Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Alexsandr
Дебиан это как прародитель >ubuntu>kubuntu>mint :D Последние призваны улучшить общение с системой :laugh:
Ставь минт 9 или ему подобные на основе ubuntu 10.4
ShaggY
Member

Повідомлення

80хх валять, і нічого іншого не ловиться((((
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

А попробуй, будь-ласка, збити задачу - яка після цього прийде?. Збивай, зберігаючи теперішню задачу:
зупини клієнт, перейменуй папку Work в Work1, і знов запусти. Чи прийде 70хх або 100хх.
Якщо ні - зупини, стри Work і запусти.
Якщо знов не вдача - зупини, стри Work
Work1 назад у Work і запусти клієнт.

В більшості хватає збити 1 раз, ну 2. Якщо не вийде за 2 - значить зараз не час
ShaggY
Member

Повідомлення

ShaggY
Я не зберігав задачу, але багато за ці вихідні (коли був вдома :) ) разів збивав, і нічого :(
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

а в тебе advanced чи bigadv (головне щоб не beta чи normal(тобто взагалі без параметрів)
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
bigadv
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Та ми вже 195 :super: :rotate:

Добавлено через 1 час 25 минут 49 секунд:
у 6.34 smp клієнті при bigadv i -smp 4 валять 110хх задачі з пристойним ППД. У Віндовсі

Добавлено через 30 минут 12 секунд:
як 6-й клієнт заставити забути номер збитої задачі. Після збивання (зупинка, стирання work і решту файлів) постійно йде одне і теж завдання з тими ж підномерами. При будь-яких параметрах. Може oneunit треба?
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Якщо не помиляюсь, то тільки через деякий час.. Колись таке бачив, коли збивав у ньому :D
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
Спробуй machineid змінити у client.cfg
Alexsandr
Member

Повідомлення

Freddy Krueger:Alexsandr
Дебиан это как прародитель >ubuntu>kubuntu>mint :D Последние призваны улучшить общение с системой :laugh:
Ставь минт 9 или ему подобные на основе ubuntu 10.4
Основа надежнее работает. Если ставить что-то ещё, то посмотрю в сторону сусе и ещё чего-то, что не родственник дебиану. Дружелюбия у линукса как у людоеда к потерпевшим катастрофу.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

rizloff
50 000 :super:

Признавайтесь ;) , як ви ловите прості smp-задачі (ОС, версія клієнта, параметри)

я перебіг (у віндовсі) з 7-го клієнта на 6.34 з параметром bigadv (хоча інші параметри і не пробував), тут ідуть 1104х (1105х ще щось не йдуть, а 1107х мають малий ППД - нарівні з 80хх). 11040 дає на 50% більше ніж 8011, 11041 - на 35%.

Також у Лінуксі (клієнт 6.34, VM образ з linuxforge, у VMWarePlayer) у задачі 6099 ППД на 17% більше (12800), ніж в тій же задачі, але у Віндовсі (10900). на тому ж компі у Вінді задача 8011 дає 11100.
Для задачі 8011 я мав на увазі вигідніший варіант. Є ще невигідний, дає на 25-35 % меньше ППД.

Добавлено через 3 часа 11 минут 34 секунды:
виявляється, в 6 клієнті у Вінді, щоб підсунути іншому компу напівготову задачу тре не тільки папку work переписати, а також queue.dat
А що робити якщо оригінальний queue.dat стертий?
Сам відповім :) Виявляється, тре всього навсього щоб номер задачі у Work і записаний в queue.dat співпадав. Як редагувати queue.dat пока незнаю, але я просто перезапускав службу і стирав Work поки номер не став потрібним :gigi:
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun:Виявляється, тре всього навсього щоб номер задачі у Work і записаний в queue.dat співпадав.
Цікаво, про зв'язок work і queue знав, але яка саме ні.
У порівнянні з нинішніми завданнями, на сервері невигідно рахувати 6901?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

звичайно вигідно, я спіймати не можу (у Віндовсі). У лінуксі (що з образа з linuxforge) теж не ловиться.

нє-а. Тільки що спіймав у ліні 6900 :jump:. З настройок тільки -bigadv і memory=4000 (хоча раніше не помагало). Ну і smp звичайно ж (8 автоматом)

Доречі, тут багато цікавого
http://linuxminded.xs4all.nl/?target=software.plc" target="_blank
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Параметр bigpackets=big у client.cfg перевір. За статистикою 6901 є в списку, вона виключно для лінукса.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

bigpackets=big включений, забув про нього
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Чекаємо даних по кроку і ППД :)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

TPF=47:17. PPD=15100. Комп=2хСore2 Х4@2.0 (тобто 8 ядер Core2) і память - FBDIMM 666 (3.5GB/s, 105ns). ОС=Лінукс у VMWare

Чудеса вже і у 7 клієнті: перекидую work з одного компа на інший - а він там не приймається - клієнт вилітає. вертаю попередній work - все пішло :think:
Такого ще не було. Може це тому що задачу, яку перекидував (6097), спіймав на smp 16. Компи однакові, просто другий не занятий буде.

Згідно списку з сайту проектів, 70хх і 1008х-90 зараз доступні. Цікаво як їх ловити :think:
Alexsandr
Member

Повідомлення

погонял линь в виртуалке на обычных заданиях, получилось похоже немного медленнее чем в винде.
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Sirchik вернувся :beer:
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Alexsandr
Тогда скорее всего пакеты от vbox криво стали, а может винда каким то образом влияет. Я уже как то упоминал о запуске образа от vmware на vbox, пакеты вроде поставились, а шаг вырос катастрофически.
Попробуй образ для vbox, весит 40мб, но это консольный вариант. Разобраться думаю непроблема, та и ronemun если что подскажет.

Добавлено через 7 минут 36 секунд:
Хотя вот поставил, довольно удобно, есть доступ через веб интерфейс, да и папка клиента по умолчанию расшарена, можно править конфиг, и мониторить лог.
Відповісти