project - місця в проекті (в загальному, а не в групі). На даний момент це ~100 000. Пока що не знаю як назвати
Перегнав сам себе чи як
А може очки місце перегнали 
Вітання:
colapc 100 WU
rizloff 100 WU
в нас 85 міліонів
Freddy Krueger всього навсього 7 лимонів
а також вітання новачку $Wol
Ну і це значить шо нас в строю вже 27
До речі, вигадав нову медальку - коли кількість очок стає більше Rank Project - місця в проекті (в загальному, а не в групі). На даний момент це ~100 000. Пока що не знаю як назвати
Востаннє редагувалось 30.01.2012 22:29 користувачем ronemun, всього редагувалось 7 разів.