Saint Row: The third

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Junior

Предлагаю начать обсуждение игры
Изображение
http://ru.wikipedia.org/wiki/Saints_Row:_The_Third" target="_blank
Как по мне, игра просто АГОНЬ. Что вы думаете по этому поводу ?
TJey
Member

як по мені то ігра повний шлак , ніодного моменту в ігрі немає щоб мені хотяб сподобався :puke: :tomat:
Inspiring
Member

Uno:Что вы думаете по этому поводу ?
надо будет поиграть :gigi: всё руки не доходят..
Uno
Junior

TJey:як по мені то ігра повний шлак , ніодного моменту в ігрі немає щоб мені хотяб сподобався :puke: :tomat:
Незнаю, как так можно было играть, что бы не доставило... игра доставляет уже на стадии создания персонажа и способна вызвать немотивированный ржач... Значит игра действительно не для вас... Продолжаем обсуждение ;)
archibalt
Member

пройшов на 97%, побічні малі завдання (типу збирати всякі дрібниці) чесно кажуи вже надоїло виконувати, дуже їх багато, гра захоплива, прикольний сюжет, особливо кінець гри, можливість прокачувати героя і банду, при досягненні 50 рівня герой стає так би мовити безсмертним і з безкінечними патронами, що в кінці гри дуже пригодиться, де з усіх сторін летять пулі, в інших іграх схожого жанру давно був би dead, а ще сподобався тюнінг, в загальному в грі даного жанру є все чого душа побажає, надіюсь певні моменти втілять в GTA 5
Uno
Junior

archibalt:пройшов на 97%, побічні малі завдання (типу збирати всякі дрібниці) чесно кажуи вже надоїло виконувати, дуже їх багато, гра захоплива, прикольний сюжет, особливо кінець гри, можливість прокачувати героя і банду, при досягненні 50 рівня герой стає так би мовити безсмертним і з безкінечними патронами, що в кінці гри дуже пригодиться, де з усіх сторін летять пулі, в інших іграх схожого жанру давно був би dead, а ще сподобався тюнінг, в загальному в грі даного жанру є все чого душа побажає, надіюсь певні моменти втілять в GTA 5
Вот тут точно на 100%, в СР3 столько мелочей приятных, которые дополняют мир и да вообще фан, тоже надеюсь, что ГТА5 что то унаследует от СР3
Ответить