На счет замены без понятия.
Новини
Останні статті і огляди
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
-
Gatya
Member
Prey2006
-
Filabatya
Member
-
StreetFIGHTER2000
Member
Клево, сам делал? и я себе так хочу.Dancer:http://piccy.info/view3/1748753/7e167d2 ... ce76bf350/" target="_blankGatya:StreetFIGHTER2000
Да, что бы полностью тушить вертушку. Выход конечно есть, сделать самодельную панельку под него с выключателями, но не феншуй это.
-
viperest1
Member
Виникла необхідність у багатофункціональній панелі з дисплеєм і обов"язковим блокуванням від дітей.Регулювати думаю 7 вентиляторів.Друг порадив ось такий Lamptron FC5 досить гарний варіант,але хочу знати чи є альтернативи.
-
StalkerAnarhist
Member
Нормальний реобас тільки якщо надумаєш купувати шукай Lamptron FC5V2, по потужності на канал альтернатив немає крім інших продуктів цього виробника. Ще є:viperest1:Друг порадив ось такий Lamptron FC5 досить гарний варіант,але хочу знати чи є альтернативи.
Lamptron FC6 - на 10 Вт на канал слабший за FC5V2.
Lamptron FC Touch.
Ще можеш подивитись на продукцію Scythe, але є відгуки, що при великому навантаженні на канал просідає напруга і відчутно гріються силові елементи.
Це як? Це тобі потрібно корпус з дверцятами.обов"язковим блокуванням від дітей
-
viperest1
Member
StalkerAnarhist та в мене є корпус з дверцятами,але зараз буде Zalman Z9+ який є набагато кращий за моє ... ,тому і думаю щось вибрати .Дякую за марки оціню обстановку і візьму потрібний

Добавлено через 6 минут 18 секунд:
Lamptron FC Touch візьму його сподобався
Добавлено через 6 минут 18 секунд:
Lamptron FC Touch візьму його сподобався
-
Dancer
Member
StreetFIGHTER2000:Клево, сам делал? и я себе так хочу.Dancer: http://piccy.info/view3/1748753/7e167d2 ... ce76bf350/" target="_blank
сам, за основу взял родную заглушку с корпуса, как видно на фото, купил тумблеры на базаре (погрунтовал и покрасил их), врезал в заглушку и пропустил провода реобаса через тумблеры, короче ничего сложного
-
viperest1
Member
Як писав вище вирішив придбати таки цей Lamptron FC Touch ну і поки ще не замовив хотів би почути вашу думку(насам перед цікавить думка людей що користуються подібними)стосовно цієї моделі і можливо вона якісь глюки має?,надоопрацювання?,чи тому подібне.На що потрібно в першу чергу звернути мені увагу,просто ніколи такими речами не користувався тому цікаво.дякую.
-
Gatya
Member
viperest1
После второго залмана понял - лучший реобас - это с отдельными ручками на каждый канал. Возьми 5й ламптрон - и меньше денег, а удобство выше (имхо), пользы не меньше.
После второго залмана понял - лучший реобас - это с отдельными ручками на каждый канал. Возьми 5й ламптрон - и меньше денег, а удобство выше (имхо), пользы не меньше.
-
viperest1
Member
Gatya
я вже замовив пару хвилин тому,так що буду чекати на його появу,обзори про нього таки досить не погані,а про решту вражень вже напишу коли він буде в мене вдома.
Добавлено через 5 минут 5 секунд:
" target="_blank
я вже замовив пару хвилин тому,так що буду чекати на його появу,обзори про нього таки досить не погані,а про решту вражень вже напишу коли він буде в мене вдома.
Добавлено через 5 минут 5 секунд:
" target="_blank
-
Schumi F1
Advanced Member
Все, приехал ко мне Lamptron FC Touch. Заказывал на overhard.ru, видать кто-то из низ уже спионерил тряпочку для протирания дисплея. Смотрится хорошо, подсветку поставил на минимум, вот только как-то странно он регулирует мои TY-140. При выставленных 50% - обороты в диапазоне 600-615-630. А только опускаешь на 1% - становятся 500. Не понял если честно прикола. 
-
StalkerAnarhist
Member
ВітаюSchumi F1:Все, приехал ко мне Lamptron FC Touch.
А що мультіметр чи влаштований вольтметр показує, з якої величини на яку зменшується напруга?При выставленных 50% - обороты в диапазоне 600-615-630. А только опускаешь на 1% - становятся 500
-
Schumi F1
Advanced Member
там встроен показатель напряжения. Показывает без десятых, в районе 5-6В.StalkerAnarhist:А що мультіметр чи влаштований вольтметр показує, з якої величини на яку зменшується напруга?
-
viperest1
Member
Цікаво чи до мене з лашкою приїде чи ні?Шкода якщо не буде,хоч вона має бути обов'язково в комплекті в обзорах пишуть,що вона гарно чистить.Фото в корпусі можна глянути
?
-
Schumi F1
Advanced Member
viperest1
я уже сделал, но из-за освещения не очень вышло. Фотик калечный. Выложу в теме про фото системников.
я уже сделал, но из-за освещения не очень вышло. Фотик калечный. Выложу в теме про фото системников.
-
Аэтрос
Member
В чем разница между Lamptron FC5V2 и Lamptron FС6?
-
Schumi F1
Advanced Member
у FC6 20Вт на канал, у FC5 30. Вроде бы на этом отличия закончились.Аэтрос:В чем разница между Lamptron FC5V2 и Lamptron FС6?
-
Аэтрос
Member
Понятно, значит будем брать то, что дешевле 
-
Schumi F1
Advanced Member
Аэтрос
а у нас в стране сейчас кажись нет нормальных Лэмптронов.
а у нас в стране сейчас кажись нет нормальных Лэмптронов.
-
Аэтрос
Member
Всмысле нормальных? их еще и подделывать умудряются?