В наявності є 5 решіток з логотипом Scythe і 8 звичайних + тут на форумі замовив ще 5 решіток як виявилось звичайних.
Необхідна допомога в тому як і чим закрити ротор в вентиляторах так як спочатку планувалось що будуть всі решітки такого вигляду
Спочатку думав щось з акрилу зробити а потім якось приклеїти до решіток але корпус кастомний з металу покритий чорною матовою краскою(текстурою нагадує тканину) і хромованими елементами (зокрема кріплення радіаторів на які будуть закріплені решітки).
Тому ця ідея викликає в мене сумнів щодо вигляду наприклад чорного акрилу на фоні хрому і чорного металу?
Може в когось є ідеї як мені вийти з положення а то в мене голова вже не варить ?
Заздалегідь спасибі всім хто відпишеться по темі.
Останні статті і огляди
Новини
Емблема на решітки-гриль
-
Черный жнец
Member
-
Palua
Member
1.Есть компании, которые занимаются такими шильдиками. Но, как правило, там минимальный заказ от 1000 грн.
2.Купить шильдики у кого-то кому они не нужны.
3.Я могу напечатать изображение с шильдика напрямую на акриле изнутри (акрил прозрачный толщиной 1мм). Потом эти шильдики вырежем лазером. Будет похоже на оригинал.
2.Купить шильдики у кого-то кому они не нужны.
3.Я могу напечатать изображение с шильдика напрямую на акриле изнутри (акрил прозрачный толщиной 1мм). Потом эти шильдики вырежем лазером. Будет похоже на оригинал.
-
Черный жнец
Member
Palua
1. Наскільки буде схоже з оригіналом під хром(необхідно що було максимум схоже на метал) і як мені їх закріпити на металі.
2 В скільки обійдуться 18 емблемок ?
1. Наскільки буде схоже з оригіналом під хром(необхідно що було максимум схоже на метал) і як мені їх закріпити на металі.
2 В скільки обійдуться 18 емблемок ?
-
Palua
Member
Принципиально печать на акриле похожа на печать по бумаге с помощью струйного принтера. Чтобы понять каков будет результат достаточно взять картинку шильдика (фотографию) в высоком разрешении (300 DPI) и распечатать на бумаге. Хром превратиться в некий серо-белый градиент. Разница будет лишь в том, что мы печатаем на внутренней стороне акрила и тем самым придадим шильдикам зеркальный эффект "под лаком". Примерно так оно и будет в итоге. Минимальный заказ на печать - 250 грн. 1мм акрил + порезка ещё примерно 15-20 грн. Итого получаем сумму в пределах 270 грн. т.е. 15 грн/шт.
Крепить либо клеем либо на силикон.
Пример такой печати по акрилу (акрил на боковую крышку корпуса):
Крепить либо клеем либо на силикон.
Пример такой печати по акрилу (акрил на боковую крышку корпуса):
-
Черный жнец
Member
Palua
Дякую за консультацію, спробую ще з понеділка зайти до хлопців з car chrome може щось зроблять з металу, якщо не вдасться буду щось придумувати з акрилу бо зараз спробував розпечатати на принтері щось воно недуже добре виглядає.
Замовив логотипи у місцевих виробників значків вийшло досить схоже на оригінал, самі "значки" припаяв до решіток.
Тему можна закрити.
Відредагував 27.01.2012
Дякую за консультацію, спробую ще з понеділка зайти до хлопців з car chrome може щось зроблять з металу, якщо не вдасться буду щось придумувати з акрилу бо зараз спробував розпечатати на принтері щось воно недуже добре виглядає.
Замовив логотипи у місцевих виробників значків вийшло досить схоже на оригінал, самі "значки" припаяв до решіток.
Тему можна закрити.
Відредагував 27.01.2012