Допоможіть з вибором карточки

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
VictoR
Junior

Повідомлення

MSI N580GTX Lightning Xtreme Edition - хочу таку, але нігде її не можу знайти, може хтось підкаже де таке чудо є?
як альтернативу розглядаю GV-N580UD-3GI (смущає підсистема живлення) і EVGA GeForce GTX 580 Classified Ultra 3072MB або EVGA GeForce GTX 580 3072MB. Що думаєте?
Thunder7
Member

Повідомлення

матрикс асус - толще карты нету :)
DRAD
Member

Повідомлення

VictoR:EVGA GeForce GTX 580 Classified Ultra 3072MB або EVGA GeForce GTX 580 3072MB. Що думаєте?
Думаю сегодня стоит смотреть на 7950/7970 3Гб. Или подождать новинок от зеленых.
VictoR
Junior

Повідомлення

амд не користуюсь в принципі, а потенціал нових зелених не розкриється у звязку з відсутністю 3-ї пісішки на мамі(
Fulkrum
Member

Повідомлення

VictoR
окрім амд ви ще й орфографічним словником не користуєтесь. Боляче дивитися як на форумах паплюжать солов'їну.
По теме - брал бы ЕВГА, норм карты. Или Радики, реально они хороший вариант, да и с разгоном шансов детищу хуанга не оставляют совсем.
VictoR
Junior

Повідомлення

та проблема в тому, що я таких в продажі теж не можу знайти(
SERGBILL
Member

Повідомлення

VictoR:амд не користуюсь в принципі, а потенціал нових зелених не розкриється у звязку з відсутністю 3-ї пісішки на мамі(
розкриється, як що в нових АМД немає ніякої різниці між 3.0 та 2.0, те саме буде і з nVidia, різниця можливо буде помітною тільки з двочіповим топом.
Відповісти